darysiu! svarbiausia, kad paprasta, ir forma neiprasta
malkytės jau pašautos į šaldytuvą. Ryt ragausiu. Tik kitą kartą nedėsiu to standiklio. Dėjau, ne smaišiau grietinę 30 ir 40 proc. Tai taip sutraukė, sustandino, kad nebuvo įmanoma plakt.
As vis uzeinu pasiziureti,kaip nuostabiai tas tortas atrodo Pasigaminsiu kada nors
su drauge bendrom pajegom kepem sita torta, tik su saldytom braskem ir avietem. gavos tikrai labai skanu
Kepiau šį pyragą, bet jis man nesigavo Gerai bent tiek, kad žinau, ką blogai dariau, tad ryt kepsiu vėl
Tiesa, skonis buvo super, tik išvaizda šiek tiek nesigavo Tobulinsiu ryt
Tiesa, skonis buvo super, tik išvaizda šiek tiek nesigavo Tobulinsiu ryt
Net seilės ant klaviatūros nutįso... Įtariu, skanu
O as sukritikuosiu sita torta. Labai labai riebus. Tesla - kaip kibinu, trapi. O kai dar ismirksta viskas 40% grietineje...
Gamybos procesas taip pat nepasirode labai paprastas - labai sunku iskocioti tuos gumulelius - tesla kaip mat atsyla ir limpa, tenka nuolat barstyti miltais.
O atrodo labai ispudingai, sito nepaneigsi.
Gamybos procesas taip pat nepasirode labai paprastas - labai sunku iskocioti tuos gumulelius - tesla kaip mat atsyla ir limpa, tenka nuolat barstyti miltais.
O atrodo labai ispudingai, sito nepaneigsi.
Na gaminasi tikrai labai lengvai prie gaminimo nėr kas veikti,bet va skonis man tai truputį per rūgštu kitą kartą dėsiu saldžias uogas.Nes aš tiesiog negaliu valgyti rūgščiai.Bet mano mamytė kapojo ir dejavo ,kad mažai
Papildyta:
Ne kiekvieną dieną kepame tai gali būti ir riebiau.
Papildyta:
Ne kiekvieną dieną kepame tai gali būti ir riebiau.
nebutinai gi deti ta 40% riebumo giretinele. as dejau liesa - skonis nenukentejo. o del kociojimo, tai kociojas labai paprastai. as pries kociojant teslos gabaleli apvoliodavau miltuose ir tada kociodavau. daugiau papildomai barstyti nereikedavo
Galėtų parduotuvėje tokį skanėstą pardavinėti