Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

QUOTE (TauRe @ 2004 07 28, 19:04)
niu va, as jau pasiruosusi, dar tik Entonis susiruos ir varysim i jakuzi maudytis rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu merginos uz grazius zodzius blush-anim-cl.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
myliu savo meduska,bet tavo gretuska irgi labai myliu heart.gif ,saviake ji man tokia,lyg mano vaikas butu,tavo zinutes apie maitinima paskaitau,ir savo vaika matau doh.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 28, 18:56)

Kox sostas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 07 29, 20:45)
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
myliu savo meduska,bet tavo gretuska irgi labai myliu heart.gif ,saviake ji man tokia,lyg mano vaikas butu,tavo zinutes apie maitinima paskaitau,ir savo vaika matau doh.gif wub.gif biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
ka darysim motin su savo "milktraukiais" ?
Atsakyti
na ka as pasiryzus,koki puse metu dar temt,gi negi merginos neturi sazines g.gif laugh.gif
o tu ko skubi atjunkyt g.gif ,gi nekabos ant papo visa gyvenima,da metelius ir psio tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 07 29, 20:51)
na ka as pasiryzus,koki puse metu dar temt,gi negi merginos neturi sazines g.gif laugh.gif
o tu ko skubi atjunkyt g.gif ,gi nekabos ant papo visa gyvenima,da metelius ir psio tongue.gif wub.gif

o jei ji nores iki 3 ohmy.gif wacko.gif
Atsakyti
Kokios jus jau dideles ir grazios wub.gif
Atsakyti
Tavo mergina vis kasdien grazeja nepaliaujamai wub.gif clap.gif Net ir pliku uzpakaliuku laugh.gif
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau kur tas nuostabus avataras dingo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paziurek, mamka, koki angeleli augini wub.gif wub.gif wub.gif , o tu tapatini ja su savo avataru wink.gif
Atsakyti
Labai grazi sypsena visur, prasom daugiau nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti