Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Maniškė tai nuo 3 sav 4u.gif
Atsakyti
Teks Vandeniukui pratintis kitam kambary miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazule, jau 3 savaites miega atskirame kambaryje. Ir labai to patenkinta jinai pati, nes jai po kol kas labai patinka jos nauja lova.
O sprendimas, kada vaikui suteikti atskira kambary ir ten ji migdyti, buvo labai paprastas: kai isdygs dantukai (isskyrus paskutinius4 ). Musu mazule labai jautriai reagavo i dantu dygima, del to butu neprotinga anksciau ja migdyti kitame kambaryje, nes man tektu visai nemiegoti. Nors ir dabar dar tenka 2-3 kartus per nakti nueiti i kita kambari ir uzkloti vaika.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Na, musu suneliui 2 metukai ir 3 men. Musu aukle vis ragina pradeti ji migdyti atskirame kambaryje. Ten jis jau koki menesi miega pietu miego. Bet... nu man jis dar tooooks mazas wub.gif man tiesiog gaila ji viena tremti i kita kambari...

Iki 1.5 metu jis su manim miegojo kartu vienoje lovoje, ir tuo tikrai labai dziaugiuosi. Kol maitinau (iki metu) kitaip net neketinau daryti - nes nepalyginti didesnis patogumas miegoti su vaiku kartu. Niekur keltis nereikia, vaikas visada salia, paziuri ar jam ne per slata ir taip toliau. Miegojo visada gerai ir ramiai - ir as manau todel, kad jautesi saugus guledamas salia manes wub.gif Paskui pradejau dirbti, vaiko nematydavau visa diena, tai negalejau sau leisti miegoti su juo atskirai - man budavo taip gera ir jauku kai jis guledavo salia wub.gif
O visi aplinkui tik ir gasdino - paskui neiskrapstysi iki mokyklos biggrin.gif Ir ka - kai pati norejau, pripratinau ji miegoti savo loveleje be jokiu dideliu sunkumu. thumbup.gif dabar jis kuo ramiausiai miega loveles, o as save brandinu naujam sprendimui iskelti ji i kita kambari. Bet manau, anksciau treju meto to nedarysiu blush2.gif Mmano manymu, tokio amziaus dar vaikui reikia jausti tevus, bet aisku cia kiekvieno individualus sprendimas. 4u.gif

Abu su vyru pasnekam, kad musm visiems dar to reikia, visi jauciam (bent jau kol kas) poreiki miegoti vieni salia kitu ir klausytis alsavimo wub.gif O kai pribresim, pajausim, kad jau laikas kraustytis, manau tikrai nebus dideliu problemu apsigyventi atskirai 4u.gif Svarbiausia tai padaryti tinkamu laiku, o tinkamas laikas kiekvienam skirtingas.... 4u.gif
Atsakyti
nu koks cia istremimas, kai vaikas miega kitam kambaryje..juk abiem tevams ir reikia kartu pabuti, pabendrauti, pasidalinti mintimis ir pan..pasimyleti galu gale..
vaikas yra labai svarbus seimos narys, bet reikia pasilikti ir tarpusavio santykiu...neveltui po to vyrai jauciasi apleisti, nes mamos pamirsta savo antraja puse myleti..
Atsakyti
smile.gif Sveikutes, mano mazulis, kai tik grizom iskarto is ligonines jam buvo paruostas atskiras kambarys ir jis ten miegodavo, nematau dideliu problemu, kai kas nori taaip tas daro. dar nevisi turi tiek kambariu, kad darytu vaikui arskirai. as manau kad cia nieko bloga.
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 31, 10:00)
Sveikos mamytes  4u.gif

Abu  su vyru pasnekam, kad musm visiems dar to reikia, visi jauciam (bent jau kol kas) poreiki miegoti vieni salia kitu ir klausytis alsavimo   wub.gif   O kai pribresim, pajausim, kad jau laikas kraustytis, manau tikrai nebus dideliu problemu apsigyventi atskirai  4u.gif  Svarbiausia tai padaryti tinkamu laiku, o tinkamas laikas kiekvienam skirtingas....  4u.gif

drinks_cheers.gif man tas pats, mažoji , tik 3 metams sukakojus persikraustė į atskirą lovą (maitinau iki 2,4 men) mes taip pat su vyru manom, kad pajausim kada jau laikas kraustyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 02 rugpjūčio 2008 - 20:05
QUOTE(maza saulyte @ 2008 08 01, 15:42)
nu koks cia istremimas, kai vaikas miega kitam kambaryje..juk abiem tevams ir reikia kartu pabuti, pabendrauti, pasidalinti mintimis ir pan..pasimyleti galu gale..
vaikas yra labai svarbus seimos narys, bet reikia pasilikti ir tarpusavio santykiu...neveltui po to vyrai jauciasi apleisti, nes mamos pamirsta savo antraja puse myleti..

vaikai miega taip kietai, jog pasimyleti tikrai netrukdo lotuliukas.gif Nebent mylimasi su pasisokinejimais ant lovu ir parekavimais lotuliukas.gif Tada ir atskiras kambarys nepades, reiks atskiro buto lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kas del ka tik gimusiu kudikeliu apgyvendinimo atskiruose kambariuose, tai mano nuomuone is viso kategoriska - NE NE ir dar karta NE schmoll.gif
Net ir gydytojai rekomenduoja tik gimusius kudikelius laikyti kuo arciau saves, kad susinormalizuotu ju sirdeles plakimas. Juk pagal statistika, naujagimiu, mieganciu kartu su mamomis, kvepavimas ir sirdies veikla sutrinka zymiai reciau...

