Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted imageapr
Atsakyti
va koks gražus, su daug daug pynių smile.gif

Atsakyti
Jurgana, labai gražu, gal aprašymą turi?

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
visu triju ir kitu modeliuku aprasymai CIA
Atsakyti
KEpurytes
man jos pasirode labiau tinkamos vaikams tai ir idedu cia wink.gif deja be aprasymu sad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 01 18, 00:15)
jei kuri turite, ar benarsydamos internete uzmatytumete gyvuneliu aplikaciju (arba nebutinai gyvuneliu smile.gif ) , kuriu backgroundas gali buti rudos spalvos- please, duokit zinot  drinks_cheers.gif  jau kelios dienos ieskau nete, bet nieko tinkamo nerandu... o taip reiketu...  blush-anim-cl.gif

Aha, aš irgi ieškojau. Nieko labai įspūdingo nerandu. Noriu ko nors mažo ant kišenės...
Va įdedu, une, ką radau. Gal tų nematei.
Atsakyti
LAbux,
prisiziurejau visokiu grozybiu, ir as uzimaniau, ka nors savo pupai numegzt. Turiu likusiu siulu rausvu ir baltu, megztinukui turtu uztekt.O jei reiks ir dasipirksiu. Gal kas turit kokia nuotraukele su graziu modeliuku?

O cia mano menas blush2.gif nestuke budama savo mazgei numezgiau. Turbut koks trecias mezginys gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuks @ 2005 01 20, 16:37)
O kitas klausimas - kai pabaigsiu mezginį ir liks tos vietos, kur nėra rankovių, tai jas reikia vašeliu apnerti, kad gražiau būtų, ar ne? O kokiu raštu gražiau, ar užtenka paprastais stulpeliais?

Galima apnert paprastais žemais stulpeliais, o antrą eilutę padaryt su "dantukais": žemas stulpelis, 3 akių pynutė, žemas stulpelis. Aš taip dukrytei sarafano rankoves ir kaklą apnėriau, kai surinksiu kiek reikia žinučių, įmesiu nuotrauką pasigirt blush-anim-cl.gif
Atsakyti
radau va toki, grazus jis man labai, gal kas turit aprasyma, plz, atsiuskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 01 26, 12:41)
plz, dar karteli blush2.gif  gal turit kokiu ideju rausviems ir baltiems siulams? 4u.gif

Man va sitas visai patiko (net planavau megzti kol cia daugiau grozybiu nepamaciau biggrin.gif)
user posted image
aprasymas

O tavo ideto modeliuko aprasyma turiu tik prancuziskai sad.gif (bet gal ir pati prancuziska aprasyma susiradai ten kur ir modeliuka)
Atsakyti
user posted image
aprašymas vokiškai
Atsakyti
NEREZ idesiu nuoroda, ten susirasi to modeliuko aprasyma ir paziuresi daugiau modeliuku, jei dar nematei
http://www.7ya.ru/ph...ubrid=41505&p=1
Atsakyti