Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

pradžioj , kol speneliai pripras, užsigrūdins, leidžia tik po 5-7min. laikyti prie krūties, o didesnius iki pusvalandžio, ar ne g.gif , kiek trunka jūsų vaikelio žindymas smile.gif
Atsakyti
na niekad neziurejau i laikrody, bet maximum 5 min
Atsakyti
Vieni sako,kad užtenka 5-10min. kad kūdikis pavalgytų.(Paskui tipo nebevalgo , o žaidžia)Kiti,kad reikia pusvalandžio.Mano nuomone,kiekvienas vaikutis maitinasi labai individualiai.
Aš dedu vaikutį prie krūties tada,kada tik jis užsinori.Ir laikau tol ,kol pats neatsisako.Vieną maitinimą tai trunka 15min., kita kartelį ir pusvalandį sugaištame.
Atsakyti
naktį mes greitai pavalgome kokias 7-10 min ir vaikas sotus, bet dieną ji mėgsta ilgiau prie krūtities pabūti, o jei pienuko nedaug, tai ir gerą pusvalandį žindžia....
Atsakyti
per 10-15 main pavalgo. O paskui jei nori miegucio, tai migdosi, bet kruties nepaleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 16, 14:50)
pradžioj , kol speneliai pripras, užsigrūdins, leidžia tik po 5-7min. laikyti prie krūties, o didesnius iki pusvalandžio, ar ne  g.gif , kiek trunka jūsų vaikelio žindymas  smile.gif

lengvute, o kaip daznai tada reikia deti prie kruties, jei tik 5 min. laikyti galima? O ka daryti po to, kai tos 5 min. praeina, o vaikutis rekia? As tai duodu tada, kai nori ir buna prie kruties tiek, kiek nori. Ir nuo gimimo taip. Trecia diena po gimdymo vaikas istisai 3 val. buvo prie kruties. O ketvirta atsirado pienuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 17 gruodžio 2004 - 13:01
Mano zindymo laikas pradzioj buvo po kelias valandas. Veliau paaiskejo kad pienuko truksta
Atsakyti
O mano valgo ir 15 min, ir valandą, ir dvi blink.gif O paskui viska atpila nes persivalgo... O jei neduodu tai ranką graužia, o soskę spjauna lauk biggrin.gif arba rėkia sad.gif
Atsakyti
Manoji apie 10 min. O paskui pradeda sukinetis, niurzgeti, tai as suprantu kaip pabaiga. Is pradziu galvojau, kad gal per trumpai zinda, gal neprivalgo, bet kai po pirmo menesio pasvere, ir mazoji nuo gimimo buvo priaugus 1200g, tai tada nusiraminau smile.gif
Atsakyti
Pirmom dienom tai trumpai uztrukdavom 5-10 min., veliau maitinimo laikas vis ilgejo. Budavo ir 20, ir 30, ir 40 minuciu. As ir "nulusdavau" 2.gif bemaitindama. O po keliu menesiu mano mazoji tikra greituole pasidare, kokias 5-8 min. trukt is vieno papuko ir dar kokias 3 is kito, ir viskas. Nors dazniausiai tai ir vieno uztenka. As net nerimauju, ar ji tikrai pavalgo g.gif. Na, bet buna linksma, nezirza, svoris auga, tikriausiai savo doze issitraukia biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai valgo kada nori ir kiek nori, nors visada stengiuosi, kad bent 10 min valgytu - tada sotesnis buna ir kitas maitinimas tada buna uz 3-4 val. Jei valgo tik 5 min, tai po to isalksta greiciau. O jei sumasto ir uzkandziauna 15-20 min, tai buna thumbup.gif
Atsakyti
is pradziu valgydavo 15-20 minuciu, dabar pasisotina per 5 2.gif nebent kai uzmiega prie kruties, tai tada tik zinda, kol neisspjauna arba ...man atsibosta (dazniausiai tai buna nakti)
Atsakyti