Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

QUOTE(Žoržetta @ 2010 11 04, 13:48)
Čia labai individualu ir nuo vaiko priklauso. Mes savo sūnų 3,5 m. į atskirą kambarį perkėlėm. Labai patenkintas  thumbup.gif nors aš jau pergyvenau, kad gal truputį susivėlinom, gal bijos ir pan. Bet viskas kuo puikiausiai. Žinoma, reikia pabūti kol užmigs, bet vakarais nesiprašo pas mus, naktimis irgi neblūdija  biggrin.gif

Jums pasiseke,o maniskei jau greitai 5 metukai,ir bijo miegoti savo kambari.Tai pabunam kol uzmigs,o nakti vistiek pas mus ateina doh.gif
Atsakyti
mano visi vaikai is tevu lovos i atskira kambari keliavo nuo 6 menesiu.Nelabai vaikas darsupranta "bijau".tevams daugiau lakstimo,bet ateiti atsipirks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2010 10 29, 09:50)
O pas mus su privatumu labai bloga situacija sad.gif Netgi didzioji (7,5 metu) miega su mumis, nors turi savo kambary. Bijo ji miegot, bijo, kai nakti lyja ir krabzda tada palange, bijo net kokio garso. Nepadeda nei atvertos durys, nei naktine sviesele. O mazoji irgi su mumis miega (1,4 m). Ji naktimis vis dar keliasi, neramiai miega, todel negalime ju abieju perkelt i kita kamabry, kad didzioji turetu kompanija miegot ir nebijot sad.gif Nezinau ne ka daryt...
Kaip iskarsutyt didziaja miegot i kita kambary???  g.gif

okaip jusu seimininis gyvenimas:geda2: ?uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikas iškeliavo į savo kambarį 3 m. 5 mėnesių. Buvo likęs mėnuo iki sesės gimimo. Dabar gailiuosi, kad anksčiau to nepadariau, nes jai kaifas miegoti normalioje didelėje lovoje ir negirdėti, kaip mes vartomės lotuliukas.gif Ji žymiai geriau miega viena savam kambary.
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2010 11 10, 23:46)
Mano vaikas iškeliavo į savo kambarį 3 m. 5 mėnesių. Buvo likęs mėnuo iki sesės gimimo. Dabar gailiuosi, kad anksčiau to nepadariau, nes jai kaifas miegoti normalioje didelėje lovoje ir negirdėti, kaip mes vartomės lotuliukas.gif Ji žymiai geriau miega viena savam kambary.

Mano dukryte dar nebuvo tokios nakties kad ismiegotu visa nakti savo kambari verysad.gif as manau jai gal ten nejauku,nes dar nera baldu,kambarys visas apmetytai visokiais daiktais ax.gif gal kai bus jos baldeliai,lova normali,gal tada ji miegos ramiau,o dabar net galvoju lovyte persinest pas save,nebesinori vaiko traumuot,nes pradejo begalo visko bijot,tamsos ir t.t.to niekada nebuvo verysad.gif ir karts nuo karto dar net i lova pridaro verysad.gif
Atsakyti
musu dukryte dar dvieju neturejo isikrauste i savo kambari, pora menesiu buvo kad turedavau nakti pas ja nueiti ir ji atbegdavo i musu lova!!!!! bet dabar labai dziaugiasi turedama savo kambari thumbup.gif thumbup.gif
stai sunelis nuo vieneriu miegojo kartu su sese vienam kambari , ispradziu buvo viskas liuks, bet po puses metu prasidejo rekimai lakstymai ir taip toliau......teko parsinesti lovyte i savo miegamaji g.gif schmoll.gif nezinau kada dabar atgal pareis i savo kambari verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O as neskubejau iskraustyt vaiko atskirai, nors ir buvo galimybes .. ax.gif
Kazkaip motiniska nuojauta sake, kad per anksti jam dar atsiskirt nakciai ir t.t.
Tai va, perkraustem, kai musiskis sulauke 5 m. Nuo pirmos iskraustymo nakties ismiega savo kambaryje kuo puikiausiai ..
Tiesiog nereikia skubinti ivykiu .. Ateis viskam savas laikas 4u.gif

