Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

QUOTE(S.O. @ 2008 04 12, 23:15)
as tau 100% pritariu.Maniskiai  irgi nuo pat mazens savo kambariuose miegodavo ir nebudavo jokiu problemu, jeigu ir reikedavo nakty atsikelti, jei  vaikai saukdavo, tai tyliai nueidavau i ju kambarius, be sviesos nuramindavau ir vel iseidavau is kambario. Mazi vaikai  pripranta prie tokiu ritualu greiciai, negu mes manome.

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat darau,miega jau kaip pora men.savo kambaryje,ir super,jei verkia,tai ir tyliai nuenu,nuraminu ir iseinu
Atsakyti
Mano spirgiuke nuo 3 men miega savo kambaryje, aisku dar nepakenke tai, kad nuo 3.5men miega nuo 8 iki 8 be naktiniu valgymu ir pabudimu ax.gif
Atsakyti
miega atskirai nuo 2 metu 4u.gif
Atsakyti
manau kokiu 2 metuku jau bandysim migdyti vaiku kambary ax.gif
Atsakyti
manau nuo kokiu metuku pradesim migdyti itam kambaryje, kolkas man paciai ramiau kai salia bigsmile.gif
Atsakyti
nuo 3 mėn. perkėlėm jauniausią sūnelį į vyresnio broliuko kambary. Dabar, abu esa neišskiriami ir neužmiega vienas be kito nors atskirai miega.
Atsakyti
miegojo nuo 8men-kai eme ismiegot nevalges visa nakti, taciau nuo metu vel kartu-nebuvo atskiro kambario biggrin.gif nuo 2m miegos jau savo irengtam kambary rolleyes.gif
Atsakyti
nuo 11 menesiu miega savo kambaryje ir miega daug ramiau nei pries tai thumbup.gif
Atsakyti
maniškis atskirai miega kambaryje savo nuo 8mėnesių thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis pats isejo miegoti i salona budamas 2.5 smile.gif Iki tol miegojome visi kartu, prie musu lovos pristume jo lovyte ir nueme sona, tokia triviete lova gavosi. O viena grazu vakara pats pareiske nora miegoti salone smile.gif Ten ir miegam jau 3 menesius. Paryciais (kokia 7 valanda) dazniausiai pareina pas mane pasisildyti, nes nakti nusispardo antklode. Ir ismiega jau praktiskai visas naktis nepabudes. Kartais, aisku, kviecia ateiti ar verkslena. Jei tenka eiti pas ji daugiau 2 kartu, dazniausiai pasiemu pas save i lova biggrin.gif Nes labai jau tingiu vaikscioti ten ir atgal.
Atsakyti
Jau po menesio, kaip tik bus du metukai, gausim uzsakyta lovyte ir bandysim guldyt i kita kambari rolleyes.gif
Atsakyti
musu nuo 5 menesiu i savo kambari iskeliavo ir daug ramiau miegojo nei su mumis 4u.gif manau jei yra galimybe tai reikia atskirai bandyt migdyt bent jau nuo puses metuku tai tikrai ax.gif
Atsakyti