Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams

QUOTE(Chilli @ 2005 01 03, 15:21)
nu beveik aisku, tik as va dar mastau jei uzmesiu aki,ar nesigaus skylute rolleyes.gif  biggrin.gif is manes mezgeja tai ojojoj biggrin.gif bet mokausi,mokausi..

Šaunuolė.... biggrin.gif

O tu kai pridedi akis - daryk ne užmetimą, o išmegzk akį iš praeitos eilės... Nu jei populiariai - tai durk virbalą į kur nors į praeitą eilę ir pernerk siūlą - "padaryk" akį... Taip nesigaus skylutė...
Atsakyti
jei like ivairiu siulu galiuku gal iseis sis?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 01 03, 22:20)
O mane sudomino tavo ,Jurgana, rankovyciu mezgimo budas smile.gif
tu kai surenki tas akytes tai ant virbalu su tuo zilkiuku ir mezgi apvaliai visa laika? o tai ,kaip paskui mazini akis? sumezgi taip iseina? tai gal yra kokia "paslaptis",kaip tai padaryti ,kad graziai atrodytu? tolygiai ir pns. ... labai sudominai, nes is tiesu ,kartais jei storesni siulai, o megztukas nera didelis, tai rankovytes tokios standzios standzios kai isisiuva gaunasi unsure.gif

beja, lelius ujjj koks fainutis biggrin.gif . megztukas irgi thumbup.gif .

Une, aš mezgu dviem virbalais, o ne su "zilkiuku" - jo ir nereikia, nes aš susiuvu tik pečių siūlę, o šonų ne. Tiesiog prie priekio-nugaros šoninės linijos ''jungiu" rankovę ir mezgu nuo petuko link rankogalio, iš abiejų pusių tolygiai mažindama akis. Paskui ir kitą rankovę taip pat. Galų gale - turim megztinuką "kiaurais" šonais ir nesusiūtom rankovėm ir - viską susiuvam smile.gif
Nzn, ar aiškiai čia viską surašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 03, 22:38)
o kokios tos statytos rankoves?  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Nejau čia aš viena jas taip vadinu blink.gif Statytos, tai tokios, kai mezgant priekį/nugarą daromas iškirpimas pažastukui, paskui atitinkamai ir rankovė modeliuojama. O nestatytos, tai tokios, kai jokių "iškirpimų" pažastuke nedarom, o ir rakovių viršus tiesiog - kaip tiesė smile.gif
Atsakyti
Diana baby nr26
Atsakyti
Verenu rinkinys vaikams Labai daug modeliuku vaikams
Atsakyti
QUOTE(JURAJA @ 2005 01 05, 19:43)
Sveikos merginos,
gal galit padet.Labai noriu numegzti savo laukiamam vaikuciui vokeli,kas svarbiausiai ir siulus nusipirkau,o niekur neradau pavyzdzio sad.gif Siaip vokelio  noriu su kapisonu. Radau paveiksliuku bet be aprasymo arba  vokieciu kalba.Gal kuri turit kazka panasaus wub.gif O dar jeigu lietuviskai thumbup.gif  bis.gif Man ir schema tiktu ,svarbiausiai kad su cm butu,t.y. matmenys smile.gif

Man tai sitas patiko
user posted image
APRASYMAS
Atsakyti
Astutei:

skraistė (kažkodėl nerodo foto, bet sekit nuorodą) smile.gif
пончо
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 06 sausio 2005 - 15:11
cia vienas miegmaisiukas kiek pamenu Giedrulkos tai gal ji tau ir schema i az imestu paprasyk jei patiko
Atsakyti
QUOTE(JURAJA @ 2005 01 05, 18:43)
Sveikos merginos,
gal galit padet.Labai noriu numegzti savo laukiamam vaikuciui vokeli,kas svarbiausiai ir siulus nusipirkau,o niekur neradau pavyzdzio sad.gif Siaip vokelio  noriu su kapisonu.

Man šitas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
man va sitie megztinukai labai lux . be to- easy ,kad labiau nebuna thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 10 sausio 2005 - 19:43
megalol.gif user posted image na tokio mazyliui tikrai nereikia,bet vyresniam gal visai nieko megalol.gif
aprasymas
Atsakyti