Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

jei sypsotis,tai tik labai labai... laugh.gif laugh.gif fainuole! clap.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
aciu mergytes bis.gif
Atsakyti
Jau ta sypsena tai visus kadrus pribloks thumbup.gif wub.gif
Mamka, nespesi baidyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 13 balandžio 2004 - 19:05
fainuolyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip graziai auga 2.gif
Atsakyti
na,taure,tavo Gretute ir grazute...tarsi sviecianti saulute... smile.gif tokia fainute...o jau sypsosi thumbup.gif unsure.gif pozuotoja nuo mazu dienu.... clap.gif manoji tai nei pries fotoaparata,nei pries kamera jokios sypseneles negali parodyti sad.gif
Atsakyti
thumbup.gif na ir linksma mergicka wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 12, 05:06)

Papildyta @ [mergetime]1081740907[[b]*nerez rgetime] [/b]
gal sakau nereikia mano pliku slaunu fotkinti g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 13, 20:15)
na,taure,tavo Gretute ir grazute...tarsi sviecianti saulute... smile.gif tokia fainute...o jau sypsosi thumbup.gif unsure.gif pozuotoja nuo mazu dienu.... clap.gif manoji tai nei pries fotoaparata,nei pries kamera jokios sypseneles negali parodyti sad.gif

ka rimtai tavo maze nesisypso ? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 03, 02:35)
MANO !

Oi negaliu laugh.gif laugh.gif Cia tipiska Gretute, rezga kokia tai minti... jauciu tuoj zbitka kokia iskres... Dar su tokia savo sypsena, kad ne pykt negali, jei ir ka iskrecia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 14, 07:47)
QUOTE (TauRe @ 2004 04 03, 02:35)
MANO !

Oi negaliu laugh.gif laugh.gif Cia tipiska Gretute, rezga kokia tai minti... jauciu tuoj zbitka kokia iskres... Dar su tokia savo sypsena, kad ne pykt negali, jei ir ka iskrecia. biggrin.gif

Man irgi sita Gretutes nuotraukyte jau labai labai grazi... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu tas zvilgsnis toks suktas wink.gif oi bus mergica, laikykites berniokai.....
Atsakyti
Jau tokia gražutė thumbup.gif tikra šypsenėlė thumbup.gif tokia dailutė,smulkutė thumbup.gif simpatūlė ir tiek thumbup.gif
Atsakyti