Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

As irgi gaminau si skanumyna wub.gif , tik deja deja kremas man labai prastai stengo, taigi dejau triguba kieki zelatinos. Bet siaip labai skanu, pasirinkau si pyraga nes visiskai nemegstu saldesiu, o sis visiskai atitiko mano skoni , gaivus su rugstele.
Atsakyti
kepsim jau trečią kartą... tikiuos šį sykį suspėsiu nufotografuot... nes dukrytės gimtadienio tortas bus wub.gif
labai labai skanus... ačiū įdėjusiai receptą 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu as deciau 30 % grietine ir 10 g zelatinos Dr.Oetkher, tai gerai butu? g.gif
Atsakyti
Labai gerai , bet man per liesas būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 22:47)
Labai gerai , bet man per liesas būna  ax.gif

o tai kokio riebumo tada grietine reikia pirkti? 40%? 4u.gif
Atsakyti
ax.gif ....taip , bet aš naudoju grietinėlę ( tai tik mano skoniui !!!!!)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 01:54)
ax.gif ....taip , bet aš naudoju grietinėlę ( tai tik mano skoniui  !!!!!)

Grietinele? ji riebesne? o toky paty kieki kaip ir grietines nurodyta pakeisti reikia ja grietinele? 4u.gif
Atsakyti
Greitinėlė Žemaitijos pieno 36 % , kiekis toks pat , nes kai ji plakasi tai jos padaugėja , bet sakau , man taip skaniau , o jusu valia rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 15:28)
Greitinėlė Žemaitijos pieno 36 % , kiekis toks pat , nes kai ji plakasi tai jos padaugėja , bet sakau , man taip skaniau , o jusu valia rinktis  smile.gif

niu paziuresiu ka parduotuvej rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 25, 14:58)
niu paziuresiu ka parduotuvej rasiu 4u.gif

Jos buna pirkti IKI pardej, arba firminej Zemaitijos pieno parduotuvelej smile.gif

As bandysiu su grietine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 17:50)
Jos buna pirkti IKI pardej, arba firminej Zemaitijos pieno parduotuvelej smile.gif

As bandysiu su grietine smile.gif

kad i Norfa vaziuosiu sia savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 25, 16:53)
kad i Norfa vaziuosiu sia savaite smile.gif

Va girdejau ir Norfoj yra, tik ziurek galiojima. Tik maximoj tai tikrai 36 % nera.
Atsakyti