[quote=kristinele86,2011 06 19, 17:19]
[quote=kristulee,2011 06 18, 22:05]
Nu skamba kraupiai
kaip kokio daikto-nemėgau
Na kas cia kraupaus - vieni gali pakesti vaiku klykima, kiti - ne. As pavyzdziui sunkiai pakeliu ju cypima, isterijas ir ozius. Vienos gali dirbti auklemis, kitos - ne. Kaip vieni gali buti mokytojais, kiti - ne. Tai kodel visi turi buti tokie kaip JUS?
Seima kuriau, nes norejau turet artimus zmones - ir myliu savo vaika - tiesiog kenciu ir laukiu, ko paaugs ir baigsis visi oziai - nes visgi mazas vaikas, ner ko noret....
[/quote]
Nepykit , bet juokinga. Augant vaikui paprastai auga ir ožiai.( jei gu jau jų nesuvaldot mažiukų tai nesutvarkysit didelių). Paaugus prasideda brendimo problemos... o mergaitės dabar bresta tikrai anksti.
taip kad kantrybės.
Nesakau kad visiems reik krūvos vaikų. Tai kiekvienos mūsų pasirinkimas. Bet jei jau pagimdei,. būk ,maloni rūpinkis ir mylėk. Nes vaikai greit pajunta ,kad iš tikro jūų poreikiai tėvam neįdomūs ir kad vaikas tik trukdo mamai savimi rūpintis, gyvent sau. O tada prasiodeda .... Nesakau niekam niko konkrečiai. Bet aplink tiek vaikų ir vienturčių,kurie išrtisom dienom trinasi sui cigarete dantyse , kad supranti jog tėvaoi tikrai rūpinasi tik savimi.
O šeip pažystu puikia šeima,kaur auga 9 ir net 2 šeimas kurioje auga po 12. JUms tai gal juokinga. Bet vaikai mokosi Ir gerai mokosi. Dirba, padeda tėvams. Jie žino kaip reikai siekti savo tikslo, nes nieks nieko jeims neduos...
Na pas mane auksinė trijulė. Aišku aš mielai ir ketvirtą užauginčiau, bet maniškis ni ni...skaito kad tuos normalai į žmones išleist turim.
Na taip mano vyresnėlis kartais juokauja, kad gimus sesėm, teko pasidalint kambariu, ir tos mažės amžinai sulaužydavo jo žaislus. Na taip taip buvo.Jie gal mažiau žaislų turėjo, gal ne kasdien kinderius kapojo, bet jie turi vienas kitą. Pamatytumėt kaip sesės kirkina broli,kai tas iš mokslų šeštadienį gryžta. Gražu žiūrėt. Broplis ir pamoikina ir padeda. O sesės irgi viena be kitos negali ilgaiu nei dienos išbūti. Visada sakau vaikams, kad nesipeštų ir džaiugtųsi vienas kitu, nes kai už-augs, turės tik vienas kita. nes dabartinė visuomenė darosi labai jau nebedraugiška, ateis laikas kai tik savais galėsi pasiklaiuti.