Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

mano tai vienas pradejo miegoti nuo triju metu
Atsakyti
na,man kažkaip nejauku mažiuką iškomandiruoti į kitą kambarį,o jeigu negirdėsiu kaip verkia,arba apsivers ant pilvo ir ....na nežinau,nebent auklę radio turėti,tada tai gal ir įmanoma... schmoll.gif
Atsakyti
Mes maziaus lovyte i jo kambari pastatem,kai jam 8 men. buvo.Tik jis pats pamirso issikraustyt ir toliau sekmingai miegojo pas tevelius lovoj. doh.gif
Kai suejo 11 men. pradejom pratint miegot atskirai.

gwaida pas mus maziaus kambarys ir musu miegamasis salia.Jokiu pasiklausymo aparaciuku neturim.Viskas ir taip girdisi.

Manau,kad ir tu girdetum.Nebent maziaus kambarys toli.
Atsakyti
kai suėjo 1ri metai, tai ir iškraustėm į jo kambarį ax.gif
na pašokinėju naktim kartais, bet įprastai išmiega naktim normaliai. va tik prasčiau būna, kai dantukai dygsta, bet nežadu parsineš į savo kambarį.
Atsakyti
Manisio dukra ( 5 metukai) vis dar miega viename kambaryje su mumis, tiksliau mes miegame jos kambaryje. Bet jau rezgiu plana chuligana kaip grazinti musu lova i musu miegamaji. Nemanau, kad kils kokiu nors nesklandumu, tiesiog kai visa nakti ji visai netoli manes, as saugiau jauciuosi 4u.gif . Jauciu man bus sunkiau be jos, nei jai be musu cool.gif
Atsakyti
Mažiukas vis dar miega kartu,o panelytė būdama 1.10 metukų buvo iškraustyta nes iki broliuko gimimo turėjo priprast miegot viena.Bet kažkaip ji be jokių skandalų ne tik kad išsikėlė į kitą kambarį,bet ir į kitą aukštą thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Musu sunui kai suejo 5 metai uzleidom atskira kambari ir nuo tada jis turi savo kambari kuriame vienas ir miega.
Atsakyti
Musu trimete, jei viena miegotu lovoj, kiekviena nakti iskristu is jos, Kai miegam drauge - kas valanda keicia erdvine pozicija - tai susiraito tarp koku, tai kojas ant galvos mum sukelia, sugeba ir per mus issiridenti is lovos. negi guldant viena reiktu priristi?
Kol kas ji miega su teciu, o mama su mazuoju broliuku. Kai plesim namus, teks ir jai priprast prie naktiniu bludijimu.
Atsakyti
Aš tai manau, kad viskas priklauso nuo pačių kūdikučių, nuo jų charakterių. Mano vyresnėlis atskirame kambaryje pradėjo miegoti nuo 4 m.,tik tekdavo palikti įjungtą šviesą kol užmigs. Dabar mano kūdikučiai (18m. ir 8m.) miega viename kambaryje, mažasis vienas bijo miegoti jei nėra šalia brolio, tai tenka man ar vyrui pabūti šalia kols užmigs, o jau kai užmiega tai naktelė praeina ramiai.
Ir kodėl jis bijo vienas miegoti niekaip neišsiaiškiname, nei įjungta šviesa ar televizorius, ar net įjungtos pasakos nepadeda. Jis netgi vienas žaisdamas kambaryje visą laiką užsidaro duris ( nors mes būname kitame kambaryje ar virtuvėje), sako man taip geriau.
Tad manau kiekviena mama turi pati pastebėti ar jos vaikutis jau pasiruošęs atskirai miegoti. smile.gif
Atsakyti
Mes pradėjom dukrą pratinti nuo 2 metukų, kadangi reikėjo kažkaip atpratinti nuo lovelės, kurioje dabar mažoji miega. Iš pradžių miegojo kartu su tėčiu savo kambaryje, o dabar jau viena. Tik dar teko maniežą pastatyti, nes niekaip negali apsispresti kokioj lovoj jai geriau miegasi ar didelėj, ar mažoj lotuliukas.gif .
O, kad neiškristų iš lovos mums gelbsti užtvarėlė, nes panelė pas mus keliauninkė, miegodama ratais sukasi biggrin.gif
Atsakyti
mūsų abu vaikai nuo gimimo miega atskiram kambary kitam buto gale, jokių problemu su miegojimu niekada nebuvo (tik kai kalėsi dantukai tai gal savaite verkdavo, tai ėmėm pas save), paimdavau maitinti į kitą kambarį, o pamaitinus atgal...
į mūsū lova paimam tik ryte, vyresnis ateina pats kada nori
Atsakyti
Mūsiškei jau 4 su beveik puse, bet dar visi miegam vienam kambary unsure.gif Turi savo kambarį, tačiau jame vis pastoviai kas nors gyvendavo, o dabar va ėmėm remontuot, o ji užgiedojo, kad nereikia jai jokio kambario, ji miegos su mama sad.gif Neseniai nupirkom jai naują labai mandrą lovą, su stalciais patalynei ir lentynom zaislam ar knygoms, ruosiames ir kitus baldus keist, įrengt jai mielą nuosavą kambariuką, deja deja, jos ta mintis nežavi schmoll.gif Tikiuosi, kad pamačius pokyčius užsimanys ten miegot.. Juk jau šiemet eis į mokyklą, gėda kam ir pasakyt, kad dar su tėvais miega doh.gif Šiaip užmiega ji viena, jei tik tokią mėlyną lemputę įjungtą palieku.
Pati miegodavau su mama turbūt iki kokių gerų 12 metų ir man tai atrodo nenormalu doh.gif Po to išgrūsta į kitą kambarį ilgą laiką bijojau visko aplink, kviesdavaus mamą ar tėtį, kad pasėdėtų ant lovos krašto kol užmigsiu doh.gif Nenoriu, kad tas pats pasikartotų su maniške, bijau, kad pražiopsojom tą laiką, kai reikėjo iškelt į kitą kambarį ir dabar ilgai ir nuobodžiai kankinsimės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 01 balandžio 2008 - 03:19