Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

Nu geras thumbup.gif
Zinok maniske irgi sia savaite pradejo taip miegot.... as vis galvoju ar neuzdus, nes buna kad i kaldra isikniaubia ir miega unsure.gif

Ale ziuriu pamegot dryzuotus rubelius thumbup.gif Nu man taip grazu, kad neturiu zodziu wub.gif
Atsakyti
Fainulka ta Gretulka,tikra mamyte wink.gif wink.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif mamka, tu ką, klonavai savo lelką? ( čia aš apie sesę) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Matyt, labai ramią dukrą turi, kad antrą į kompaniją pasigaminai laugh.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 04 24, 17:44)
Nu geras thumbup.gif
Zinok maniske irgi sia savaite pradejo taip miegot.... as vis galvoju ar neuzdus, nes buna kad i kaldra isikniaubia ir miega unsure.gif

Ale ziuriu pamegot dryzuotus rubelius thumbup.gif Nu man taip grazu, kad neturiu zodziu wub.gif

ji nuo 5.5 menesio taip miega unsure.gif man irgi is pradziu buvo baisu unsure.gif bet ji laisvai vartosi, tai nusiraminau. kaip kulverstukas lovyteje miegodama vartinejasi, bet nuluzta tik taip ir ne kitaip laugh.gif o rubelius dryzuotus as visada megau wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1082821716[/mergetime]
nu ko nori, traukis, man reik pralekt pro cia blink.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 24, 17:47)
QUOTE (Pipone @ 2004 04 24, 17:44)
Nu geras thumbup.gif

Ale ziuriu pamegot dryzuotus rubelius thumbup.gif  Nu man taip grazu, kad neturiu zodziu wub.gif

ji nuo 5.5 menesio taip miega unsure.gif man irgi is pradziu buvo baisu unsure.gif bet ji laisvai vartosi, tai nusiraminau. kaip kulverstukas lovyteje miegodama vartinejasi, bet nuluzta tik taip ir ne kitaip laugh.gif o rubelius dryzuotus as visada megau wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1082821716[[b]*Zora rgetime] [/b]
nu ko nori, traukis, man reik pralekt pro cia blink.gif

thumbup.gif mergina liuks atrodo.....kepsha jai tinka... thumbup.gif
Atsakyti
jo jo, pasitrauk
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 24, 17:53)
jo jo, pasitrauk

laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 24, 07:47)

nu labai fainiai atrodote rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
plesia ta kepsa von po keliu sekundziu laugh.gif tai vos nufotkint speju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 24, 18:04)
plesia ta kepsa von po keliu sekundziu laugh.gif tai vos nufotkint speju laugh.gif

Matos,kad vos laikos.... laugh.gif
Atsakyti
Taxiste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal pavesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 04 24, 18:06)
Taxiste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal pavesi? g.gif

laugh.gif
Atsakyti