Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

Niu jau net truksta zodziu...kokia ji fainulkia....nu bet ir mamka neatsilieka thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabi tavo Gretute.... negaliu atsigrozet ta sypsena, akimis wub.gif wub.gif wub.gif
Ale kepuriukas koks jusu fainas thumbup.gif Ir matosi saulyteje ganotes abi... silta rolleyes.gif thumbup.gif

SVEIKINAM SU TRECIU DANTUKU clap_1.gif
Atsakyti
oi kokia Gretka fainulka, ypac kur lauke su mamka gastroliavo. O danciai danciai thumbup.gif
Atsakyti
Na Gretute sveikinam su danciu nr.3 clap.gif clap.gif
O jau tas ciklopas koks grazus,na Entoniukas turbut jau uzkariavo sirdi gretutes tongue.gif g.gif
Taure labai puikus tas daikta kur sedet Gretutei padeda na tas ratas ar kaip ji pavadinti..man tenka tai pagalvem kamsyt kad sprando nenusisuktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 05 12, 13:53)
Na Gretute sveikinam su danciu nr.3 clap.gif  clap.gif
O jau tas ciklopas koks grazus,na Entoniukas turbut jau uzkariavo sirdi gretutes tongue.gif  g.gif
Taure labai puikus tas daikta kur sedet Gretutei padeda na tas ratas ar kaip ji pavadinti..man tenka tai pagalvem kamsyt kad sprando nenusisuktu unsure.gif

tas ratas tikrai labai padeda. pagalviu padedu tik tam, jei sugalvotu prigult pailseti laugh.gif bet pagrinde prilaiko ratas thumbup.gif
Atsakyti
nu, bet ir linksmuole merginuke taure augini, saunuole Gretute, matosi , kad dziaugiasi gyvenimu laugh.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Jau cia kokia damicele po skriblium clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
nu jus ir isiteskusios vasariskai kaip wub.gif thumbup.gif , Gretute tokia damocka su skrybelaite laugh.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 05 12, 19:11)
nu jus ir isiteskusios vasariskai kaip wub.gif thumbup.gif , Gretute tokia damocka su skrybelaite laugh.gif clap_1.gif

aha, tik ta skrybelaite buna labai uoliai plesiama nuo kepalo laugh.gif
Atsakyti
oi kaip faina, negaliu atsigrozeti ..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 12, 04:51)

Man sita labai grazi smile.gif O kada pamatysim suknyte? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 13, 00:36)
QUOTE (TauRe @ 2004 05 12, 04:51)

Man sita labai grazi smile.gif O kada pamatysim suknyte? rolleyes.gif