Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

QUOTE (Smilte @ 2004 04 18, 20:23)
--Resize_Images_Alt_Text--

Man tokia grazi raina (ta prasme dryzuoti rubeliai) kaip katyte wub.gif
Atsakyti
Super vaikas thumbup.gif
Meilumas neispasakytas..... wub.gif O ir gudrumo itariu netruksta wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (balionas @ 2004 04 19, 03:02)
QUOTE (TauRe @ 2004 04 18, 21:44)
ACIU MERGYTES  bis.gif
o cia isdykelis Entoniukas "issitempe" mano mergina i parka  laugh.gif  net persirengt nespejom blush-anim-cl.gif tai su visom "kalgotkem" isdumem laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1082339498[[b]*balionas rgetime] [/b]
pasirodo as ir sese turiu  blink.gif  reikes dabar zaislais ir mamos papais dalintis  blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

.......na, mamyte, tai jau ir zentuka turi? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ot Entoniukas saunuolis,nespejo net fainulka wub.gif suknutes uzsidet tongue.gif biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vauu! Kaip fainai atrodo biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sedi sau panele,kaip smagu, ot mamulkai dziaugsmelis wink.gif Jau visai tokia didele atrodo rolleyes.gif Fainulka Gretute!!!
Atsakyti
cia mano tatukas, ne tavo unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1082388052[/mergetime]
aha, cia mano mamyte rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1082388469[/mergetime]
tu mama pasitrauk cia nuo kompo, ba man reikia pravaziot rolleyes.gif
Atsakyti
Visad galvojau, kad Gretute tatuko vaikas, bet paskutinej nuotraukytej, jus tokios panasios!!!! clap_1.gif
Atsakyti
graziai auga ta pustazanduke smile.gif Tiesa, ar laimejot tame konkurse. Mes taip nuosirdziai balsavom... g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (melynake @ 2004 04 19, 19:22)
graziai auga ta pustazanduke smile.gif Tiesa, ar laimejot tame konkurse. Mes taip nuosirdziai balsavom... g.gif laugh.gif

mazai balsavot g.gif su ragais likom laugh.gif
Atsakyti
sad.gif ot gaila... kad nelaimejot g.gif
Atsakyti
QUOTE (zole @ 2004 04 19, 17:42)
Visad galvojau, kad Gretute tatuko vaikas, bet paskutinej nuotraukytej, jus tokios panasios!!!! clap_1.gif

NA, gal as blogai ziuriu wink.gif , bet Greta man - gryna mamyte wub.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
Labas Taure,

Nuostabi tavo mazuliutka...norisi pagniauzyti...
Mano Domukas siuncia Gretukui bucinuka ir siulo apsilankyt..... wub.gif
Atsakyti
Taure, sveikinam tave su apdovanojimu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif bis.gif bis.gif bis.gif lithuania.gif
Atsakyti