Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(daivaP @ 2009 01 07, 12:00)
Tai, kad viskas gerai atrodo  4u.gif tik būtų įdomu pamatyt prapjautą smile.gif

nespėjau nufotkinti, betman jis gavosi per platus:)
Kai pjoviau tai reikėjo ties viduriuku padalinti per pusę.
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 01 07, 10:41)
As tai sniega apibarsciau kalediniu seniu sokoladu.Kadangi ju gavom be proto daug,tai as juos sulauziau gabaliukais ir apibarsciau "Malkas po sniegu".

Cia koks? g.gif Kuris kaledu senelis atnese? blush2.gif
Atsakyti
gal galit paaiskinti man
jei kremui naudosiu riebe grietine 40%
arba 30%

tai reikia tos zelatinos ar ir taip sustings?
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2009 01 07, 14:47)
gal galit paaiskinti man
jei kremui naudosiu riebe grietine 40%
                                        arba  30%

tai reikia tos zelatinos ar ir taip sustings?

as patarciau nedeti, nes po to reiks tepte tepti kaip sutrauks ta greitine zelatina, nes as pirma karta taip dariau, tai krema nepyliau ant malku, o tepte tepiau doh.gif jo buvo perdaug ir man buvo perriebu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2009 01 07, 15:47)
gal galit paaiskinti man
jei kremui naudosiu riebe grietine 40%
                                        arba  30%

tai reikia tos zelatinos ar ir taip sustings?

aš dėjau tik standiklio grietinėlės:) gal net per daug įbėriau:)
Želė nereikia tikrai
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 07, 13:03)
Cia koks? g.gif Kuris kaledu senelis atnese? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 07, 16:23)
as patarciau nedeti, nes po to reiks tepte tepti kaip sutrauks ta greitine zelatina, nes as pirma karta taip dariau, tai krema nepyliau ant malku, o tepte tepiau  doh.gif jo buvo perdaug ir man buvo perriebu cool.gif

tai kaip supratau uztenka grietine,cukru ir citrinos sultis isplakti ir uzpylti ir sustings.?
ir kokio tirstumo ta mase turi buti?
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2009 01 08, 16:02)
tai kaip supratau uztenka grietine,cukru ir citrinos sultis isplakti ir uzpylti ir sustings.?
ir kokio tirstumo ta mase turi buti?


Jei naudosi 40 proc. bus kaip minkštas sviestas , jei 30 - kaip skysta grietinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 08, 19:06)
Jei naudosi 40 proc. bus kaip minkštas sviestas , jei 30 - kaip skysta grietinė  ax.gif

tai jei gausis kaip skysta grietine tai ir zelatinos reikia deti,kad sustengtu?
Atsakyti
[quote=amileta,2009 01 08, 18:15]
tai jei gausis kaip skysta grietine tai ir zelatinos reikia deti,kad sustengtu?
[/quot ]

Taip ....reikia rolleyes.gif
Atsakyti
cipciuk, manai kad 30%grietinei reikia dar zelatinos... as manau, kad kai pasiplaks ji sutirstes ir nereikia greitines, nu bet tu cia didesne spece nei as blush2.gif as ant savo 12% greitines dejau apie 15g. zelatinos ir puikiai sustingo, o tai kiek ant 30% reikia jos? g.gif
Atsakyti
5 g. .......30 % tikrai nesutirstes .....bent man niekada to padaryti nepavyko :rolleyes:ka reikes daryti , kai ta piurze visa nubegs unsure.gif ....nukrapstyti ir tada deti .....
Atsakyti