niekada man net nekilo turėti vieną ar du vaikus, trys minimum, nu o jau max, tai gal penkus būtų...
mano abi dukros netyciukes buvo . Po 10 bendro gyvenimo metu su vyru issiskyrem . dabar jau beveik treji metai kaip gyvenu su kitu vyru ir emem planuot bendra leliuka.
QUOTE(Akva @ 2005 05 24, 12:23)
O kazin vienas - tai gaud ar mazai
Kol turėjom vieną- buvo daug, atsirado antras pasidarė mažokai, kai jau turim ir trečią- visai mažai . Jei sveikata būtų leidusi, pasiryžčiau ir dar vienam
auginu du berniukus ir jauciuos laiminga apie trecia net pagalvot bijau man ir tu dvieju gana mb sake kai tie bus dideli vyrai tada planuosim trecia nu jau ne sakiau man kai jie bus dideli tokio malonumo nebereikes aciu su tasi atvargsiu ir gana jokiu mazu vaiku daugiau nebenoriu
Na, gal kam nuskambes baisokai - bet as mazu vaiku nemegau ir isvis nenorejau ju tureti.... Bet isejo kaip isejo - netyciuke gime Man labai pasiseke, nes gime mergaite Del sios priezasties net negalvoju apie antra, nes vieno man jau yra per daug kartais.... Bet svarbu, kad sveika, protinga mergaite ir man jos tikrai uztenka. Neisivaizduoju, kaip galima paskirstyti meile trims? Kaip jus sugebat tai padaryti ir kaip apskritai spejat savimi pasirupinti..? Mano nuomone, tris vaikus uzauginusi moteris yra tolygi karo didvyrei Nes tai yra pats sunkiausias darbas pasauly....
QUOTE(kristinele86 @ 2011 06 12, 20:29)
Na, gal kam nuskambes baisokai - bet as mazu vaiku nemegau ir isvis nenorejau ju tureti.... Bet isejo kaip isejo - netyciuke gime Man labai pasiseke, nes gime mergaite Del sios priezasties net negalvoju apie antra, nes vieno man jau yra per daug kartais.... Bet svarbu, kad sveika, protinga mergaite ir man jos tikrai uztenka. Neisivaizduoju, kaip galima paskirstyti meile trims? Kaip jus sugebat tai padaryti ir kaip apskritai spejat savimi pasirupinti..? Mano nuomone, tris vaikus uzauginusi moteris yra tolygi karo didvyrei Nes tai yra pats sunkiausias darbas pasauly....
pritariu 100 proc. su vienu vos susitvarkau, o jei daugiau tų vaikų, kosmaras kažkoks.
QUOTE(olia12 @ 2011 06 13, 14:31)
pritariu 100 proc. su vienu vos susitvarkau, o jei daugiau tų vaikų, kosmaras kažkoks.
Smagu, kad as ne viena taip galvoju Nes kiti tai kazkokia pabaisa ar nenormalia laiko, jei nenori antro vaiko. O zinokt, kas mane labiausiai erzina - kai maniske buvo visai maza, ne metu neturejo - tai visi seneliai, proseneliai ir pan tik ir kartoja: "Tai kada antras"? Net nervas ima nuo tokiu pasiskaymu. Tegu patys gimdo ir augina, jei jiems taip smagu
QUOTE(kristinele86 @ 2011 06 14, 13:00)
Smagu, kad as ne viena taip galvoju Nes kiti tai kazkokia pabaisa ar nenormalia laiko, jei nenori antro vaiko. O zinokt, kas mane labiausiai erzina - kai maniske buvo visai maza, ne metu neturejo - tai visi seneliai, proseneliai ir pan tik ir kartoja: "Tai kada antras"? Net nervas ima nuo tokiu pasiskaymu. Tegu patys gimdo ir augina, jei jiems taip smagu
ir aš taip galvoju
QUOTE(kristinele86 @ 2011 06 12, 21:29)
Nu skamba kraupiai kaip kokio daikto-nemėgau o tai kam tada kuriat šeimą? kartais tikrai pagalvoji kad tokioms geriau jau visai ponas D neduotų
QUOTE(olia12 @ 2011 06 13, 14:31)
O čia jau pačios bėda kad nesugebat su vienu vaiku susitvarkyt, nes vaikai mūsų atspindžiai...
[quote=kristulee,2011 06 18, 22:05]
Nu skamba kraupiai kaip kokio daikto-nemėgau
Na kas cia kraupaus - vieni gali pakesti vaiku klykima, kiti - ne. As pavyzdziui sunkiai pakeliu ju cypima, isterijas ir ozius. Vienos gali dirbti auklemis, kitos - ne. Kaip vieni gali buti mokytojais, kiti - ne. Tai kodel visi turi buti tokie kaip JUS?
Seima kuriau, nes norejau turet artimus zmones - ir myliu savo vaika - tiesiog kenciu ir laukiu, ko paaugs ir baigsis visi oziai - nes visgi mazas vaikas, ner ko noret....
Nu skamba kraupiai kaip kokio daikto-nemėgau
Na kas cia kraupaus - vieni gali pakesti vaiku klykima, kiti - ne. As pavyzdziui sunkiai pakeliu ju cypima, isterijas ir ozius. Vienos gali dirbti auklemis, kitos - ne. Kaip vieni gali buti mokytojais, kiti - ne. Tai kodel visi turi buti tokie kaip JUS?
Seima kuriau, nes norejau turet artimus zmones - ir myliu savo vaika - tiesiog kenciu ir laukiu, ko paaugs ir baigsis visi oziai - nes visgi mazas vaikas, ner ko noret....
QUOTE(kristinele86 @ 2011 06 19, 16:19)
Tai gal paprasčiausiai susikurkite temą "Vienas vaikas- jau per daug!"...Ir ten diskutuokite .