Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams

Paziurekit cia tikrai yra vertu modeliuku, ir maziesiem ir didesiem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 28 sausio 2005 - 21:08
grazu
Atsakyti
Kepurele is MAMOS ZURNALO nr10(spalis)
Picolo minejo 11 nr bet pasirodo as jo neturiu bet va 10nr aprasymas man irgi pasirode vos ne toks pats tongue.gif
Aprasomos kepureles dydis 3-4 matu mazyliui
Apmetamos 96 akys ir mezgama apie 14 cm pasirinktu rastu. Siaurinema kepurele suimant per visa mezginio ploti 14 ir 15 akis. Akys suimamos 6 vietose!!!
Isvirksciojoje puseje irgisuimam akis ,dabar jau 12 ir 14. MAzinam akiu skaiciu,kol ant virbalo lieka 5-6 akys. Pertraukiam per jas siula ir uzbaigiame. Susiuvame siule.
Dabar Picolo man atsiustas kepureles mezgimo variantas mirksiukas.gif
Kepurei reikia mazdaug 50-75 g. siulu , priklauso kokio dydzio kepuryte.
Tada uzmetu apie 96 akis, bet priklauso nuo siulo storumo ir pan., jei storesnis siulas, gaunasi automatiskai maziau akiu, jei plonesnis, tada priesingai
Ir mezgu pasirinku rastu apie 14 cm. vel gi pridedu pamatuoju, jei netinka ardau ir t.t.
Aisku pasirinkdama geraja puse paziuriu kur graziau krastelis atrodo, ta ir geroji puse.
Apvalinti kepure reikia visas akis kepures padalinus is 6, tose vietose suimti dvi akis i viena. Mazinti reikia ir gerojoje puseje ir isvirksciojoje.
Tarkim jei apmesi 96 akis, reikes suimti 15 ir 16 akis, isvirksciojoje 14 ir 13 ir t.t. maziname.
Jei noresi kepure uzbaigti tradiciskai mazinti tol, kol liks 6 akys ant virbalo, tuomet per jas pertraukti siula ir auzbaigti.
As visada palieku 12 akiu ir pamezgu siek tiek, kad toks galiukas kokie 2-3 cm. likti kaip vamzdelis.
Ir tada viska susiuvu, stai ir kepurele!!!
Na va 4u.gif
Abu aprasymai beveik vienodi,bet gal kam is jusu vienas kuris pasirodys priimtinesnis. Sekmes bandymuose ir lauksim kepureliu foto!!!
Atsakyti
Valio, prikabino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astike: 09 vasario 2005 - 14:03
QUOTE(disi @ 2005 02 09, 15:50)
Labukas visoms,
as cia pirma karta. Gal kuri gali mestelti nuoroda kur butu issamus aprasymas kaip numegzti naujagimiui batukus? Niekada nesu to dariusi (turiu omeny batukus), net neįsivaizduoju nuo ko pradėti. cry.gif

http://www.supermama...showtopic=19024

http://forum.nanya.r...?showtopic=8162
Atsakyti
user posted imageapr
Atsakyti
user posted imageapr
Atsakyti
Justina man dabar iskilo klausimelis del rankovyciu. Jei megztuka mezgu is 84 akiu+2, 3nr virbalais tai rankovytem kazkur apie 56. Tox idomus skaicius del to, kad mezgu rastuota ir rastas kartojasi kas 14 akiu. Isivaizduoju, kad numezgus kazkur puse rankoves i virsu reikia platinti po 1aki kiekvienoj eilej. Koks mazdaug skaicius akiu turi prisideti iki virsaus?
Ir ateiciai noreciau kepuryte nunerti. Gims vasara tai megztos neuzdesi, o noreciau lengvutes nertos. O is taves noriu, kad man mazdaug pasakytum kokio skersmens nunerti ir ar koki pamusaliuka reikia?
Na labai jau daug noriu, bet labai man padetum. Aciu aciu.
Atsakyti
pukiena, kažkur skaičiau, kad norit jog megztinis gerai atrodytų rankovės viršuje turi būt tiek akių, kiek nugaroj ( tai pas tave apie 84). O man atrodo kad reikia nuo pradžios pradėt platint kas kelintoj eilėj
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2005 02 10, 14:38)
Justina man dabar iskilo klausimelis del rankovyciu. Jei megztuka mezgu is 84 akiu+2, 3nr virbalais tai rankovytem kazkur apie 56. Tox idomus skaicius del to, kad mezgu rastuota ir rastas kartojasi kas 14 akiu. Isivaizduoju, kad numezgus kazkur puse rankoves i virsu reikia platinti po 1aki kiekvienoj eilej. Koks mazdaug skaicius akiu turi prisideti iki  virsaus?
Ir ateiciai noreciau kepuryte nunerti. Gims vasara tai megztos neuzdesi, o noreciau lengvutes nertos. O is taves noriu, kad man mazdaug pasakytum kokio skersmens nunerti ir ar koki pamusaliuka reikia?
Na labai jau daug noriu, bet labai man padetum. Aciu aciu.

Pukiena, as pradedu rankovytes po truputi platinti beveik nuo pat pradziu, kad nesimatytu staigaus isplatejimo pries pabaiga. nezinau kaip tu uzbaigi rankoves virsu - tiesiai ar truputi uzapvalini. jei uzapvalini, tai nereikia tiek isplatinti, kaip baigiant tiesiai. manau, kad pridedant koki 20 akiu turetu uztekti, nes ir taip platokas rankovytes pradejai. as niekada nedejau daugiau nei 50 akiu. blogiausiu atveju jei baigus gausis labai plati, pabandyk pradeti siek tiek siauresne, del rasto nepergyvenk, juk kaskart tau dasides naujos akys smile.gif
del kepurytes, tai nelabai ka galiu patarti, nes geriausia nerti vis pamatuojant. as vasarai neriau kiaurarasciu is plonu lininiu siuliuku ir nedejau jokio pamusalo. pamatavau - 42 cm, bet Claudia tada buvo 3-4 men. matai, as nieko jai nemezgiau ir neneriau tol, kol gime, kazkaip nelabai isivaizdavau kokio dyzdio bus rolleyes.gif, o dabar galima pamatuoti, jei negerai gaunasi, pradedu is naujo. nezinau ar kiek padejau ax.gif
Atsakyti
Paziurekit kaip grazu
dar biski idedu getuku ,man patiko gal kam reiks Nuotraukytes dideles del to ju cia nededu, Kas neturi getboto jas galima atskirai paziureti per Worda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 16 vasario 2005 - 14:32
Man sitas labai patinka wub.gif , schemu nera, bet cia ir be schemu nesunku, pati ideja thumbup.gif

[attachmentid=12585]
Atsakyti