QUOTE(Viktute @ 2005 04 22, 23:08)
dar kai buvau 12-kos jau nusprendziau, kad gimdysiu tiek vaiku, kiek pajegsiu islaikyti materialiai, o tikrai ne tiek, kiek "Dievulis duos", nes manau, kad tai yra labai neatsakingas poziuris, jei tau yra sunku finansiskai ir jei tavo seimoje darosi negeri dalykai (pvz.: smurtas, nepagarba ir pan.).
norejau dideles seimos, gal todel vienu rozu man ir gavosi du
. nemanau, kad tris vaikai yra daug, jei suteiki jiems normalias gyvenamasias salygas ir jiems netenka miegoti viename kambaryje, jei jie turi savo privatuma ir autonomiskuma, juk tai svarbu kiekvienam zmogui, o vaikas ir yra zmogus su savo norais ir savo pasauliu.
pati norejau tureti daug vaiku, maziausiai tris, bet dabar, kai turiu dvynukus ar del to, kad esu pavargusi, ar del to, kad labai nepatiko buti nesciai, ar del to kad seip gyvenime neviskas rozem klota, bet del trecio laaaaabai smarkiai pagalvociau... na ir seip reikia pabandyti jau bent du ant koju pastatyti
viktute, zinoma sunku auginti iskart dvi atzaleles, ypac, kai mylimas zmogus isduoda, ar pabega pabrukes uodega. kiekvienas zmogus turi tureti i ka nors atsiremti. ypac parama reikalinga nesciosioms, nes ta nuotaiku kaita, besikeiciantis kunas, nerimas del vaikiuku gali isvesti is proto... dievulis nedaro klaidu, vadinasi jis nebereikalo tau atsiunte iskart du
vaikiukus. jis siuncia tiktai kantriems ir stipriems zmonem .dabar tu dvigubai pavargsti, taciau atsiemi ir dvigubai dziaugsmo
sekmes!!!!!!!!
Polytech® Optimam THS high profile 415 ml <3