QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 01 20, 11:54)
Atsakymas į pirmą klausimo dalį - gamina, nes jos apsaugo, berods, 98 proc. O tai visai neblogai. Jei nenori papulti į tuos 2 proc - tada ieškai, kaip papildomai to išvengti.
Atsakant į antrą - turiu vieną vaiką, gimė visai neseniai. Ir mano požiūris kitoks ne į gausias šeimas - aš tik už tai, jei šeima tvarkinga ir išgali auginti daugiau, nei porą vaikų. Tiesiog mano požiūris į kontracepciją kitoks, nei jūsų - jums pastojimas "ai, neužkibs, bus gerai, užkibs - bus netyčiukas", o mano požiūris - tai galima gana neblogai planuoti.
iš kur jūs sprendžiat koks mano požiūris
aš tik pasidalinau atvejais iš aplinkos, toli gražu dar net neišreiškiau savo nuomonės
nes tema ne apie užkibimą vaikų ar pastojimą, o būtent gimdymą daugiau vaikų , tik tuo klausimu ir pasisakiau
mano apsauga patikima ir galiu sakyti, kad galiu planuoti ne tik vaikų skaičių, bet ir jų gimimo mėnesius plius minus
QUOTE(Terroriste @ 2016 01 20, 11:54)
taip, man kliudo. Nes meluodamos rodo nepagarba kitiems.
nu matot jums atrodo, kad jos meluoja, o joms atrodo, kad jos teisios
negali gi visi kaip viena banda pūsti į vieną dūdą
kartais gyvenime susiduri su tokiais atvejais, kad atrodo protu nesuvokiama kaip taip gali elgtis/kalbėti/ įrodinėti tiesą suaugęs žmogus, na bet jo toks įsitikinimas ir tai nereiškia, kad jis meluoja, tiesiog jis taip gyvena tuo tiki ir valio, visokių būna visokių reikia