Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 17:50)
Jos buna pirkti IKI pardej, arba firminej Zemaitijos pieno parduotuvelej smile.gif

As bandysiu su grietine smile.gif

labas mergaitės. Aš irgi du kartus jau dariau ši šedevra, nu super, tik mano šeimos vyrai prašė kitakart daugiau kremo, tai sakiau darysiu iš tos normos du mažesnius, nes gaunasi daugiau to "snigo" ne vien malkos sausos biggrin.gif bet žinoma čia jau visiems pagal skoni.Ir aš abu kartus dariau iš Žemaitijos grietinės tos firminės su plastmasiniu dangteliu, 30 proc.tai dedu 2 indelius po 450 g. ir dar 1-2 pakelius grietinėlės standiklio i gala, baigiant plakt grietine, nu gaunasi super, bet sakiau kitakart dėsiu jau tris indelius "Sniego".Ir stingsta gerai, atsargiai paplaki ta grietine ir viskas OK. Ir pigiau nei grietinėlė, mūsų šeimyna tai jau mėgstam kremus ir gaunasi super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 18:12)
Va girdejau ir Norfoj yra, tik ziurek galiojima. Tik maximoj tai tikrai 36 % nera.

4u.gif aciu
Atsakyti
Stai mano Malku kruvele hihihi.gif

As dejau truputi cukraus ir i tesla, ir buvau uzpylusi cukrumi vysnias. Grietines dejau siek tiek daugiau nei recepte. Bet man kazko tos malkos traska, o as galvojau, kad jos suminkstes g.gif arba as per anksti prapjoviau, nes labai norejau paragauti biggrin.gif tik pries kelias valandas sutepiau doh.gif bet kai kurios sumirke, tai labai labai patiko smile.gif

Siaip skanu, tik man prie jo kavos truksta rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 19:32)

As dejau truputi cukraus ir i tesla, ir buvau uzpylusi cukrumi vysnias. Grietines dejau siek tiek daugiau nei recepte. Bet man kazko tos malkos traska, o as galvojau, kad jos suminkstes  g.gif arba as per anksti prapjoviau, nes labai norejau paragauti biggrin.gif tik pries kelias valandas sutepiau  doh.gif bet kai kurios sumirke, tai labai labai patiko smile.gif

Siaip skanu, tik man prie jo kavos truksta  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

nu grožis..aš vis neprisiruošiu pasigaminti ax.gif
Atsakyti
fainos malkikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 18:32)

Labai graži ir labai skaniai atrodo tavo malkų krūvelė bigsmile.gif wub.gif
Man kavutė (kartais arbata) neatsiejamas dalykas nuo torto, pyrago ar kito saldaus skanėsto ax.gif
Reikia kada ryžtis ir man tokią krūvelę padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Grazi kruvele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 27, 19:21)
Labai graži ir labai skaniai atrodo tavo malkų krūvelė  bigsmile.gif  wub.gif
Man kavutė (kartais arbata) neatsiejamas dalykas nuo torto, pyrago ar kito saldaus skanėsto  ax.gif
Reikia kada ryžtis ir man tokią krūvelę padaryti  rolleyes.gif

As labai ilgai ryzausi ir pagaliau padariau doh.gif
Atsakyti
rugiagele26
Kaip as noriu tavo malku doh.gif . Jau vysnio tai man beproto skanu. Nezinau, kada as ji pasidarysiu, bet labai labai noriu
Atsakyti
......ahlbldmjd.....oi kalba sutriko nuo rugegėlės malkų blink.gif blink.gif blink.gifuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 vasario 2009 - 23:03
QUOTE(Inočka @ 2009 02 27, 20:22)
rugiagele26
Kaip as noriu tavo malku doh.gif . Jau vysnio tai man beproto skanu. Nezinau, kada as ji pasidarysiu, bet labai labai noriu

Inočka, jos gana greitai pasidaro - nors darymo instrukcija pakankamai ilgai surasyta ax.gif
Atsakyti
Kai pastovejo jos per nakti, tai suminkstejo - kas man labai patinka bigsmile.gif

Aciu merginos ax.gif
Atsakyti