Jurgana, labai gražu, gal aprašymą turi?
KEpurytes
man jos pasirode labiau tinkamos vaikams tai ir idedu cia deja be aprasymu
man jos pasirode labiau tinkamos vaikams tai ir idedu cia deja be aprasymu
QUOTE(une @ 2005 01 18, 00:15)
jei kuri turite, ar benarsydamos internete uzmatytumete gyvuneliu aplikaciju (arba nebutinai gyvuneliu ) , kuriu backgroundas gali buti rudos spalvos- please, duokit zinot jau kelios dienos ieskau nete, bet nieko tinkamo nerandu... o taip reiketu...
Aha, aš irgi ieškojau. Nieko labai įspūdingo nerandu. Noriu ko nors mažo ant kišenės...
Va įdedu, une, ką radau. Gal tų nematei.
LAbux,
prisiziurejau visokiu grozybiu, ir as uzimaniau, ka nors savo pupai numegzt. Turiu likusiu siulu rausvu ir baltu, megztinukui turtu uztekt.O jei reiks ir dasipirksiu. Gal kas turit kokia nuotraukele su graziu modeliuku?
O cia mano menas nestuke budama savo mazgei numezgiau. Turbut koks trecias mezginys gyvenime
prisiziurejau visokiu grozybiu, ir as uzimaniau, ka nors savo pupai numegzt. Turiu likusiu siulu rausvu ir baltu, megztinukui turtu uztekt.O jei reiks ir dasipirksiu. Gal kas turit kokia nuotraukele su graziu modeliuku?
O cia mano menas nestuke budama savo mazgei numezgiau. Turbut koks trecias mezginys gyvenime
QUOTE(liuks @ 2005 01 20, 16:37)
O kitas klausimas - kai pabaigsiu mezginį ir liks tos vietos, kur nėra rankovių, tai jas reikia vašeliu apnerti, kad gražiau būtų, ar ne? O kokiu raštu gražiau, ar užtenka paprastais stulpeliais?
Galima apnert paprastais žemais stulpeliais, o antrą eilutę padaryt su "dantukais": žemas stulpelis, 3 akių pynutė, žemas stulpelis. Aš taip dukrytei sarafano rankoves ir kaklą apnėriau, kai surinksiu kiek reikia žinučių, įmesiu nuotrauką pasigirt
radau va toki, grazus jis man labai, gal kas turit aprasyma, plz, atsiuskit
QUOTE(nerez @ 2005 01 26, 12:41)
plz, dar karteli gal turit kokiu ideju rausviems ir baltiems siulams?
Man va sitas visai patiko (net planavau megzti kol cia daugiau grozybiu nepamaciau )
aprasymas
O tavo ideto modeliuko aprasyma turiu tik prancuziskai (bet gal ir pati prancuziska aprasyma susiradai ten kur ir modeliuka)
NEREZ idesiu nuoroda, ten susirasi to modeliuko aprasyma ir paziuresi daugiau modeliuku, jei dar nematei
http://www.7ya.ru/ph...ubrid=41505&p=1
http://www.7ya.ru/ph...ubrid=41505&p=1