Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 02, 13:34)
vauuuuuuu,mmergyte,super malkos. wub.gif

gali but,rimtai nevalgiau,tik pakabinau paziuret kas tas yr lotuliukas.gif
Atsakyti

Žiūrėjau žiūrėjau į malkas, kaupiausi, ruošiausi ir pagaliau iškepiau biggrin.gif Dukrytės gimtadieniui. Senelis atnešė pirktinį tortą(tai vos ne visas liko blush2.gif ) O malkas svečiai kartojo ir visi gyrė ax.gif
Ir visai nesudėtinga jį iškepti ir gana greit. Man sūnus vyšnias dėliojo tai mums kažkaip greitai gavosi.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema bigsmile.gif Susidariau savo nuomone, taigi, bandysiu kept smile.gif
Esminis butu klausimas, jei as padaryciau tesla, paruosciau malkas ir jas uzsaldyciau???? Tiesiog mano vyro gimtadienis kovo 15, musu stebuklelis pasauli turetu isvyst kovo 11, noreciau sutrumpint gamybos laika, t.y veliau tik atsildyt paruostas malkas iskept ir apipilt glaistu ax.gif Kaip jus manot, ar pabandyt toki varianta???
Beje, labai patiko mintis, jog vysnias butu galima pamirkyt, pagalvojau apie Disarono amareta, jis saldus, taigi, jos nebutu tokios rugscios plius nuostabus migdolu aromatas???
Ir aisku labai patiko mintis daryt su jogurtu, nes mes labai riebiai nemegstam, taigi, tokie pakeitimai laukia musu malku, bandysiu siandien jas padaryt ir uzsaldyt ax.gif
Atsakyti
Ir tikrai tešlai tik 3 šaukštų miltų užtenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2009 03 05, 14:14)
Ir tikrai tešlai tik 3 šaukštų miltų užtenka?  g.gif

3stiklines miltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 05, 15:29)
3stiklines miltu  mirksiukas.gif

Jau visai skaityt nebemoku doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš rodausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 03 10, 18:41)
Pagaliau ir aš rodausi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Koks skanumyyyyynas wub.gif thumbup.gif O kokį pertepimą darei? Čia man tik atrodo ar iš tikrųjų jogurtinis? bigsmile.gif
Atsakyti
DIORA,MALKOS SUPERINES.
Atsakyti
pertepimui naudojau Rokiskio grietine biggrin.gif, bet man riebumo tai visai nesijaucia, tiesiog Nuostabus skonis smile.gif
Atsakyti
Diora, atrodo nuostabiai. thumbup.gif
O tu is recepte esancios teshlos darei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 10, 20:26)
Diora, atrodo nuostabiai. thumbup.gif
O tu is recepte esancios teshlos darei?  g.gif

joa, viską pagal receptą dariau, dar nusistebėjau, kad kiaušinių nereikia biggrin.gif, bet išėjo viskas Super duper, ir neriebu visai, nors pradzioj kitaip maniau
Atsakyti