Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(Linucia @ 2009 01 04, 22:25)
Neryte, viską tu gerai rašei pirmąjį kartą apie grietinės riebumą, tik man galvelė susisuko, kai daug kitų komentarų prisiskaičiau 4u.gif

mirksiukas.gif visko pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 12:11)

Vaizdelis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif taip gražiai padaryta thumbup.gif

Aš ir vis žadu , žadu padaryt, bet neprisiruošiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 05, 12:24)
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 12:11)

Vaizdelis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif taip gražiai padaryta thumbup.gif

Aš ir vis žadu , žadu padaryt, bet neprisiruošiu schmoll.gif

4u.gif dekui,

daryk, tikrai nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as susigundziau bigsmile.gif reiks prasyti drauges vysniu saldytu, maciau turi pilna kamera, ir kviest i svecius ragauti sedevro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 05, 16:29)
ir as susigundziau  bigsmile.gif reiks prasyti drauges vysniu saldytu, maciau turi pilna kamera, ir kviest i svecius ragauti sedevro  biggrin.gif

thumbup.gif
gaila as jau pabaigiau iskaulytas... liko su kauliukais, bet jei labai uzsinoresiu tai teks atsildyt ir lukstent doh.gif
Atsakyti
Neryte, dar prašau parašyk, kaip paruošei šokoladą, kurį varvinai ant "apsnigtųjų malkų": kokį šokoladą, kokiu santykiu ir su kuo jį tirpinai, kokiu būdu (ant karštų garų ar tiesiog puode ant viryklės) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 05 sausio 2009 - 20:58
QUOTE(Linucia @ 2009 01 05, 20:57)
Neryte, dar prašau parašyk, kaip paruošei šokoladą, kurį varvinai ant "apsnigtųjų malkų": kokį šokoladą, kokiu santykiu ir su kuo jį tirpinai, kokiu būdu (ant karštų garų ar tiesiog puode ant viryklės) 4u.gif

i sokolado gabalelius, turiu tokius nedidelius gabalelius juodojo sokolado, uosvis visa kila dave tai dedu kur netingiu cool.gif taigi i sokolada idejau siek tiek sviesto ir slakeli pieno ipyliau, o tirpinau vandens vonelei, i puoda vandens, i ji istaciau dubeneli su sokoladu. proporciju neparasysiu, nes viska is akies dariau, zodziu reik ziuret pagal situacija, jei pertirastas sokoladas dar deti sviesto ir pieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2009 01 05, 21:49)

sekmes, lauksim tavuju malku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kepiau šitą tortuką
Man nelabai patiko vaizdas , kažkoks nedailus gavosi.
Mano malkos
user posted image
Ir galutinis variantas
user posted image
Atsakyti
As tai sniega apibarsciau kalediniu seniu sokoladu.Kadangi ju gavom be proto daug,tai as juos sulauziau gabaliukais ir apibarsciau "Malkas po sniegu".
Atsakyti
QUOTE(BRYI @ 2009 01 07, 10:22)
Aš irgi kepiau šitą tortuką

Tai, kad viskas gerai atrodo 4u.gif tik būtų įdomu pamatyt prapjautą smile.gif
Atsakyti