Labai baltai pavydžiu toms kurio turi 3 vaikus laabai noriu trečio, ir bijau, kad bus....
Baltai pavydžiu toms, kurios ryžtasi 2, 3 vaikeliui . Turiu vieną ir net nenoriu pagalvot, kad reiktų vėl viską nuo pradžių pradėt
Pati esu iš trijų vaikų šeimos. Tai visada norėjau ne mažiau dviejų. Kai didieji paaugo, jiems mūsų rūpinimosi jais nebereikėjo, ir susitvarkė buitis su vyru vis pasvarstydavom apie pagranduką. K0l galiausiai ryžomės ir dabar turiu 2 mėnesių rubuiliuką. Tiesiog kaifuoju subrendusia motinyste ir savo vaikais . Didieji sužinojo, ką reiškia mažas vaikas, kad mamai reikia pagalbos-išmoko daugiau užjausti.
o as vis pasvajoju apie ketvirta. pasiilgau mazylio, mano paneles jau didokos, vis maziau su manim, o taip smagu klausytis ju sukurtu koncertu , prikurtu visokiuasiu istoriju ir visu isdaigu tu vaikisku neklatu tokiu... ech,bet finansine padetis ir seip nzn lyg atrodo jau nebesusitvarkyciau...
QUOTE(Mon Amour @ 2009 10 07, 14:50)
Baltai pavydžiu toms, kurios ryžtasi 2, 3 vaikeliui . Turiu vieną ir net nenoriu pagalvot, kad reiktų vėl viską nuo pradžių pradėt
As taip pat l.nenoriu antro vaikiuko,. nors reikia, kazkaip man sunku auginti buvo, bet kaip grazu kai 3 maziukai laksto
na,as irgi antro tikrai neplanuoju
Pati esu is triju vaiku seimos Musu pirmagimis buvo labai planuotas - gavosi, antragime taip pat labai planuota, darem puse metu ja. Na ir viskas, galvojom - turim porele, ko dar reikia - idealu Bet Dievas galvojo kitaip, ir dave mums trecia - netyciuka Man buvo sokas tikraja to zodzio prasme, nes nesu labai mamytiska, bet esu grieztai pries gyvybes nutraukima. Ir tas trecias vis tiek labai laukiamas Tik dabar saugosimes labiau Nors jei ir ketvirtas butu netycia per visas apsaugas - ir vel priimciau kaip Dievo valia juk visko buna
pati augau tik su broliu man maža buvo visą gyvenimą svajojau turėt sesę -mama nepasirašė dabar turiu tris ir labai laiminga-čia visas mano turtas galėčiau ir penkis -bet jau sveikata biškį neleidžia sunkūs gimdymai atsiliepia ir vyras jau nepasirašytų gal
Turim dvi mergytes, už nepilno mėnesiuko gims trečia Visi vaikučiai buvo planuoti ir labai laukti O kad bus trys, tai dar net nesusituokę žinojom - nuomonės sutapo
QUOTE(beskaiste @ 2009 09 04, 11:06)
augau viena ir pavydejau draugems kad turi broliu,sesiu.kai man buvo 13 m gime broliukas.faina buvo ,bet skirtumas didokas tuo metu buvo.dabar tai gerai.todel ir turiu keturis kad jiems linksmiau butu.
, visada norėjau keturių vaikučių , jau trys mūsiškiai paūgėję, taip norisi dar vieno mažučio , jei Dievas duos, priimsim tai kaip dovaną
Nu as kaip spalvinga asmenybe... Su vyresneles tevu neisgyvenom nei metu..jauni kvaili buvom..su antru vyru 4metus stengemes kol pagaliau pavyko ir susilaukem dvynukiu.galvojau-viskas,gana,taciau gyvenimas toks klaidus...po beveik 10m issiskyre musu keliai...dabar jau 2 metai esu labai laimingai istekejus,dabartinis vyras 40+m "senbernis" tad nusprendem kad istenksim auginti dar viena,tai vat turim 10menesiu tikraja ta zodzio prasme pagranduka.... ir stai vakar suzinojau- Dievulis nusprende kad jei jau vyras suteika tiek daug laimes ir meiles man ir mano mergaitem,tai siuncia jam dar viena palaima jo sirdziai (beje jis noretu futbolo komandos ) ...
nezinau kaip cia gavos taip,negaleciau net atsakyt i toki klausyma,bet esu laiminga galedama but mama,ir tikrai nesijauciu kazkokia valstybes islaikytine,nes papildomu pasalpu is valstybes negaunu apart tai ka uzsidirbus esu.
Tikrai esu laiminga su tiek vaikuciu,o kad irodinet kad 5vaikai ar vienas-geriausia nepradesiu,nes cia kiekvienos sirdele pati geriausia patareja,tik ji pasako kiek mes sau galim leist tu vaikeliu(ai dar ir kisene siais laikais )
Tad dideliausios sekmes visoms Mamytems,ar viena jos turi,ar net ir 12
nezinau kaip cia gavos taip,negaleciau net atsakyt i toki klausyma,bet esu laiminga galedama but mama,ir tikrai nesijauciu kazkokia valstybes islaikytine,nes papildomu pasalpu is valstybes negaunu apart tai ka uzsidirbus esu.
Tikrai esu laiminga su tiek vaikuciu,o kad irodinet kad 5vaikai ar vienas-geriausia nepradesiu,nes cia kiekvienos sirdele pati geriausia patareja,tik ji pasako kiek mes sau galim leist tu vaikeliu(ai dar ir kisene siais laikais )
Tad dideliausios sekmes visoms Mamytems,ar viena jos turi,ar net ir 12
kai vyresnieji paauga tai labai norisi to mazo zmogucio( as kol auginau viena visad sakiau kad gimdysiu dar).