QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 16:14)
5 g. .......30 % tikrai nesutirstes .....bent man niekada to padaryti nepavyko :rolleyes:ka reikes daryti , kai ta piurze visa nubegs ....nukrapstyti ir tada deti .....
labutis mergaites, Nutariau ir aš pasidalint sava patirtim.Dariau šį stebukla Kalėdom,Prieš tai labai daug ir dažnai čia skaitinėjau, kaupiausi. ir kai dariau labai jaudinausi,kad tik gautusi.Na iškočioti man sekėsi sunkiai, tai nepatikėsit man padėjo vyras.Iškočiojo puikiai, plonai. Dariau su vyšniom,Ant išdėliotų barsčiau cukriuko ir vanilino - iš akies. Iškepė puikiai, kai kurie truputį prabėgo ( nors atlaidinats vyšnias vos neišgrežiau , bet visa tai niekis.Buvo labai skanios malkos. O ta krema tai dariau su dar didesne baime - kad tik pavyktų.Dariau su 30 proc riebumo 2 indeliu ( 450 g) " Žemaitijos pieno " grietine, dėjau cukraus pagal skoni( net pamiršau rūgštelės - bet mums jos visai netrūko) ir dėjau pora pokeliu grietinėlės standiklio i gala plakimo.Tiesa plakiau labai atsargiai pamažu, kad nesusiplaktų i sviesta.Ir kai jau viskas buvo apstinge pyliau su šaukštu ant tu malkyčių. Niekas nenuvarvėjo - buvo puiku.Sūnus sakė , kad reiks ir jo gimtadieniui iškept- skaniau už tortus.Ir patikėkit visai nesunku kept - TIKRAI.Pirmyn visos, nors iš aprašymo tai atrodo kad bus nelengva:-)))