Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(tikurila @ 2009 01 21, 15:54)
As ir gundausi tom malkom  lotuliukas.gif  Tik man t.p. klausimelis, ar i tesla cukraus nededat? Kaip supratau, tai tik i krema cukrus dedasi?

taip,į tešlą ir cukraus dėti nereikia,ne tik kiaušų tongue.gif aš bėriau trupučiuką ant vyšnių,nes neketinau tiek daug cukraus į kremą dėti schmoll.gif bet aš ir kremą kitokį dariau,pagal savo skonį ax.gif jei įdomu- rašiau jau čia,17-ame puslapyje berods
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 01 21, 16:18)
taip,į tešlą ir cukraus dėti nereikia,ne tik kiaušų  tongue.gif aš bėriau trupučiuką ant vyšnių,nes neketinau tiek daug cukraus į kremą dėti  schmoll.gif bet aš ir kremą kitokį dariau,pagal savo skonį  ax.gif jei įdomu- rašiau jau čia,17-ame puslapyje berods

Aisku biggrin.gif Kai neesu didele kulinare, tai ir klausimai visokie nekokie doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 01 21, 14:54)
As ir gundausi tom malkom  lotuliukas.gif  Tik man t.p. klausimelis, ar i tesla cukraus nededat? Kaip supratau, tai tik i krema cukrus dedasi?

nesideda, bet gali deti ant vysniu jei nemegsti rugsteliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 14:11)
ai moment, einu fotika pajungt biggrin.gif
Papildyta:
kai jau ir rasiau dariau is vysniu (dauguma), melyniu ir zemuogiu su cukrum po kelias lazdeles. kremui naudojau 12% reibumo grietine, 1,5 stiklines cukraus, apie 15g. zelatinos, citrinos sulciu ir itarkavau ziebele.

klausimas: čia grietinės - riebalų mišinys ar kaip jis ten mastau.gif vadinamas?
Atsakyti
perskaiciau temos tik 1a puslapi, nu nerealiai tas tortas atrodo, ir lengvai pagaminasmas, tik is kur tu vysniu gaut g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 01 22, 14:25)
perskaiciau temos tik 1a puslapi, nu nerealiai tas tortas atrodo, ir lengvai pagaminasmas, tik is kur tu vysniu gaut  g.gif  biggrin.gif

Prekybos centruose parduoda saldytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 01 22, 13:08)
klausimas: čia grietinės - riebalų mišinys ar kaip jis ten mastau.gif vadinamas?

Geriau greitine naudot, tas misinys neaisku, ar sustings bei kaip tepsis ir plaksis.
Atsakyti
Vakar dariau si torta tai vakare ragausim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 22, 19:21)
Geriau greitine naudot, tas misinys neaisku, ar sustings bei kaip tepsis ir plaksis.

tai vat aš ir galvoju kad nesustings, o tos liesesnės grynos grietinės - tikrai būna? blush-anim-cl.gif: nepamenu kada paskutinį kartą pirkau giretinę blush2.gif
Atsakyti
Grietine buna nuo 12 proc, man atrodo ax.gif
Atsakyti
Aha, radau 12 proc smile.gif
Atsakyti
Na vakar ragavom si torta thumbup.gif Labai skanus thumbup.gif Tik aisku daug jo nesuvalgysi doh.gif Net anyta vakar isgyre torta thumbup.gif Aciu uz si nuostabu recepta mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti