Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Nuo 9 mėn miega kitam kambary ir nė kiek dėl to nesigailiu. Viena bėda kad vienoj lovoj net svečiuose miegoti negalim, nepratę.
Atsakyti
nuo 4,5men tongue.gif kai slogavo buvau atsikrauscius su lova pas ji,bet dabar miega pats smile.gif duris paliekam atidarytas,tad girdim kai nubunda,nors dar keliasi nakti pavalgyti,bet vis ilgiau ismiega pats vienas ir uzmiega pats ax.gif tad jokiu problemu tongue.gif ryta apie 7 atsikraustom i didziaja lova tecio zadinti biggrin.gif dabar laukiam kovo men tada jau bus didelis ir tures dideli kambari,nes kraustysimes i nama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatos_puodelis: 22 spalio 2009 - 11:29
mano pirmoji miegojo nuo 1 metu o maziukui 1,7 metai jis viena sne uz ka nemiega doh.gif rekia kaip pasiutes
Atsakyti
Jei tik butu galimybe,tai nuo 6 men buciau pradejus vaika migdyti kitame kambaryje ...Deje,pas mus tik vienas labai didelis kambarys...Uztad vaiko lovyte stovi viename kambario gale,musu kitame smile.gif Aisku,yra vaiku,kurie bijo vieni pasilikti,tokiu atveju nekankinciau nei saves,nei vaiko...
Atsakyti
miega nuo metuku, gavo viena is dovanu gimtadienio proga - savo kambari biggrin.gif
Atsakyti
nuo 1,5 metukų, kai sužinojau kad laukiuosi antro, tai ir iškeliavom į kitą kambarį miegot smile.gif
Atsakyti
neišsivaizduoju, kada maniškė į kitą kambarį persikraustys unsure.gif
Atsakyti
Vaikų kambarį palikom ir išsikraustėm, kai dvyniams buvo septyni mėnesiai. Prisimenu, kad gyvenimas kažkaip staiga palengvėjo biggrin.gif

O miegojimą pas močiutes išsprendžia sulankstomos lovos/maniežai, turbūt geriausias visų laikų pirkinys vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėja tėja: 18 lapkričio 2009 - 22:54
o as miegu su savo vaikuciais ,na dukryte iki 3 metu miegojo pas mus lovoj,kai atsirado sunus dukryte gavo lova ir uzleido vieta broliui,sunus miegojo iki 1,5 pas mus lovoj.ir tada abu su sesute iskeliavo i savo kambari(iki to laiko jo neturejo,gyvenom vienam kambary smile.gif )dabar turim namuka,tai kambariu yra ax.gif ,bet va mazyle vel su manim lovytej,jai 6 men, ir net neisivaizduoju kitaip 4u.gif ,man taip gera kai ji salia,ir mes abi labai gerai issimiegam wub.gif
Atsakyti
Maziui buvo 10 men, kai is musu dideles placios lovos buvo iskraustytas i savo lovyte visai salia, ir apie metukus kai vargsa ismetem i atskira kambari (man visas tas procesas zymiai skausmingesnis buvo negu vaikui... verysad.gif ) Bet dabar miega geriau ir ilgiau negu su mumis thumbup.gif
Atsakyti
Mano abi mazdaug nuo 3 men miegojo kitame kambaryje
Atsakyti
pradejau atskiram kambary guldyti nuo 5men ir sekesi puikiai 4u.gif
Atsakyti