Tiesa, prisiskaiciau cia tokiu komentaru: o kaip gi tevu artumo reikalai, kai vaikas miega tame paciame kambaryje ir t.t. doh.gif Nu man tai briedas visiskai tokie klausimai ..
Nejau TAI atlikinejama tik toje vietoje, kur miegi? biggrin.gif Juk galima iseiti i kita kambari, pasidaryti romantika, kai vaikas uzmiega ir pan. Taip dar idomiau ir aistringiau ..
Mums su tuo problemu tikrai nebuvo, kol vaikas miegojo musu kambaryje ... Mums miegojimo erdve ir buvo praktiskai skirta miegui .. O meilei vietos surasdavom kitose namu vietose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 lapkričio 2010 - 22:30
Domke  Paskelbta Vakar, 23:27

O as neskubejau iskraustyt vaiko atskirai, nors ir buvo galimybes .. ax.gif
Kazkaip motiniska nuojauta sake, kad per anksti jam dar atsiskirt nakciai ir t.t.
Tai va, perkraustem, kai musiskis sulauke 5 m. Nuo pirmos iskraustymo nakties ismiega savo kambaryje kuo puikiausiai ..
Tiesiog nereikia skubinti ivykiu .. Ateis viskam savas laikas 4u.gif

Tiesa, prisiskaiciau cia tokiu komentaru: o kaip gi tevu artumo reikalai, kai vaikas miega tame paciame kambaryje ir t.t. doh.gif Nu man tai briedas visiskai tokie klausimai ..
Nejau TAI atlikinejama tik toje vietoje, kur miegi? biggrin.gif Juk galima iseiti i kita kambari, pasidaryti romantika, kai vaikas uzmiega ir pan. Taip dar idomiau ir aistringiau ..
Mums su tuo problemu tikrai nebuvo, kol vaikas miegojo musu kambaryje ... Mums miegojimo erdve ir buvo praktiskai skirta miegui .. O meilei vietos surasdavom kitose namu vietose biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2010 10 21, 07:22)
maniskis pats issikrauste pas broli 4 metu
ziuriu tik lova tempia lotuliukas.gif

Nu vaikiukas koks šaunuolis bigsmile.gif 4u.gif

Mamytės o tos kurios labai anksti mažiukus perkelioa i kita kambari iki metuku laiko kaip su maitinimu?Negi tos kurios maitina pacios taip ir laksto pas vaika naktimis?Pasidalinkite ispudziais nes as nelabai isivaizduoju kaip tada mamyte pailsetu nakti taip begiodama g.gif Nebent mišinuku maitinate dauguma... unsure.gif
Atsakyti
perkraustėm 8mėn. proga, manau vaikui nevieta prie tėvų ir kuo ankščiau perkialiama tuo mažesnė trauma. o ypač blogai kai perkelia nedaug likus laiko iki kito vaikučio
Atsakyti
sunus 4m issikrauste i atskira kambari,o dukryte tai gal 2m iskraustem,nes su broliu miegojo vienam kambari,tai problemu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 11 15, 09:12)
Mamytės o tos kurios labai anksti mažiukus perkelioa i kita kambari iki metuku laiko kaip su maitinimu?Negi tos kurios maitina pacios taip ir laksto pas vaika naktimis?Pasidalinkite ispudziais nes as nelabai isivaizduoju kaip tada mamyte pailsetu nakti taip begiodama  g.gif Nebent mišinuku maitinate dauguma... unsure.gif

Perkelem mazaja i atskira kambari menesio laiko. Su mumis kartu lovoje buvo tik dvi savaites. Iki 4men maitinau pati. Taip ir keliausi kas 1,5-2val visa nakti, ir ejau mazyles pamaitinti. As nemokejau guledama maitinti. Na, viena kruti, kuri arciausiai budavo vaiko, tai dar paduodavau, o va antra kruti paduoti tai jausdavausi lyg uzgulusi vaika (nebuvo mano tos krutys dideles, kad vaikiuka pasiektu). Vis tiek imdavau ant ranku ir maitindavau atsisedusi. Tai man nebuvo didelio skirtumo, ar budintis lovoje, ar eiti iki mazosios i jos kambari ax.gif Be to, perkelus i jos kambari, ji pradejo ilgeliau ir ramiau miegoti. Jinai man nakciai jau miegodavo apie 19-20val. Prasibusdavo tik pavalgyti ir taip iki 7-8val ryto. Vakarai visada budavo, o ir tebera, mano su MB biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 6 men smile.gif
Atsakyti