Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

Paperkanti sypsena pas maziuke wink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 14, 07:47)
QUOTE (TauRe @ 2004 04 03, 02:35)
MANO !
--Resize_Images_Alt_Text--

Oi negaliu laugh.gif laugh.gif Cia tipiska Gretute, rezga kokia tai minti... jauciu tuoj zbitka kokia iskres... Dar su tokia savo sypsena, kad ne pykt negali, jei ir ka iskrecia. biggrin.gif

aha, tiesiu taikiniu lekia prie dviraciu ir maiselio laugh.gif net dreba is laimes ir spiegia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 14, 17:44)
MANO !

Oi negaliu laugh.gif laugh.gif Cia tipiska Gretute, rezga kokia tai minti... jauciu tuoj zbitka kokia iskres... Dar su tokia savo sypsena, kad ne pykt negali, jei ir ka iskrecia. biggrin.gif

aha, tiesiu taikiniu lekia prie dviraciu ir maiselio laugh.gif net dreba is laimes ir spiegia laugh.gif

Niu grazuole tai ragas wub.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes ir mergyte liuks. wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 14, 17:44)
MANO !

Grazumas panelytes! wub.gif Su tokia sypsena bet ka nuginkluotu thumbup.gif
Atsakyti
vis uzsuku ir vis pasiziuriu...negaliu susilaikyti neparasius komentaro.zinai,taip pagalvojau... rolleyes.gif na,platesnes sypsenos tai dar turbut nemaciau.o veiduko apvalumas,tai idealus.toks kaip kamuoliukas.grynai toks,kur maciau reklamoje "espumisan" ar kaip ten vadinasi.tas lelius man dar savo groziu istrigo nuo tu laiku,kai tik pirmojo laukiausi. wub.gif
Atsakyti
labai grazutis vaikutis clap.gif
Atsakyti
dar dar dar nuotraukuuuu clap.gif tos akytes uzkerejo mus wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 12, 05:39)
nu tatuk, gal nereikia a blink.gif

nu ko ce mama kukliniesi, gi grazuoles tatuko abidvi kaip gi jam nepasigrozejus smile.gif o Gretute linkmuole kokia ir bystra, tuoj mama nebespesi i kompa paziuret biggrin.gif , o tik is paskos begt laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 14, 22:49)
vis uzsuku ir vis pasiziuriu...negaliu susilaikyti neparasius komentaro.zinai,taip pagalvojau... rolleyes.gif na,platesnes sypsenos tai dar turbut nemaciau.o veiduko apvalumas,tai idealus.toks kaip kamuoliukas.grynai toks,kur maciau reklamoje "espumisan" ar kaip ten vadinasi.tas lelius man dar savo groziu istrigo nuo tu laiku,kai tik pirmojo laukiausi. wub.gif

blush-anim-cl.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 04 15, 11:50)
dar dar dar nuotraukuuuu clap.gif tos akytes uzkerejo mus wub.gif

koklkas truksta fantazijos kaip cia pafotkint. ner kaip iseiti kur nors is namu del prasto oro sad.gif bet zadu paistaisyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 04 15, 14:54)
QUOTE (TauRe @ 2004 04 12, 05:39)
nu tatuk, gal nereikia a  blink.gif

nu ko ce mama kukliniesi, gi grazuoles tatuko abidvi kaip gi jam nepasigrozejus smile.gif o Gretute linkmuole kokia ir bystra, tuoj mama nebespesi i kompa paziuret biggrin.gif , o tik is paskos begt laugh.gif laugh.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti