Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

maniškė ir labai įvairiai valgo-kartais tik kokias 5-8min.-turbūt atsigeria/nes juk taip karšta,o pradžioj pienas skystesnis/....o kartais ir po pusvalandį sotinasi-aišku būna, kad ir užmiega,nusiramina....
o kartais pavalgius dar ir savo kumštuką čepsi,galvojau gal pienuko nedaug-nu bet priauga svorio po 1,3kg po 1kg-turbūt tenkina savo čiulpimo refleksą ax.gif
čiulptukas/o jų bandėm kelių rūšių /jai nedraugas blush2.gif
čia tikrai labai individualu..nes juk ir pienukas kartais tryška fontanais doh.gif ,o kartais lėta vaga teka biggrin.gif
Atsakyti
na pasakysiu as jums po pusvalandi tik iki1men valge.Dabar maximum 10min ir ziuri juokiasi 4u.gif Uztai valgo kas 1.30min, net viena syki nusprendziau "pamatuoti" kiek suvalgo tai kur tau 60ml ir viskas!Taip jau iprates, nenori skranduko istampyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikriausiai del to ir nakti taip daznai keliasi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalija... @ 2006 08 01, 21:16)
na pasakysiu as jums po pusvalandi tik iki1men valge.Dabar maximum 10min ir ziuri juokiasi 4u.gif Uztai valgo kas 1.30min, net viena syki nusprendziau "pamatuoti" kiek suvalgo tai kur tau 60ml ir viskas!Taip jau iprates, nenori skranduko istampyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikriausiai del to ir nakti taip daznai keliasi... g.gif

Dar del ciulptuko: nedraugas ir mums buvo iki 3men po to jei atvirai as pati vaika ipratinau nes nebuvo daugiau imanoma: krutis vietos soskes istisai ciulpdavo!!!Uzmiega prie kruties nunesu iki lovytes atsikelia ir vel verkia iesko kruties oi kankinomes!!! lotuliukas.gif Paskui kazkaip paime ciulptuka ir tikrai man lengviau pasidare, na ateity aisku vargsiu as... blush2.gif
Atsakyti
pirmus 2mėn. valgydavo beveik po 2 val. su 2pamperių keitimais. nuo 3 mėn. naktim valgo 5-30min. (nežinau nuo ko priklauso), o dienom apie 20-40min.
Atsakyti
Pradzioje zisdavo vidutiniskai apie 40 min (nors budavo kartu ir kai valanda zisdavo), paskui palaipsniui trumpejo zindymo laikas ir siuo metu dienomis pakanka poros min, naktimis ivairiai, dar kartais iki 30 min.
Atsakyti
kaip ilgai, maniškė vos 5 min. smile.gif
Atsakyti
Sūnus iš pradžių valgydavo po valandą, po to pasivalgymai trumpėjo. Sakau gal taip ilgai valgydavo nes maitinau su antspeniais g.gif . Ir naktimis išmiegodavo po 6-7 val. Bet kai atsisakė antspeniu, tai valgo apie 30 min. kartais užtenka ir 10 min. o naktimis keliasi dabar kas 2-3 val ir užkremta tik 5-10 min. schmoll.gif O šiaip tai kai tik rankytes pamatau burnoj tuoj glaudžiu prie krūtines, jei nori valgo jei nenori ne. biggrin.gif
Atsakyti
Manasis bamblys prikerta per 10 min max. na nemanau, kad jis mažai suvalgo, nes pas mane kadangi pienas fontaniuku bėga, tai jam tenka tik nuryti, nereikia net žysti smile.gif
Atsakyti
Kadaise valgydavo po gerą pusvalandį ir daugiau, o dabar tai 6-8 min ir jau sotus biggrin.gif
Nebent vakare ilgiau, kai jau migdosi smile.gif
Atsakyti
O aš jau ir nebežinau ką galvoti. Dukrytei beveik 4 savaitės, o jau kelinta diena valgo ištisai visą dieną schmoll.gif verysad.gif , pamiega porą kartų per dieną po 20, 30 min. Naktį geriau - 3 val. išmiega, paskui apie 2 val. o paskui kas 1 val. ar pusvalandi keliasi. bet man baisiausia tai kad dieną visą taip ir valgo. Rodos dar tokia maža, tai ir miegot nemažai turėtų, o ji nemiega, alkana vis...nors pienelio atrodo yra. Nebežinau, ar čia dar kankintis, ar primaitinti reiktų g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(laumike @ 2006 09 19, 23:16)
O aš jau ir nebežinau ką galvoti. Dukrytei beveik 4 savaitės, o jau kelinta diena valgo ištisai visą dieną  schmoll.gif  verysad.gif , pamiega porą kartų per dieną po 20, 30 min. Naktį geriau - 3 val. išmiega, paskui apie 2 val. o paskui kas 1 val. ar pusvalandi keliasi. bet man baisiausia tai kad dieną visą taip ir valgo. Rodos dar tokia maža, tai ir miegot nemažai turėtų, o ji nemiega, alkana vis...nors pienelio atrodo yra. Nebežinau, ar čia dar kankintis, ar primaitinti reiktų  g.gif  ??

mums irgi taip buvo. nepanikuok, o pabandyk duoti mišinuko. aš daviau prieš naktį, kad galėčiau pailsėti. pavyko toks triukas du kartus. šiom dienom vėl tas pats užėjo, nors mes jau dideli. tik dabar visai buteliuko neima, tai aš taip ir vargstu, bet žinau, kad praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau vakar suejo 3 men. dabar jau valgom daug trumpiau, bet dukrytei kruti siulau pakankamai daznai, ypac ji pripratusi prie jos migdytis. Pirma menesi ir antra dar buvo ir mums sunku: pirma menesi ir mes visa diena pravalgydavom, maitinau tik krutimi. Po menesio ir 1 savaites buvo priaugusi apie 700 gr nuo gimimo svorio, bet 1100 nuo nukritusio svorio, bet pries tai savaite mes buvom nuvaziavime kontrolinio sverimo, tai kita (ne musu) gydytoja liepe primaitinti misinuku, nes tipo per mazai priaugo :/... na mes pradejom duoti to misinuko- per antra menesi priaugo apie 1500 gr , kiek per trecia dar nezinau, nes nesverem, bet speju, kad irgi nemazai. Kai pradejau duoti misinuka tapo lengviau: pailgejo tarpai tarp maitinimu, bet as kaip ir sakiau visvien stengiuosi daznai duoti kruti, kad dar ir MP gautu. Trecia menesi pastebejai, kad jei krutis buna tuscia, dukryte pradeda verkti ir ji jau jos nebeciulpia kaip pirma menesi be perstojo. Tad linkiu kantrybes pirmais menesiais, veliau viskas stosis i savo vezias wink.gif
Atsakyti
Mano kūdikis irgi nemiegodavo per dieną, pripažino tik naktinį miegą. lotuliukas.gif Ir taip iki dvieju su puse mėn. Bet štai jau dvi savaites kaip vaikinas pradėjo ir dienom pamiegot thumbup.gif O ankščiau net lauke nemiegodavo važinėdavo atsimerkes blink.gif Galvojau kad turėtu kaip kūdikis miegot daugaiu, bet nei supimai nei kitokie migdymo būdai neveikdavo schmoll.gif Bet užtai dabr pamiega parpiečiuko kartais net kelis kartus thumbup.gif
Atsakyti