Mano bikini srities ir kirksnu oda tamsesne nei viso kuno oda. Vasara geda pleze pasirodyti. Vaikstau su skarele ir pan.
Gal kas turite panasiu problemu? ka isbandete? Kaip pasviesinti sia sriti?
Nejaugi niekas nezino jokiu priemoniu?
pas mane irgi tamsus pigmentas ir nieko cia nepadarysi
bet girdejau yra tam tikru balinamuju kremu, kurie ten isviesina oda nezinau ar Lietuvoje tokiu yra ar tik US?...
bet girdejau yra tam tikru balinamuju kremu, kurie ten isviesina oda nezinau ar Lietuvoje tokiu yra ar tik US?...
kazkurioje temoje jau apie tai diskutavo... jei neklystu prie depiliacijos... galite pasiskaityti placiau
bet reziume tokia... uzsieny kremu balinanciu yra, o lietuvoj neteko matyti.
bet reziume tokia... uzsieny kremu balinanciu yra, o lietuvoj neteko matyti.
Kaip matau tema daud kas skaite, bet patarimu jokiu nera
O man tai bikini zona patamsejo po gimdymo, nes ja buvo istepia jodu, tai dabar nezinau ka daryti oatrodo tikrai ziauriai, vasara jau bus geda islyst is kelniu.
mano bikini srities oda, taip pat daug tamsesne, lupytes, tai net tamsiai rudos, o siaip esu sviesios odos... bet ka cia jau bepakeisi..kaip yra taip...niu man tai is maudymosi kostiumelio krastu neislenda, tai i pleza einu be kompleksu
ir kaskaip jau susigyvenau... juk mano kunas, tai reikia mylet, o dar ir kiek supratau tai ir su tuo kovot kolkas nera budu lt...
tai mylekim save, kokios jau esam
ir kaskaip jau susigyvenau... juk mano kunas, tai reikia mylet, o dar ir kiek supratau tai ir su tuo kovot kolkas nera budu lt...
tai mylekim save, kokios jau esam
manau,kad jei labai reiketu,tai tikrai yra budu kaip gauti.....
QUOTE(Laurita_22 @ 2007 05 02, 18:17)
O man tai bikini zona patamsejo po gimdymo, nes ja buvo istepia jodu, tai dabar nezinau ka daryti oatrodo tikrai ziauriai, vasara jau bus geda islyst is kelniu.
Na del to, kad istepta buvo jodu tai patamsejimas gali buti tik laikinas kol nusiplauna ir raginis sluoksnis pasikeicia, greiciau patamsjimas gali buti del odos traumos ar kitu priezasciu.
Siaip pas visas moteris toje srityje yra tamsiau, tiesiog ten gleivines odos struktura skiriasi, plonesne ir t.t.
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 03, 23:50)
yra kremu ir lietuvoje balinanciu, jei reikes, kreipkites.
tai kokie tie kremai? Ir kur ju isigyti?
Beja kai buvau kazkada pas kosmetologe depiliacijai, tai ji man patare nenesioti labai aptemptu kelniu, nes jos prispaudzia oda ir nutrina.
QUOTE(beata_abc @ 2007 05 04, 09:46)
tai kokie tie kremai? Ir kur ju isigyti?
Beja kai buvau kazkada pas kosmetologe depiliacijai, tai ji man patare nenesioti labai aptemptu kelniu, nes jos prispaudzia oda ir nutrina.
tai nuo to kad nutrina, oda gali patamset?
manau cia nesusije...
cia jau turbut kaip Dievulis norejo taip ir turim..