Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams

Salikelis, kuri galima ne tik vaikuciui pritaikyti:
user posted image

thumbup.gif

Atsakyti
Rusaites idejo labai grazu nauja zurnaliuka Katia,bet ieiti negaliu paziureti tad parsisiunciau getbotais :
gal ir jums pravers http://www.7ya.ru/co...eedle&tid=33707 (cia tema apie zurnaliuka ir getbotai )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 05 kovo 2005 - 12:22
Ir dar vienas zurnaliukas Burda
sita jau pasiziuresit pacios tongue.gif
http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=74108
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2005 03 02, 16:21)
Patarkit, kaip nunerti mergaitei (1metuku) vasarine kepurele. Gal turite schemu. Jus isivaizduojate, na tokios kaip skybelaites, nertos kiaurarasciu, dazniausiai buna baltos. Nemoku nupasakoti blush2.gif

Gali pritaikyti ka ir is cia Kepureles
Atsakyti
Labai prasau, gal kas turit sios kepureles schema? Arba galit paaiskint, kaip numegzt? 4u.gif Tik nesijuokit - man is prazdiu cia taip paprast atrode viskas, bet va pradejau megzt ir nelabai gaunasi. Kiek suprantu tie sluoksniai mezgami atskirai ir susiuvami. Ar ne? Na tai jie man beveik gaunasi. Tik tie ziedlapiai ne tokie "atsikise", na gal supratot, bet gal cia turi reiskmes, kiek akiu tuose "ziedlapiuose" . As juo mezgiau gana parastai - vienur suimu akis 2 po 2, o kitur uzdedu. na kaip ir aisku viskas. Bet va ta zalia dalis, tai jau pasimeciau, ten kaip ir nereiketu uzdet akiu, nes juk siauret turi. Bet kai neuzdedu, tai man visai jokiu lapeliu nesigauna, is vii nelabai kas gaunasi. Tai kazin, kaip ten numegzt.

Gal kas zinot, parasykit, prasau . Taip noriu savi mergcikai panasia kepuraite numezgta ir siulus nusipirkau ir strigau... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 06 kovo 2005 - 17:54

gal pasiulytumet kokia nerta ar megzta kepuryte prie sukneles krikstynoms?suknytes virsu neriu is tokiu kvadratuku, nuo krutinytes prijungsiu medziaga..

Atsakyti
Man tai tokia balta skrybelaite labai grazi wub.gif

Arba zydra wub.gif

Chilli, jei patiks atsiusiu aprasyma emeilu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicony: 08 kovo 2005 - 16:58
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 09 kovo 2005 - 23:04
Orka, pamėgink panaršyt šitoj temoj, yra visokių kepurių aprašymų, ir paprastesnių, ir sudėtingesnių 4u.gif kepurėlės

O šitą suknelę nužiūrėjau savo didžiajai blush2.gif
user posted image

aprašymas1
aprašymas2
Atsakyti
user posted imageapr1Apr2
Atsakyti
user posted imagemegztukaskepuryte

user posted imageapr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 13 kovo 2005 - 16:05
o cia getbotai