Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

Nu Gretukas...... wub.gif wub.gif wub.gif Neturiu zodziu... gudri panelyte, su savo nuomone thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip paaugus, tai ne tas zodis..... Ar pastebejai mamasha kaip laikas greit prabego? Kazko as sentimentali g.gif ohmy.gif
Labai miela man tavo lelyte wub.gif 2.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif nu fainai jus ten laika leidziat clap_1.gif wub.gif net uzpavydejau jum ir oro gero ir zaislu graziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 04, 06:33)
tatuk, baik tyciotis blink.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Sita labai labai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazuolyte Gretute, wub.gif wub.gif bet su tatuku tai laibai jau panasus wink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 04, 06:49)

Papildyta @ [mergetime]1088913230[[b]*TauRe rgetime] [/b]
ka sakei ? per akinius negirdejau rolleyes.gif

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 07 04, 10:50)
Nu Gretukas...... wub.gif wub.gif wub.gif Neturiu zodziu... gudri panelyte, su savo nuomone thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip paaugus, tai ne tas zodis..... Ar pastebejai mamasha kaip laikas greit prabego? Kazko as sentimentali g.gif ohmy.gif
Labai miela man tavo lelyte wub.gif 2.gif

tikrai greit lekia ohmy.gif ne nepastebesim kai musu panos begios ohmy.gif
Atsakyti
Oi, grazumas sitos panelytes wub.gif O akytes, o sypsenele..... wub.gif Atrodo, i tatuka panasi g.gif nors mamytes nemaciau g.gif Bet, tokia gudrute atrodo wink.gif Liaaaaaaabai Grazute wub.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Paziziuri i vaika lyg tai lietuvate smile.gif Pasiziuri i aplinka- oten dangoraiziai laugh.gif laugh.gif
Fainai augate thumbup.gif thumbup.gif Vesit amerikoniukus is proto rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ta su kepa tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 03, 23:49)
tu tik paziurek kaip viskas grazu aplink  tongue.gif

Akiniai kokie kruti thumbup.gif ir dar rozinis gyvenimas per juos matos clap.gif clap.gif
Atsakyti
wub.gif Tikras saldainiukas wub.gif
Atsakyti
sita man kai atvirukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti