Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

nerealios nuotraukos.jau kaip skaniai pirstukus ciulpia thumbup.gif
sypsena tai katalogine thumbup.gif
Atsakyti
Ei, Taure,idek dar nuotraukyciu,man taip grazu i Jus ziureti... wub.gif wub.gif heart.gif
Nuotaikyte pakelia net thumbup.gif
Atsakyti
Nepaprastas vaikas 2.gif thumbup.gif 2.gif Jos veidelis spinduliuoja laime. Turbut baisiai jai viskas idomu, nes tokia ciekava atrodo. Nuotraukytes labai mielos, perziurejau visas, tai net kazkaip nuotaika pakilo. Sakau, kad ypatingas vaikas. wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu mergytes blush-anim-cl.gif sekanti fotosesija jauciu bus keliones pas riktikitaki metu wink.gif nes namu aplinkos vaizdai jau nusibodo g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 21, 18:45)
aciu mergytes blush-anim-cl.gif sekanti fotosesija jauciu bus keliones pas riktikitaki metu wink.gif nes namu aplinkos vaizdai jau nusibodo g.gif

Mamai gal ir atsibodo, bet ne mums! Mars fotografuotis!!! mad.gif
Atsakyti
nu kaip gali atsibost,,baik gi negailek,nebuk skupaila,labai jau norim apziuret,kaip keicias gretulka,jau jauciu isgrazejuusss wub.gif
Atsakyti
grazute mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 02 08, 03:06)
Mes su vyru pasizadejom, kad savo vaiku nesigirsim blush-anim-cl.gif Nes labai nejaukiai jauciames prie tevu, kurie tik ir laukia komplimentu (o mums tie leliai nesimpatiski buna unsure.gif ). Tad jei jau giriu -- tai tikrai is heart.gif

O man tai visi mazi vaikiukai grazus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 05, 16:54)
rolleyes.gif--Resize_Images_Alt_Text--

O man Gretute ir cia labai grazi wub.gif
Ir jau tiek dantuku turi blink.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 21 vasario 2004 - 20:26
man irgi paskutine nuotraukyte coooool...cia tipo nesigirdama Gretute savo kaplius demonstruoja laugh.gif laugh.gif laugh.gif Zinom,zinom, kad gali ir ikast,maziuke thumbup.gif
Atsakyti
mergytes, tie dantukai dar neprasikale, tik ruosiasi. tiesiog jie puikiai matosi jau, tai laukiam kol prasikals smile.gif o tada amen mano papams g.gif
Papildyta @ [mergetime]1077424692[/mergetime]
burundukas
--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1077425060[/mergetime]
LABAI SYPSAUSI laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 22, 04:30)
mergytes, tie dantukai dar neprasikale, tik ruosiasi. tiesiog jie puikiai matosi jau, tai laukiam kol prasikals  smile.gif  o tada amen mano papams  g.gif 
Papildyta @ [mergetime]1077424692[[b]*vilmuke rgetime] [/b]
burundukas
Papildyta @ [mergetime]1077425060[[b]*vilmuke rgetime] [/b]
LABAI SYPSAUSI  laugh.gif
labai fantastiska sypsena rolleyes.gif , nu grazejat su kiekviena dienele wub.gif , Gretute auk sveikute buk didute heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 22 vasario 2004 - 07:54