O esant pienelio trukumui, salia miegantis vaikutis naturaliai skatina jo gaminima. Juk mama is vaika sieja tikrai ypatingas rysys, ir miegojimas kuo arciau vieniem kitu, ta rysi tiktai sustiprina wub.gif

Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 31, 10:00)
Bet manau, anksciau treju meto to nedarysiu  blush2.gif  Mmano manymu, tokio amziaus dar vaikui reikia jausti tevus, bet aisku cia kiekvieno individualus sprendimas.  4u.gif 

Tėvus galima jausti ir nemiegant kartu. Neisivaizduoju gulėjimo su vaiku dėl įvairiausių priežasčių. Na iki kelių mėnesių tai normalu, bet vėliau tai nesamonė. Galima kartais pamiegoti, kai neramu vaikui, ar šiaip kokią naktį, bet vaikas turi aiškiai suvokti, kad jis turi savo lovą , o tėvų lova yra tik tėvų.
žinau pavyzdį kai mama su 11 m. vaiku miega vienoje lovoje ir laiko tai normalu, nors sąlygos atskirai gulėti yra. Neaišku iki kiek laiko laikys tai normalu, iki 18 m. gal. g.gif

QUOTE(Gile-Pile @ 2008 08 04, 08:46)
vaikai miega  taip kietai, jog pasimyleti tikrai netrukdo  lotuliukas.gif

O psichologiškai netrukdo , kad gali pabusti. Arba kad na vistiek jūs ne vieni. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 08 04, 10:00)
Tėvus galima jausti ir nemiegant kartu. Neisivaizduoju gulėjimo su vaiku dėl įvairiausių priežasčių. Na iki kelių mėnesių tai normalu, bet vėliau tai nesamonė. Galima kartais pamiegoti, kai neramu vaikui, ar šiaip kokią naktį, bet vaikas turi aiškiai suvokti, kad jis turi savo lovą , o tėvų lova yra tik tėvų.
žinau pavyzdį kai mama  su 11 m. vaiku miega vienoje lovoje ir laiko tai normalu, nors sąlygos atskirai gulėti yra. Neaišku iki kiek laiko laikys tai normalu, iki 18 m. gal.  g.gif
O psichologiškai netrukdo , kad gali pabusti. Arba kad na vistiek jūs ne vieni.  rolleyes.gif

Jau, kaip ir rasiau, - miegot kartu ar atskirai - kiekvienos seimos pasirinkimas 4u.gif Man pvz., nemalonu net pagalvoti, kad mano vaikas miegos visai vienas savo kambaryje ax.gif Nes as pati vienui viena kambaryje miegot tai nenoriu blush2.gif Aisku, iki 11 m., tai jau perlenkta... Bet, iskitos puses, gal tas vaikas turi kokiu baimiu, fobiju ar dar ko... I svetima kaili neilysi, kaip sakoma 4u.gif

O del mylejimosi prie vaiko - tai netrukod blush2.gif blush2.gif

Juk jis dar maziukas, ir, jei net pabustu, nemanau kad pasibaisetu biggrin.gif Nuogus ir taip mus mato kasdien, isdykaujancius, zaidziancius taip pat mato- o pamates nuogus ir "isdykaujancius", nemanau kad pasibaisetu biggrin.gif Iki tam tikro amziaus nereikai is menkiausio intymumo daryti detektyvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 08 04, 10:50)
Man pvz., nemalonu net pagalvoti, kad mano vaikas miegos visai vienas savo kambaryje  ax.gif  Nes as pati vienui viena kambaryje miegot tai nenoriu  blush2.gif 

Na tai gi galima lovelę savo kambaryje pastatyti, kad jau taip nemalonu, ar jau tikrai būtina į lovą guldytis. Be to aišku, jei būtų didžiulis namas, ir tas vaiko kambarys ten kažkur toli nuo tėvų miegamojo, tai gal ir taip neramu ir vaikui, bet sakykim butuose tai iš vis problemos nematau, palikai atviras duris ir viskas. Kiek jau ten to ploto yra.
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 08 04, 15:27)
Na tai gi galima lovelę savo kambaryje pastatyti, kad jau taip nemalonu, ar jau tikrai būtina į lovą guldytis.

i lova guldytis nebutina. bet ir i atskira lovele vaiko guldyti nebutina. cia kiekvienos siemos reikalas ir apsisprendimas, kur ta vaikeli guldyti - kartu ar atskirai.
nors man asmeniskai daug patogiau kartu miegoti, ypac kol zindau.
Atsakyti