QUOTE(Spanguole @ 2007 04 02, 17:15)
vis pagalvoju apie tai... gaaaal...nedrasu kazkaip....
netikiu as tais paistalais, kurios sako, kad is karto pajaucia, kai pastoja
va, kad mmm neateina, tai galima pajaust
Ko cia nedrasu?
Keistos Jus man...
Juk visoms kartu lengviau. Zymiai.
Juk pasikalbeti galite su butent tomis, kurios jus geriausiai supras. Ir nedrasu???
Cia reikia save nugaleti, zinoma.
Man labai palengvejo, kada atejau ir buvau suprasta. Niekas ten nesake, kad "a, tau jau protas pasisuko del to vaiko"... "kazkokia tu apsesta to norejimo"...
"ar tai vaikai gyvenimo tikslas?!"... "o tai be vaiku negali gyvent?"...
Ne, ten man pasake, kad viskas pasiekiama, kad yra nemazai tokiu seimu ir moteru. Bet jas radau ne "kazkur" internete, o gana draugiskai sedincias prie stalo.
I daugeli klausimu atsakiau sau tada. Ir jos atsake.
Tai kodel neateiti? Ne viena cia nesakys, kad "esi nepilnaverte, kad neturi vaiku".
Netgi jei susitiksite pazistama - ji turi ir tures ta pacia problema. Todel uztikrinsite viena kitai normalu konfidencialuma.
Ateikit!
O del pastojimo - mmm neateis, HCG pakils ir testai taps teigiami...
Tai visi Jusu pojuciai del pastojimo, nes prisifarsiravus sitiek chemijos organizmas pats jauciasi nescias ir tie simptomai, kuriuos jauciate - iskreipti.
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 04 02, 18:11)
Nebijok, viskas bus gerai.
Mes su vyru grįžom iš urologo, naujienos nelabai geros.
Vyras jau buvo "pasirašęs" daryti penktą ir šeštą IUI, deja, atsinaujino jam uždegimas, vėl gers antibiotikus, taip kad nieko nebus galima daryti.
O urologo nuomonė dėl IUI yra labai skeptiška, jo nuomone IUI-tas pats kaip ir lytinis aktas ir kaip nepatarė tęsti IUI.
Na, jei imanoma daryti IUI, tai gal pabaikite tuos IUI apsigyde, nebent grikiukai jau labai prasti ir po praplovimo ir paruosimo nebebus tu isganinguju 10 mln.
Bet jei antibiotikai - tai reiskia vel atidesite IUI...
Bet pabaikit, Veronika. Kaip priklauso. IVF, deja, ne visada
issigelbejimas.