QUOTE(simre @ 2005 09 19, 14:43)
Sveikos, nezinau ar sitoj temoj, bet kazkur buvau uzmaciusi vaikiska rudu atspalviu skraiste/ponco su kapisonu. Gal kas turit nuotrauka ir aprasyma? Buciau labai dekinga
Va gavau nuotrauka, dabar aprasymo reikia...
Va gavau nuotrauka, dabar aprasymo reikia...
va:
ponco su kapisonu
QUOTE(aaagnex @ 2005 09 20, 15:42)
As noriu numegzti 0.5m mazyliui kepuryte su ausytem...
aš pernai mezgiau kepurytę, tik ne su ausytėm, o su kasytėm
QUOTE(Nenuorama @ 2005 09 23, 11:38)
Sveikutės mezgėjėlės
Radau man laaabai patinkantį vaikišką pončo ČIA
Gal kuri galėtų paaiškint kaip jį reiktų megzt, nes beskaitant supratau, kad jį lyg ir su trim virbalais reiktų megzt
Labai dėkui iš anksto
Radau man laaabai patinkantį vaikišką pončo ČIA
Gal kuri galėtų paaiškint kaip jį reiktų megzt, nes beskaitant supratau, kad jį lyg ir su trim virbalais reiktų megzt
Labai dėkui iš anksto
Cia 3 virbalais mezgamas tik kapisono uzbaigimas, o siaip mezgama viskas dviem virbalais. Jei kas dar neaisku, parasyk, nes viso aprasymo tingiu versti
Sveikos, norėjau paprašyti patarimo
Gal kuri nors turit kepurytės-šalmo aprašyma ar iškarpą kaip megzt. Noriu savo mažyliui prieš žiemą suspėti numegzti tokio tipo kepurytę, kad būtų kepurytė+apykaklė kartu. Pati vaikystėje tokias turėjau, ir kaip tyčia prieš keletą metų ištrenkiau kaip niekam nereikalingas, o kad mažuliui pravers - net minties tada dar nekilo. Tabar nagus noriu nusigraužt
Gal kuri nors turit kepurytės-šalmo aprašyma ar iškarpą kaip megzt. Noriu savo mažyliui prieš žiemą suspėti numegzti tokio tipo kepurytę, kad būtų kepurytė+apykaklė kartu. Pati vaikystėje tokias turėjau, ir kaip tyčia prieš keletą metų ištrenkiau kaip niekam nereikalingas, o kad mažuliui pravers - net minties tada dar nekilo. Tabar nagus noriu nusigraužt
as savo mazylei kai gime buvau tokia numezgus, tai mezgiau kaip kojne 4 virbalais, pradejau nuo kaklo, o ties barzda vieno virbalo nemezgiau, o mezgiau likusius tris paprastai, o virsuje sumezgiau kaip kojnes kulna iki kaktos, ir aplink veiduka apmezgiau viska aplink, visai nieko buvo
QUOTE(Liucka @ 2005 09 26, 14:48)
sveikos, gal galetumete mane "apsviesti" kokio dydzio (apimties) turetu buti kepuryte mazdau 0-3 men leliukui? mano lelius gims lapkriti, ir labai noreciau numegzti jam silta ziemine kepsa
mano gimė su 38cm apimties galvyte, o tai nėra mažai. paprastai gimsta su ~34cm galvytėm
QUOTE(zhemuoge @ 2005 09 25, 13:13)
Noriu savo mažyliui prieš žiemą suspėti numegzti tokio tipo kepurytę, kad būtų kepurytė+apykaklė kartu.
As esu tokias mezgus. Megzdavau kaip paparasta kepuryte: is pradziu krastas, po to tiesiai pagal rasteli, nugarineje dalyje susiuti ar megzti sumezgant krastines akis. Po to toje vietoje apacioje kur iprastai iveriamas raistelis, ant virbalo ar virbalu(jei nenorim uzsegimo) surenki akis ir mezgi zemyn norimo ilgio. labai paprasta. Deja neturiu pavyzdzio parodyt.
Is siulu su faktura, o is kailiukiniu juolab joks rastas nesimatys. Tai patasciau megzti lygiai. Jei nenori kad tampytusi- tai stulpeliu. Bet kazin ar is tu siulu bus silta galvytei? Ir ne kiekvienas vaikas megsta deveti rubus is plaukuotu ar pukuotu siulu. Gal kutena ar grauzia.