man tai aiskesnis pirmasis varijantas,nelabai supratau apie bokstelius
Kai pamaciau pirma karta si torta, net saldu burnoje pasidare
Ir iskart isidejau i favoritus, gaminsiu ji ryt, bus MB gimtadieniui, tikiuosi, kad pavyks. Tik as jauciu desiu ir vysniu, ir saldytu braskiu, kad nebutu labai rugstu
Ir iskart isidejau i favoritus, gaminsiu ji ryt, bus MB gimtadieniui, tikiuosi, kad pavyks. Tik as jauciu desiu ir vysniu, ir saldytu braskiu, kad nebutu labai rugstu
QUOTE(gytenis @ 2007 08 14, 20:21)
Ar atsaldyta plakei grietinele,nes jeigu buvo kambario temperaturos,tai ir susiplake i gumuliukus (sviestas).
ne, grietinė buvo tik iš šaldytuvo...
bet visi suvalgė, pusė svečių prašė recepto ir net nepastebėjo...
bėje, aš irgi dėjau ir braškes ir vyšnias...
nejaugi taip rugstu, as siaip megstu rugsciai,bet kitiems gal nepatiks, dar norejau paklaust, jeigu as is vakaro isikepsiu pagaliukus o ,kita diena sutepsiu tai ar nebus blogai
Tortas jau iskeptas Siaip labai skanu, tik man grietine per riebi
QUOTE(rasyte_ @ 2007 08 16, 18:03)
Tortas jau iskeptas Siaip labai skanu, tik man grietine per riebi
man ir biškį per riebu....bet šiaip tai
Bandysiu ir as siandien daryti...
QUOTE(Domcė @ 2007 08 11, 17:00)
Bet tas pyragas tai ojojoj kokio dydžio... nuotraukose tai atrodė toks mažutis mažutėlis....
Aha, aš irgi tokio didelio nesitikėjau visai giminei užteko pavaišinti ir dar patys su MB tris dienas valgėm Bet jis tikrai rūgštus, bet man patiko. O skaniausias tai antrą dieną buvo
Na kaip pirmas blynas, tai beveik neprisviles gavosi Skaniai visai.... Dar kada reiks gaminti. Man kadangi pritruko saldytu braskiu tai zvejojau is uogienes Bet vistiek skanu
Skanus pyragas, receptas vertas dėmėsio, gal kitąkart daugiau vyšnių reiks privyniot
QUOTE(Domcė @ 2007 08 16, 18:24)
Mamitele,ko tu nesupratai?
Ten tiesiog dedi šaukštu ir tiek.O kai kepa,tai gaunasi tokie tarsi bokšteliai....
Aš tiesiog pasiūliau.... o gaminam gi kas ką norim....
Beje ir pati dariau tą pirmą variantą
Ten tiesiog dedi šaukštu ir tiek.O kai kepa,tai gaunasi tokie tarsi bokšteliai....
Aš tiesiog pasiūliau.... o gaminam gi kas ką norim....
Beje ir pati dariau tą pirmą variantą
viskas tvarkoj, bet tikrai nelabai apie tuos bokstelius supratau, o dabar jau aisku,kad su saukstu reikia det ,bet man pirmasis blynas prisviles gavosi, sutrupejo kai isiminejau is skardos, ir kremas kazko i gumuliukus susoko,bet valge visi sake skanu kita kart bandysiu dar karta