Visoms visoms linkiu, kad šis pavasaris būtų visoms labai vaisingas
Visoms sekmės
Visoms sekmės
Tarp kitko - pastebiu (ne)realų nėštukių užderėjimą...
QUOTE(Kojines2 @ 2007 04 01, 19:12)
Tarp kitko - pastebiu (ne)realų nėštukių užderėjimą...
Labukas visoms.
Linkiu, kad parskride gandrai aplankytu Jus visas.
Ir kuo greiciau.
Labas rytas
Spanguole atsakau į tavo klausimėlį dėl papukų.
Man jie pradėjo keistis antrą savaitę po IUI, o vaiduoklišką juostelę aš pamačiau jau 11 dieną.
Tiesą sakant man vis dar nedrąsu patikėti tuo...
Idomu kaip naughty-me sekasi ...
Man jie pradėjo keistis antrą savaitę po IUI, o vaiduoklišką juostelę aš pamačiau jau 11 dieną.
QUOTE(Svetucia @ 2007 04 02, 08:17)
Labas rytas
sveikos, pas mane nieko gero. mmm prasidejo labai gaila, bet savo jau isliudejau. rytoj pas daktare ir imames visko is naujo. gydytoja sake keis schema, jei sikart nepavyks. turbut nebestimuliuos clost. imsimes gonalio
[Berods tiesiog as ir gabrenienei siandien pas gydytoja - SEKMES kur Musmiryte dingusi?
[/quote]
Naugty-me, gaila, kad atėjo mmm, nes kažkaip buvo man viltis dėl tavęs sužibusi , nieko, svarbiausia nepasiduok
Spanguole, šiandien einu per pietus pas gydytoją, žiūrėsim kas ir kiek užaugo, šiaip jaučiu pilve, kad kažkas vyksta, tempia , tikiuosi ryt apturėti IUI
[/quote]
Naugty-me, gaila, kad atėjo mmm, nes kažkaip buvo man viltis dėl tavęs sužibusi , nieko, svarbiausia nepasiduok
Spanguole, šiandien einu per pietus pas gydytoją, žiūrėsim kas ir kiek užaugo, šiaip jaučiu pilve, kad kažkas vyksta, tempia , tikiuosi ryt apturėti IUI
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 02, 10:01)
sveikos, pas mane nieko gero. mmm prasidejo
Labai gaila
O kokios firmos testukas parodė vaiduokliuką?
Man tai vaiduokliuką visada rodo After 10, bet juostelė būna pilka, o vėliau liko tik juostelės balta vietelė, tikrai galima apsirikti
QUOTE(Spanguole @ 2007 04 02, 10:29)
naught -me, ale tai reik itart, kad visgi kabinosi zirniukas, buvo gi vaiduokliukas testuke gaila, aisku, kad jam neuzteko jegu...
Svetucia aciu uz pasipasakojima lauksiu tokiu pat pozymiu
Berods tiesiog as ir gabrenienei siandien pas gydytoja - SEKMES kur Musmiryte dingusi?
Svetucia aciu uz pasipasakojima lauksiu tokiu pat pozymiu
Berods tiesiog as ir gabrenienei siandien pas gydytoja - SEKMES kur Musmiryte dingusi?
as irgi siandien einu ziureti savo turto idomu kiek po gonalio prisiauginau
naught -me, nepasiduok, pamatysi ateis svente ir i musu kiema
Merginos, aš noriu pasakyti, kad neretai męs tikrai klaidingai vertiname testo rezultatus, kadangi jį darome ne pagal instrukciją: t.y. daromes testą ankščiau nei reikia, pamatome kažkokią juostelę, ne raudoną kaip kontrolinę, o vos matomą, ir manome, kad tai rodo galimą nėštumą, dažnai juostelė atsiranda žymiai vėliau, nei nurodyta, per kiek turi atsirasti teste, dažnai juostelė atsiranda rodydama vaistų likučius.
Mano nuomone, su testais mus reikia elgtis taip, kaip numatyta instrukcijoje, t.y. darytis kada priklauso (turimų mėnesinių dieną, arba joms vėluuojant), juostelės išryškėjimo laukti ne ilgiau kaip nurodyta teste, juostelė turi būti ne pilka, ne balta, ne geltona, o rausva, arba raudona kaip kontrolinė.
Taigi laikykimės instrukcijų ir testą vertinkime pozityviai
Mano nuomone, su testais mus reikia elgtis taip, kaip numatyta instrukcijoje, t.y. darytis kada priklauso (turimų mėnesinių dieną, arba joms vėluuojant), juostelės išryškėjimo laukti ne ilgiau kaip nurodyta teste, juostelė turi būti ne pilka, ne balta, ne geltona, o rausva, arba raudona kaip kontrolinė.
Taigi laikykimės instrukcijų ir testą vertinkime pozityviai