Nuostabi tavo Gretute.... negaliu atsigrozet ta sypsena, akimis
Ale kepuriukas koks jusu fainas Ir matosi saulyteje ganotes abi... silta
SVEIKINAM SU TRECIU DANTUKU
Ale kepuriukas koks jusu fainas Ir matosi saulyteje ganotes abi... silta
SVEIKINAM SU TRECIU DANTUKU
oi kokia Gretka fainulka, ypac kur lauke su mamka gastroliavo. O danciai danciai
Na Gretute sveikinam su danciu nr.3
O jau tas ciklopas koks grazus,na Entoniukas turbut jau uzkariavo sirdi gretutes
Taure labai puikus tas daikta kur sedet Gretutei padeda na tas ratas ar kaip ji pavadinti..man tenka tai pagalvem kamsyt kad sprando nenusisuktu
O jau tas ciklopas koks grazus,na Entoniukas turbut jau uzkariavo sirdi gretutes
Taure labai puikus tas daikta kur sedet Gretutei padeda na tas ratas ar kaip ji pavadinti..man tenka tai pagalvem kamsyt kad sprando nenusisuktu
QUOTE (Smilte @ 2004 05 12, 13:53) |
Na Gretute sveikinam su danciu nr.3 O jau tas ciklopas koks grazus,na Entoniukas turbut jau uzkariavo sirdi gretutes Taure labai puikus tas daikta kur sedet Gretutei padeda na tas ratas ar kaip ji pavadinti..man tenka tai pagalvem kamsyt kad sprando nenusisuktu |
tas ratas tikrai labai padeda. pagalviu padedu tik tam, jei sugalvotu prigult pailseti bet pagrinde prilaiko ratas
nu, bet ir linksmuole merginuke taure augini, saunuole Gretute, matosi , kad dziaugiasi gyvenimu
nu jus ir isiteskusios vasariskai kaip , Gretute tokia damocka su skrybelaite
QUOTE (Strielka @ 2004 05 12, 19:11) |
nu jus ir isiteskusios vasariskai kaip , Gretute tokia damocka su skrybelaite |
aha, tik ta skrybelaite buna labai uoliai plesiama nuo kepalo
oi kaip faina, negaliu atsigrozeti .....