Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 13:03)
As is puses normos visada darau ir tai didziulis kalnas iseina bigsmile.gif

as pirma kart dariau irgi is puses (beja kaip ir viska, kas neisbandyta darau is puses normos), o si karta dariau is visos thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip gražiai atrodo biggrin.gif , dėkui už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kitą kartą bandysiu padaryti valgomą doh.gif
Dar klausimėlis, kai kočiojau tešlą, man gavosi labai plonytė, kaip popierinė, tai visos vyšnios pabiro ir labai įsigėrė, kaip čia pas jus gaunasi storesnė tešla, malkų nemažai ir dar toks gražutėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 13:47)
Oi, kaip gražiai atrodo  biggrin.gif , dėkui už patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kitą kartą bandysiu padaryti valgomą  doh.gif
Dar klausimėlis, kai kočiojau tešlą, man gavosi labai plonytė, kaip popierinė, tai visos vyšnios pabiro ir labai įsigėrė, kaip čia pas jus gaunasi storesnė tešla, malkų nemažai ir dar toks gražutėlis  wub.gif

as irgi plonai kociojau, bet platesnius dariau tai apsisuko vysnios ir nepakibo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 14:30)
as irgi plonai kociojau, bet platesnius dariau tai apsisuko vysnios ir nepakibo smile.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif ......ant kur jos turejo pakibti ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 17:34)
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif ......ant kur jos turejo pakibti ?  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turejo buti pabiro
Atsakyti
Neryte, WAAAAAAU koks nuostabus tavųjų malkų vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif
Sakyk, o į vyšnias cukraus nei trupučio nedėjai? skaičiau, kad kremui dėjai 15 proc. riebumo grietinę, o tešlai kokią grietinę naudojai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 03 sausio 2009 - 20:38
Neryte, vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 13:44)
o kaip tavo malkos nesausos? spejo isigerti dregme? maniskes nebuvo isigerusios, bet vis tiek buvo skanu, bet si karta 100 kart skanesnis wub.gif

Jei tik žinočiau, ką reiškia įsigėrusios... biggrin.gif paskyčiau.. nu nesausos lyg, bet ir nr per šlapios... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2009 01 03, 20:38)
Neryte, WAAAAAAU koks nuostabus tavųjų malkų vaizdelis wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sakyk, o į vyšnias cukraus nei trupučio nedėjai? skaičiau, kad kremui dėjai 15 proc. riebumo grietinę, o tešlai kokią grietinę naudojai? ax.gif

dekui!
i vysnias nedejau, bet kaip rasiau buvo kelios malkos su zemuogem, o jos jau su cukrum buvo susaldytos. kremui dejau daugiau cukraus thumbup.gif i tesla dejau 18 proc. grietine, o i krema dejau 12 proc. tikrai rasiau 15? jei taip tai labai atsiprasau uz klaida, i krema dejau 12% riebumo grietine

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 03, 21:08)
Neryte, vaizdelis  thumbup.gif

4u.gif malonu
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 04, 00:02)
Jei tik žinočiau, ką reiškia įsigėrusios... biggrin.gif  paskyčiau.. nu nesausos lyg, bet ir nr per šlapios... g.gif

vadinasi viskas ok, nes pas mane buvo neisigerusios, kremas buvo perriebus, o malkos siek tiek perstorai iskociotos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 04, 12:30)
o malkos siek tiek perstorai iskociotos cool.gif

o niekur apie kočiojimą (konkrečiai apie storį) neparašyta.. o galėtų... blush2.gif
Aš kaip ti klabai plonai iškočiojau doh.gif kitaip nemoku.. net kibinams vakar tokią plonytę tešla padariau.. doh.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir aš šiuo tortuku, pasiskaičiau, kad su grietine daugumai rieboka, tai nusprendžiau su jogurtu ir želatina ir ... nelabai patiko. Per sausa, truko to riebuo bent šiek tiek, truko saldumo, nors uogas pabarsčiau cukrumi. Pati idėja super, kitą kartą turbūt neimprovizuosiu ir darysiu pagal originalų receptą.
Sunkiausia bent jau man buvo susukti tas malkas, aišku kepant vistiek ten viskas bėgo sad.gif atyt įgūdžių pritrūkau
Atsakyti
Neryte, viską tu gerai rašei pirmąjį kartą apie grietinės riebumą, tik man galvelė susisuko, kai daug kitų komentarų prisiskaičiau 4u.gif
Atsakyti