Nu as kaip spalvinga asmenybe... Su vyresneles tevu neisgyvenom nei metu..jauni kvaili buvom..su antru vyru 4metus stengemes kol pagaliau pavyko ir susilaukem dvynukiu.galvojau-viskas,gana,taciau gyvenimas toks klaidus...po beveik 10m issiskyre musu keliai...dabar jau 2 metai esu labai laimingai istekejus,dabartinis vyras 40+m "senbernis" tad nusprendem kad istenksim auginti dar viena,tai vat turim 10menesiu tikraja ta zodzio prasme pagranduka.... ir stai vakar suzinojau- Dievulis nusprende kad jei jau vyras suteika tiek daug laimes ir meiles man ir mano mergaitem,tai siuncia jam dar viena

palaima jo sirdziai (beje jis noretu futbolo komandos

) ...
nezinau kaip cia gavos taip,negaleciau net atsakyt i toki klausyma,bet esu laiminga galedama but mama,ir tikrai nesijauciu kazkokia valstybes islaikytine,nes papildomu pasalpu is valstybes negaunu apart tai ka uzsidirbus esu.
Tikrai esu laiminga su tiek vaikuciu,o kad irodinet kad 5vaikai ar vienas-geriausia nepradesiu,nes cia kiekvienos sirdele pati geriausia patareja,tik ji pasako kiek mes sau galim leist tu vaikeliu(ai dar ir kisene siais laikais )
Tad dideliausios sekmes visoms Mamytems,ar viena jos turi,ar net ir 12