Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Mes saviškę iškėlėm 7,5 mėn. Bet su užmigimu tai problema. Verkia. Bet ir mūsų miegamajame verkė taip pat. smile.gif
Atsakyti
Pradzioje nebuvo galimybes perkelti vaiko i kita kambari, nes gyvenome 1k. bute unsure.gif tai bandem iskraustyt bent is savo lovos doh.gif nepavyko schmoll.gif prabudes visada atsekdavo kur musiske lova blink.gif 3,5m iskraustem su visais zaislais ir lova i atskira kambari, bet ten tik zaisdavo, o nakti nenoredavo ten pasilikti, nes kambarys gana tolokai nuo musu. Taigi per prievarta ir negrudom ax.gif Dabar jam keturi, bet miega su mumis blush2.gif misija "GALUTINIS PERKRAUSTYMAS" vyks artimiausiu metu doh.gif
Tik noriu pasidalinti tokia patirtim - neminusai(nes pliusais to gal ir nevadinciau):
maniskis miega rytais labai saldziai ir nei tecio nei mano kelimasis jam netrukdo schmoll.gif ji reikia dazniausiai pazadinti;
kai serga lengviau sekti mazylio ligos eiga;
minusai:
labai blogai pati issimiegu, nes atiteko "vyduriukas" doh.gif
su vyru turim laukti kol mazius uzmigs, kai jau aistra aplanko blush2.gif
o uzmiega tik kai isjungtas telikas
ir jau dabar numatau perkraustymo trauma verysad.gif kad ir kaip smagu bus tureti savo kambari, bet nakciai jis jau iprates mane apkabinti, kad jam nugaryte paglostyciau rolleyes.gif
Atsakyti
Planuoju ir aš saviškį jau bandyt kelt į kitą kambarį, bet įtariu, naktį atblūdys pas mus į lovą. Bet jau manau pats laikas smile.gif
Atsakyti
vaikinukas musu miega savo lovoje, bet rytais atpedina pas mus i lova ax.gif bet tam paciam kambaryje, taip bus kol nebus irengtas jo kambarys ax.gif o tai gali uztrukti iki 6 men. g.gif o tada bandysim patys issikraustyti biggrin.gif
Atsakyti
Mazdaug 4 metuku iskrausten i kita kambari , problemu nebuvo, bet visada kada tik uzsinori ateina i musu lova paguleti, dazniausiai rytais 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikai i vaiku kambari kraustesi nuo tada kai jau nebesikeldavo naktimis 4u.gif Savo lovoje vaiku niekada neguldziau, nemigdziau...kai sirgdavo pati sededavau prie lovytes laikydavau uz rankytes glostydavau bet i savo lova nesinesiau schmoll.gif
O tokiu mamu kurios salia gulint maziukui dar sugeba su vyru ir meile uzplest tai man izvis kraupu blink.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
na mano mazsis nuo gimimo iki1,5 metuku miegojo savo loveleje mes su mb issikraustem i maza kambariuka o didenyjy vaikams miegot uzleidom pas msu vaikiukas miega atskirai nu nebent pietu miego ateina salia tecio pamiegot ax.gif o siaip miega abu atskirai smile.gif
Atsakyti
musu beveik 2m. miega musu kambaryje bet savo lovoje , as pati nesu dar pasiruosusi kad ji eitu i kita nes kelciausi n kartu eiti paziureti unsure.gif
Atsakyti
Dukrytė viena pradėjo miegoti nuo 5 metų,kai gimė lialius,bet tai buvo taip natūraliai,be verksmo,tiesiog pati pajuto,kad smagu turėti savo kampelį,kad ryte atsikėlus (o keliasi tai anksti) įsijungti muziką,žaisti ir pan. o mažajam dar tik 7 mėn,tai neįsivaizduoju,kaip atskirai,keltis tenka,tai čiulptuką paduok,tai gerti 2.gif
Atsakyti
Mąstom ir mes apie mažylio iškraustymą į kitą kambarį g.gif , nes kuo vėlaiu tai padarysim, tuo sunkiau jam bus įprasti. Bet kolkas tai gam problematiška, nes sūnelis prastai miega naktį, jau apie 3-4 val. ryto atkeliauja į mūsų lovą
Atsakyti
As savo mazaji iskrausciau tik 3,5 metu,anksciau salygu nebuvo,visi vienam kad ir dideliam kambary gyvenom,tik kad atskirose lovose miegojom.Kai perkraustem su sese i ju kambary,tai dar gera pusmeti uzmigdyt reikejo nes seses neuzteko,asaru kalnai budavo pries miega o ir pats miegas prastas-atbludydavo pas mus kokia 2-3 val. nakties doh.gif bet veliau siap ne taip susitarem kad uzteks tik vakarines pasakeles,juolab kad darzelyje vaikai pasipasakojo kad patys vieni uzmiega,tai mano pipiras susugėdo biskeli ir nustojo prasytis uzmigdomas.Nors savaitgali rytais pas mus i lova visada atbega,bet tai jau smulkmena,gyvent netrugdo,netgi smagu kartu visiem pasivartyt rytais per iseigines thumbup.gif
Atsakyti
Nuo septynių mėnesių, kai daugiau mažiau pradėjo išmiegot visą naktį.
Atsakyti