Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 16:14)
5 g. .......30 % tikrai nesutirstes .....bent man niekada to padaryti nepavyko :rolleyes:ka reikes daryti , kai ta piurze visa nubegs unsure.gif ....nukrapstyti ir tada deti .....

labutis mergaites, Nutariau ir aš pasidalint sava patirtim.Dariau šį stebukla Kalėdom,Prieš tai labai daug ir dažnai čia skaitinėjau, kaupiausi. ir kai dariau labai jaudinausi,kad tik gautusi.Na iškočioti man sekėsi sunkiai, tai nepatikėsit man padėjo vyras.Iškočiojo puikiai, plonai. Dariau su vyšniom,Ant išdėliotų barsčiau cukriuko ir vanilino - iš akies. Iškepė puikiai, kai kurie truputį prabėgo ( nors atlaidinats vyšnias vos neišgrežiau smile.gif , bet visa tai niekis.Buvo labai skanios malkos. O ta krema tai dariau su dar didesne baime - kad tik pavyktų.Dariau su 30 proc riebumo 2 indeliu ( 450 g) " Žemaitijos pieno " grietine, dėjau cukraus pagal skoni( net pamiršau rūgštelės - bet mums jos visai netrūko) ir dėjau pora pokeliu grietinėlės standiklio i gala plakimo.Tiesa plakiau labai atsargiai pamažu, kad nesusiplaktų i sviesta.Ir kai jau viskas buvo apstinge pyliau su šaukštu ant tu malkyčių. Niekas nenuvarvėjo - buvo puiku.Sūnus sakė , kad reiks ir jo gimtadieniui iškept- skaniau už tortus.Ir patikėkit visai nesunku kept - TIKRAI.Pirmyn visos, nors iš aprašymo tai atrodo kad bus nelengva:-)))
Atsakyti
Cia kita kalba .....standiklis .....jis dauk ka pagelbeja , smagu , kad tau patiko malkutes smile.gif ....ir man jos geros tongue.gif
Atsakyti
viska susipirkau,eisiu bandyt gaminti sita skanumyna clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 01 10, 11:53)
viska susipirkau,eisiu bandyt gaminti sita skanumyna  clap.gif  thumbup.gif

Parodysi juk mum, ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 10, 12:59)
Parodysi juk mum, ane? blush2.gif

jei nebus geda rodyt blush-anim-cl.gif juokauju,is tiesu tai neturesiu kuo nufotkint,nes fotika esam paskoline siuo metu verysad.gif bet manau,kad ne paskutini karta darau tas malkutes bigsmile.gif o dabar jau tesla sala saldytuve,greit eisiu kociot ir kept yahoo.gif
Atsakyti
lauksim komentaru
Atsakyti
na va malkos jau paragautos essen.gif :bravonesulaukem net kada pastings geriau biggrin.gif nu super skanumynas !o siaip visa gamyba man sekesi puikiai,viena malka tik suluzo kai dejau i lekste,o siaip ok viskas thumbup.gif dar ne karta kepsiu jas butinai ir kita karta kepdama butinai jums su foto pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 01 10, 18:24)
na va malkos jau paragautos  essen.gif  :bravonesulaukem net kada pastings geriau  biggrin.gif nu super skanumynas !o siaip visa gamyba man sekesi puikiai,viena malka tik suluzo kai dejau i lekste,o siaip ok viskas  thumbup.gif dar ne karta kepsiu jas butinai ir kita karta kepdama butinai jums su foto pasirodysiu  smile.gif

lauksim!
Atsakyti
si skanesta dariau Kaledoms - visai nemenkas gavosi thumbup.gif ir labai skanus wub.gif
as, tiesa, dariau ne vienu visniu, o per pus su konservuotais persikais - liuks thumbup.gif vietoj citrinos rugsties dejau tikru citrinu sultis ir vietoj sodos dejau kepimo miltelius - viskas gavosi puikiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 16 sausio 2009 - 10:16
o kiausinio tikrai nereikia i tesla. siandien susiruosiau kepti,va ir iskilo klausimas.recepte neparasyta,bet...
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2009 01 21, 13:08)
o kiausinio tikrai nereikia i tesla. siandien susiruosiau kepti,va ir iskilo klausimas.recepte neparasyta,bet...

tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir gundausi tom malkom lotuliukas.gif Tik man t.p. klausimelis, ar i tesla cukraus nededat? Kaip supratau, tai tik i krema cukrus dedasi?
Atsakyti