Kepiau su varškiniu kremu. turbūt jogurtas ir grietinėlė susigėrė į pagaliukus, kreme liko tiršta skani varškė kremas kiek per sunkus, bet kas mėgsta varškinius kremus - labai skanu
QUOTE(Karusia @ 2009 01 26, 16:04)
Kepiau su varškiniu kremu. turbūt jogurtas ir grietinėlė susigėrė į pagaliukus, kreme liko tiršta skani varškė kremas kiek per sunkus, bet kas mėgsta varškinius kremus - labai skanu
gal foto galima pamatyt?
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 26, 18:12)
gal foto galima pamatyt?
jeigu liubilijatė atsiųs
QUOTE(Karusia @ 2009 01 26, 17:04)
Kepiau su varškiniu kremu. turbūt jogurtas ir grietinėlė susigėrė į pagaliukus, kreme liko tiršta skani varškė kremas kiek per sunkus, bet kas mėgsta varškinius kremus - labai skanu
Laba. Gal galima placiau kaip darete ta varskini krema? Konkreciai ka dejot , kaip daret. Man atrodo , kad su varske dar ir skaniau turtu buti.
tą kremą radau šios temos ar ne 17 puslapyje?
QUOTE(Karusia @ 2009 01 26, 17:04)
Kepiau su varškiniu kremu. turbūt jogurtas ir grietinėlė susigėrė į pagaliukus, kreme liko tiršta skani varškė kremas kiek per sunkus, bet kas mėgsta varškinius kremus - labai skanu
kaip įdomiai man visiškai nesijautė varškės skonio gal dėl to,kad dėjau seperuotą (ji yra absoliučiai vientisos konsistencijos-kaip grietinė) ir bendroje masėje jos buvo gal penktadalis jei ne mažiau..nes kremo buvo tikrai nemažai be to aš laukiau,kol želatina pradės veikti ir kremas pradės stingti,ir tik tada tepiau ant "malkų"
Na prigiret si torciuka, tai bandysiu ir as savaitgaliui kept. ziuresim kas gausis.
Labai malonu, kad mano receptas tapo toks populiarus ir mėgiamas. Retokai užsuku, tačiau paskaitinėju kaip Jums sekasi, kartais pasidaro gaila, kaip yra išdarkomas receptas, todėl nesistebiu, kad kartais nepavyksta gauti puikaus rezultato
Kepiau ir as si savaitgali sita torciuka. Gavosi visai neblogas, dariau is puses normos, ale ir taip nemazas susilipde. Gal grietine kiek rugstoka isejo, nes netycia rugsteles per daug iberiau , taciau i tesla buvau gera sauksta cukraus imaisius, tai visumoj gavosi uztektinai ir rugsties ir saldumo. Antra karta kai darysiu, reiks pasistengt pirmo blyno trukumus istaisyti:)
Va nuotraukike:
Va nuotraukike:
QUOTE(saliuke @ 2009 02 23, 12:47)
Kepiau ir as si savaitgali sita torciuka. Gavosi visai neblogas, dariau is puses normos, ale ir taip nemazas susilipde. Gal grietine kiek rugstoka isejo, nes netycia rugsteles per daug iberiau , taciau i tesla buvau gera sauksta cukraus imaisius, tai visumoj gavosi uztektinai ir rugsties ir saldumo. Antra karta kai darysiu, reiks pasistengt pirmo blyno trukumus istaisyti:)
]
]
labai fainuolis
QUOTE(nnillka @ 2009 02 21, 14:38)
Labai malonu, kad mano receptas tapo toks populiarus ir mėgiamas. Retokai užsuku, tačiau paskaitinėju kaip Jums sekasi, kartais pasidaro gaila, kaip yra išdarkomas receptas, todėl nesistebiu, kad kartais nepavyksta gauti puikaus rezultato
manau reikia laikytis jusu rekomendaciju
as kadangi maximoj neradau saldytu vysniu, tad jo gamyba pasilikau savaitgaliui, tad tikiuosi rasti jau saldytu vysnaiciu ir butinai parasysiu kaip pavyko jis man nes jau atrodo nuostabiai graziai, o ir skonis jauciu geras