Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 03, 00:20)
šitoj temoj ne kartą buvo apie tai kalbėta  4u.gif

S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo


Na, dėl saldumo tai taip, o dėl riebumo? g.gif Ar jus tenkina?
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 00:25)
Pertipinek neriebiu jogurtu su zelatina.

Masiania*, nugis dzėkui tau už patarimą biggrin.gif , reiks pabandyt, o gal žinai kokiom proporcijom? ax.gif Nes aš truputuką grybas šituose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:27)
Na, dėl saldumo tai taip, o dėl riebumo?  g.gif  Ar jus tenkina?
Papildyta:

Masiania*, nugis dzėkui tau už patarimą  biggrin.gif , reiks pabandyt, o gal žinai kokiom proporcijom?  ax.gif  Nes aš truputuką grybas šituose reikaluose  blush2.gif


Man truko saldumo ....tik tiek .....kita karta desiu daugiau cukraus ant vysniu , o riebumas kiekvieno skonio reikalas , man su jogurtu brrrrrrrr tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:27)
Masiania*, nugis dzėkui tau už patarimą  biggrin.gif , reiks pabandyt, o gal žinai kokiom proporcijom?  ax.gif  Nes aš truputuką grybas šituose reikaluose  blush2.gif

Siaip ant pakuociu visada buna parasyta, kokiam kiekiui kiek reikia zelatinos. Pvz, jei nuspresi, kad darysi is 1 litro jogurto, tai, jei naudosi, atrodo, toks pavadinimas Dr.Oetker , tokia zelatina (jos nereikia pries tai uzmerkti, greit istirpsta), jos pakelis skirtas 1 litro skyscio. Tai ta visa turi gali istirpinti karstam piene arba vandeni ir imaisyti i jogurta.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:49)
Dėkui blush2.gif
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus  stipriai užsukti doh.gif
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis doh.gif

pas mane irgi saldytuve pupso malkos ax.gif isbego is kai kuriu ir man, bet nebuvo sausos, as dariau su vysniom, melynem ir zemuogem su cukrum wub.gif labiausiai zemuoges ir isbego

QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą  doh.gif
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?  g.gif

dek liesesne grietine ax.gif

as dariau su 12% grietine, dejau kazkur 15 gr. zelatinos, 1,5 stiklines cukraus, isspaudziau citrinos sulciu ir itarkavau zieveles.

eisiu nufotkinti ir parodysiu savo malkas ax.gif
Atsakyti
Rodyk rodyk, laukiam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 11:33)
eisiu nufotkinti ir parodysiu savo malkas ax.gif


laukiam laukiam vaizdzeliu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 11:47)
Rodyk rodyk, laukiam essen.gif

ai moment, einu fotika pajungt biggrin.gif
Papildyta:
kai jau ir rasiau dariau is vysniu (dauguma), melyniu ir zemuogiu su cukrum po kelias lazdeles. kremui naudojau 12% reibumo grietine, 1,5 stiklines cukraus, apie 15g. zelatinos, citrinos sulciu ir itarkavau ziebele.

kremui leidau siek tiek pastingti tada pyliau ant malku, nubegusi krema su sauksteliu vel pyliau ant virsaus, leidau pastoveti kamb. temp. apie 40 min. ir kisau i saldytuva. siandien ragavom, laaabai skanus, kremas puikiai isigere, o pirma karta dariau irgi dariau is riebios greitines ir kremas buvo perriebus, o malkos neisigerusios... antras blynas kur kas pavykes thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 03 sausio 2009 - 12:11
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 12:11)
antras blynas kur kas pavykes thumbup.gif


Labai labai skaniai atrodo essen.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 03, 12:18)
Labai labai skaniai atrodo essen.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dekui 4u.gif tikrai labai vykes isejo 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Neryt, kone iš dvigubos normos?
Ot darbštuolė moteris... thumbup.gif
Man ir buvo noras taip pat papuošt malkas, apvarvint bestingstančia vyšnių sulčių ar šokolado srovele.. bet kadangi ir taip riebu buvo, apsiėjau ir be grožybių.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 03, 12:41)
blink.gif Neryt, kone iš dvigubos normos?
Ot darbštuolė moteris... thumbup.gif
Man ir buvo noras taip pat papuošt malkas, apvarvint bestingstančia vyšnių sulčių ar šokolado srovele.. bet kadangi ir taip riebu buvo, apsiėjau ir be grožybių.

cia is vienos normos ax.gif tikiu, kad pas tave riebu buvo, nes as pirma kart irgi toki buvau padarius, mama kaimiskos grietnes dave cool.gif bet dabar jis labai fainas, nesijaucia visai riebumo, o kremas nebuvo kaip sviestas ir labai graziai pylesi ant malku, i pirmaji tai tept reikejo... o kaip tavo malkos nesausos? spejo isigerti dregme? maniskes nebuvo isigerusios, bet vis tiek buvo skanu, bet si karta 100 kart skanesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 03, 12:41)
blink.gif Neryt, kone iš dvigubos normos?
Ot darbštuolė moteris... thumbup.gif
Man ir buvo noras taip pat papuošt malkas, apvarvint bestingstančia vyšnių sulčių ar šokolado srovele.. bet kadangi ir taip riebu buvo, apsiėjau ir be grožybių.

As is puses normos visada darau ir tai didziulis kalnas iseina bigsmile.gif
Atsakyti