Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams

Sveikos, gal kas galėtų pakonsultuot? Turiu va tokį aprašymą, kaip megzti tą "sisecka" (kankoreziuka? unsure.gif ), bet ne viska suprantu. Tai cituoju, kas ten parasyta, o skliausteliuose klausiu, kas man neaišku.

"шишечка" - из 1 петли вывязывать 4 петли - попеременно 1 лицевую и одну лицевую скрешенную (kaip ja padaryt? su kuo ja čia "skreshivat?" g.gif ), повернуть, 4 лицевые, повернуть, 4 изнаночные, затем последовательно с 3-ей по 1-ую протянуть через 4-ую петлю (čia irgi paskutinė frazė nelabai aiški, kaip čia - pramezgi atseit tas 4, o kaip po to pro tą paskutinę pramegztą, ketvirtąją pratempti tą 3, 2 ir 1?).

Gal dar kas galėtų pasidalinti, kaip jus mezgat tą "кромочная петля" - na, tą pačią paskutinę, kraštinę, kad mezginio kraštai gražiai eitų, nes aš įvairiai čia bandau, bet gal yra jau seniai išmastytas, kokybiškas būdas?

Ačiū visoms iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
tiesiog idejos, kaip graziai suderinus spalvytes ,gaunasi nuostabus drabuzeliai wink.gif
Atsakyti
Įdomūs rūbeliai mažajai stileivai, tik vat kažin ar patogu su skraiste pvz lialiukui g.gif Kaip manot? ax.gif

skraistė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 16 birželio 2005 - 23:32
IDA2, yra visa nertoms kepuraitėms skirta tema wink.gif 4u.gif

čia
Atsakyti
Kadangi jau aprašiau savo kūrybą, tai ir šičia patalpinsiu. Nepykit, kad labai dalykiškai ax.gif

Vokelis kudikiui labai patogus ir praktiskas daiktas. Vaikas nenusispardo, beto miegantį vaiką lengva pakelti ir pamaitinti neišimant iš voko ir nebijant, kad sušals. Vokas tinka tiek migdant namuose, tiek einant į lauką. Aš savo megztame vokelyje vaiką migdžiau nuo gimimo iki 6 mėn. Vokelis nemažas, todėl tikrai naudosit gana ilgai.
Voko išmatavimai: Ilgis 65 cm, plotis 45 cm. Rankovės ilgis 12 cm, o plotis 10 cm. Kapišonas - numezgama juosta 25*50 ir susiuvama per ilgąją dalį.
Mezgimo instrukcijos: Vokas mezgamas kaip didelis megztinukas, tik apačioje yra susiuvamas. Aš savąjį mezgiau iš 100% merino vilnos skirtos vaikams. Priekyje yra įsiūtas užtrauktukas, kad būtų lengva vaiką įdėti. Viduje - pamušaliukas iš flanelės, kad vaikas tiesiai nesiliestų prie vilnos. Vokas tikrai labai šiltas. Net žiemą migdant namie daugiau jokios kaldrytės nereikėdavo, užtekdavo tik jo. Kai yra šilčiau, tai galima užtrauktuko neužrėžti. Ką tik gimusio vaiko rankytes nekišdavau į rankoves. Taip jam būdavo ramiau ir jis nesiblaškydavo per miegus. Kai pradėjo imti daiktus, tada buvo panaudotos ir rankovytės.
Šis vokas buvo megztas virbalais, tačiau jį puikiausiai galima nusimegzti ir vašeliu. Kad nebūtų baisu išeiti į lauką, prie jo priderinau ir pirštinytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara01: 20 birželio 2005 - 22:50
Sveikutės,

Nu aš čia tyliai vis paskaitinėju, kaip jūs mezgat ir puošiat savo vaikus ..Nu ir aš nusprendžiau parodyti vieną iš savo dukriuko megztukų, kurį numezgiau..

[attachmentid=23883]
[attachmentid=23884]

Šiaip mezgiau iš galvos..Labai mėgstu įvairias pynes tai su jomis ir žaidžiau..Nieko sudėtingo..Bet labai mielas tas megztukas.. blush2.gif
Labai tinka vėsiais vasaros vakarais..tiks ir rudeniui dar..ir žiemai pakaks..nes kažkaip man nesigauna numegzti idelaus dydžio..vis per dideli gaunasi rubeliai.. smile.gif Nu bet taai tik pliusas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 birželio 2007 - 10:00
getbotukas
Žurnaliukas ,fantastiškas mažiams
Atsakyti
Ir aš nusprendžiau parodyti megztuką. Jį mezgiau pagal uzelok.ru pavyzdį. ax.gif

user posted image

Va kas gavosi rolleyes.gif :

user posted image
Atsakyti
partempiau labai simpatiska mezgimo zurnala. cia ideti negaliu, tai gal kokia uzkietejusi mezgeja noretu.

jei reikia rasykit i az
Atsakyti
vaikų drabužėliams

man patiko..gal ir jums si ideja patiks
Atsakyti
QUOTE(sraige1 @ 2005 09 10, 20:53)
Vis delto nusprendziau dabar pradet megzt. Gal galit patart kaip reik megzti kapisona (kaipo juosta ar kaip?) ir kaip ji pritvirtint  g.gif  prie megztuko?  blush2.gif  Nesu dar mezgus jo, todel ir klausiu..

Vienas is variantu- ant kaklo surinkti akis ir megzti tiesiai. Po to virsuj susiuti, netgi per viduri galima isiuti pynele, nerinuka ir pan. Pagal modeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 14 rugsėjo 2005 - 22:35
nors sezonas jau pasibaigė, bet kitai vasarai galima jau ir pradėt:
user posted image
Atsakyti