Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

nuo gimimo vaikas miegojo su manim lovoje, nuo 6men. perkeliau i lovyte, bet jis tam paciam kambary. Kol vaikiukas valgo naktim tikrai nekelsiu jo i kita kambari. Viskas priklausys nuo to, kada baigsis naktiniai maitinimai.

O siaip skaiciau, kad vaikas turetu buti salia mamos iki 9men. tiek kiek buvo jos pilvelyje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 21 gruodžio 2007 - 13:42
QUOTE(deluxe @ 2007 12 21, 14:41)
nuo gimimo vaikas miegojo su manim lovoje, nuo 6men. perkeliau i lovyte, bet jis tam paciam kambary. Kol vaikiukas valgo naktim tikrai nekelsiu jo i kita kambari.  Viskas priklausys nuo to, kada baigsis naktiniai maitinimai.

O siaip skaiciau, kad vaikas turetu buti salia mamos iki 9men. tiek kiek buvo jos pilvelyje. smile.gif

iskelus i kita kambari, naktiniai maitinimai pradeda reteti!!
isbandyta
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 12 21, 15:41)
nuo gimimo vaikas miegojo su manim lovoje, nuo 6men. perkeliau i lovyte, bet jis tam paciam kambary. Kol vaikiukas valgo naktim tikrai nekelsiu jo i kita kambari.  Viskas priklausys nuo to, kada baigsis naktiniai maitinimai.

visiskai sutinku! drinks_cheers.gif

QUOTE(Tess @ 2007 12 22, 11:13)
iskelus i kita kambari, naktiniai maitinimai pradeda reteti!!
isbandyta

taip, nes kai jis nori valgyt ir zirzia ,jus paprasciausia negirdit ,nes knarkiat kitam kambary.man tai butu gaila vaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 12 22, 10:22)
visiskai sutinku! drinks_cheers.gif
taip, nes kai jis nori valgyt ir zirzia ,jus paprasciausia negirdit ,nes knarkiat kitam kambary.man tai butu gaila vaiko schmoll.gif

nejuokinkit lotuliukas.gif
aisku, kiekvienas raso pagal save smile.gif
jus tikrai vaiko i kita kambari neneskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 12 22, 08:36)
nejuokinkit  lotuliukas.gif
aisku, kiekvienas raso pagal save smile.gif
jus tikrai vaiko i kita kambari neneskit  biggrin.gif

o man tai visai nejuokinga, pritariu violet 4u.gif nes kudiki migdyt kitam kambary man atrodo visai nesaugu, nes gali atpilt, pradet vemt ir uzspringt, ir aplamai man atrodo, kad kudikelis turi buti kuo arciau mamos, nes tiek menesiu isbuvus pilvelyje iskart atskirt ir ta erdve gali baugint, vienas pats verysad.gif

o tas nuo gimimo ikurdinimas kitam kambary man atrodo, kaip is kino, kai ispuosia kambari kuria tai spalva, lovele su uzuolaidoms, ir t.t ir vaikutis ramiai miega visa nakti, sapnuodamas rozinius sapnelius, bet tikrove kiek kitokia g.gif kiek keltis reikia, valgyt, tai serga, tai dantys ir t.t vnz as pries smile.gif

jo cia kiekvienas raso pagal save, manau tam sis forumas ir yra thumbup.gif
Atsakyti
mes buvom isnese i kita kambari porai naktu.Bet kadangi dantuku deka neramiai miega dabar,tai teko palakstyt i kambari kita ir man.
Atsakyti
mums jau 9 men. ir 3 dienos.miegam visi trys viename kambaryje ir dziaugiames,kad galim vienas kitam padeti,kai tik kam ko reikia.Siaip sunus nera is bloguju,bet tie naktiniai prabudimai kartais piktina,nes lyg ir nieko netruksta,bet tik iskritus tutai ar ne taip apsivertus pradeda kelt balsa.Kol kas net neisivaizduoju miego atskirai.jau dabar to miego ne milijonai,bet jei isnesciau i kita kambari,tai turbut is viso atsisedus salia duru (is lauko puses) budeciau.isdygus dantukams ir pradejus bent truputi kazka kalbet bus galima galvot apie gretima kambari, kad bent jau pasisaukt vaikelis galetu normaliai.
Atsakyti
QUOTE(zuikis01 @ 2007 12 30, 00:11)
mums jau 9 men. ir 3 dienos.miegam visi trys viename kambaryje ir dziaugiames,kad galim vienas kitam padeti,kai tik kam ko reikia.Siaip sunus nera is bloguju,bet tie naktiniai prabudimai kartais piktina,nes lyg ir nieko netruksta,bet tik iskritus tutai ar ne taip apsivertus pradeda kelt balsa.Kol kas net neisivaizduoju miego atskirai.jau dabar to miego ne milijonai,bet jei isnesciau i kita kambari,tai turbut is viso atsisedus salia duru (is lauko puses) budeciau.isdygus dantukams ir pradejus bent truputi kazka kalbet bus galima galvot apie gretima kambari, kad bent jau pasisaukt vaikelis galetu normaliai.

