Nuo 9 mėn miega kitam kambary ir nė kiek dėl to nesigailiu. Viena bėda kad vienoj lovoj net svečiuose miegoti negalim, nepratę.
nuo 4,5men
kai slogavo buvau atsikrauscius su lova pas ji,bet dabar miega pats
duris paliekam atidarytas,tad girdim kai nubunda,nors dar keliasi nakti pavalgyti,bet vis ilgiau ismiega pats vienas ir uzmiega pats
tad jokiu problemu
ryta apie 7 atsikraustom i didziaja lova tecio zadinti
dabar laukiam kovo men tada jau bus didelis ir tures dideli kambari,nes kraustysimes i nama

mano pirmoji miegojo nuo 1 metu o maziukui 1,7 metai jis viena sne uz ka nemiega
rekia kaip pasiutes

Jei tik butu galimybe,tai nuo 6 men buciau pradejus vaika migdyti kitame kambaryje ...Deje,pas mus tik vienas labai didelis kambarys...Uztad vaiko lovyte stovi viename kambario gale,musu kitame
Aisku,yra vaiku,kurie bijo vieni pasilikti,tokiu atveju nekankinciau nei saves,nei vaiko...

miega nuo metuku, gavo viena is dovanu gimtadienio proga - savo kambari

nuo 1,5 metukų, kai sužinojau kad laukiuosi antro, tai ir iškeliavom į kitą kambarį miegot

neišsivaizduoju, kada maniškė į kitą kambarį persikraustys

o as miegu su savo vaikuciais ,na dukryte iki 3 metu miegojo pas mus lovoj,kai atsirado sunus dukryte gavo lova ir uzleido vieta broliui,sunus miegojo iki 1,5 pas mus lovoj.ir tada abu su sesute iskeliavo i savo kambari(iki to laiko jo neturejo,gyvenom vienam kambary
)dabar turim namuka,tai kambariu yra
,bet va mazyle vel su manim lovytej,jai 6 men, ir net neisivaizduoju kitaip
,man taip gera kai ji salia,ir mes abi labai gerai issimiegam

Maziui buvo 10 men, kai is musu dideles placios lovos buvo iskraustytas i savo lovyte visai salia, ir apie metukus kai vargsa ismetem i atskira kambari (man visas tas procesas zymiai skausmingesnis buvo negu vaikui...
) Bet dabar miega geriau ir ilgiau negu su mumis

Mano abi mazdaug nuo 3 men miegojo kitame kambaryje
pradejau atskiram kambary guldyti nuo 5men ir sekesi puikiai