Pasisaukti tevelius vaikuciui ir dabar ne problema - reikia tik garsiau suverkti ir teveliai atbegs kur bebutu - vonioje, virtuveje ar kitame kambaryje, o tuo labiau nakti, kai visur tylu, vaiko verkimas dar gerioau girdisi lotuliukas.gif Pvz., as jau iskelciau dukryte i kita kambari, jei toki turetume, nes daznai uzmigdzius vaika pati negulu, nes zinau, kad ne veliau kaip uz pusvalandzio vis tiek teks keltis - mazoji prades verkti ir teks zindyt, kad uzmigtu. Tai vat taip budedama pastebejau, kad maziuke labai jautriai reaguoja i kiekviena tecio knarktelejima, nusikosejima ar nusiciaudejima per miegus, lovos girgztelejima - butent nuo tu garsu ji ir prabunda. Todel neabejoju, kad miegodama atskirame kambaryje nebeprabudinetu kas pusvalamdi, ismiegotu ilgiau. Juk ir diena, jei uzmigdzius dukryte iseinu i virtuve tvarkytis, tai kol negriztu i kambari ji miega - ismiega ir 1 ir 2 val, o vos tik pareinu, tuoj pat prabunda,- gal nuo grindu girgzdejimo, gal nuo lovos kai atsisedu, o gal tiesiog pajunta kad atejau. O jei isvis neiseinu is kambario, o prigulu salia arba sedu prie kompo, ilgiau 15min mazoji isvis nemiega, dazniausiai prabunda jau po 5 min ir turiu gult salia zindyt toliau, jei noriu kad dar pasnaustu. Ir miega tik kol guli apsiziojus kruti, jei pasitraukiu, uz keliu min vel bunda. Tai yra kosmaras ir atskiras kambarys , neabejoju, palengvintu gyvenima. Deja...
Atsakyti
Savo dukryte į jos kambarį perkraustėme kai jai suėjo 10 mėnesių, kaip tik tada baigėme jį įrengti 4u.gif Mano nuomone, vaikas turi turėti savo erdvę. Mano dukrytė išmiega neprabudusi visą naktį, na nebent per diena būna labai daug įvykių, nuo kurių gausos ji blogai miega... Mažei tai nebuvo kažkas keisto, kad miega viena, nes ji visuomet miegodavo tik savo lovytėje, nė vienos naktie nėra miegojusi su tėveliais vienoje lovoje, o vat man tai buvo kažkas baisaus, nes visą naktį miegodavau "budėjimo rėžimu" ir vis klausydavausi viena ausimi ar ji neprabudo... Bet po poros savaičių tai praėjo (pripratau ax.gif ) dabar jau miegu ramiai, o kada dukrytė prabunda iškarto pajaučiu - motiniški instinktai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Gal pasirodysiu senamadiska blush2.gif o gal net paranojiska g.gif bet as savo angelelio ne uzka nemigdyciau atskiram kambari schmoll.gif
O jei taip butu turbut ir pati neuzmigciau ausis pastacius klausyciau unsure.gif
Manau kad kol vaikas maziukas reikia dziaugtis ir kuo daugiau laiko pabuti su juo ,miegoti taip pat salia .nes vaikai taip greit uzaugs ir patys nebenores su teveleis vienam kambari miegoti verysad.gif tad as naudojosi proga,ir seip man ramiau kartais nakti pramerkiu aki pamatau kaip miega ir man ramu biggrin.gif
Bet cia tik mano nuomone,jeimamytes drasios miegoti vienos kambari be savo leliuku tada thumbup.gif bet as baile blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2008 01 02, 21:46)
4u.gif

Gal pasirodysiu senamadiska blush2.gif o gal net paranojiska g.gif bet as savo angelelio ne uzka nemigdyciau atskiram kambari schmoll.gif
O jei taip butu turbut ir pati neuzmigciau ausis pastacius klausyciau  unsure.gif
Manau kad kol vaikas maziukas reikia dziaugtis ir kuo daugiau laiko pabuti su juo ,miegoti taip pat salia  .nes vaikai taip greit uzaugs ir patys nebenores su teveleis vienam kambari miegoti verysad.gif tad as naudojosi proga,ir seip man ramiau kartais nakti pramerkiu aki pamatau kaip miega ir man ramu biggrin.gif
Bet cia tik mano nuomone,jeimamytes drasios miegoti vienos kambari be savo leliuku tada  thumbup.gif bet as baile blush2.gif

user posted image

visiskai pritariu tokiai nuomonei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2008 01 02, 20:46)
4u.gif

O jei taip butu turbut ir pati neuzmigciau ausis pastacius klausyciau  unsure.gif
Manau kad kol vaikas maziukas reikia dziaugtis ir kuo daugiau laiko pabuti su juo ,miegoti taip pat salia  .nes vaikai taip greit uzaugs ir patys nebenores su teveleis vienam kambari miegoti verysad.gif tad as naudojosi proga,ir seip man ramiau kartais nakti pramerkiu aki pamatau kaip miega ir man ramu biggrin.gif
Bet cia tik mano nuomone,jeimamytes drasios miegoti vienos kambari be savo leliuku tada  thumbup.gif bet as baile blush2.gif

user posted image

As irgi pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti