Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

As deciau pora dideliu saukstu ( sausos ) , bet cia nuo zelatinos priklauso , as naudoju labai stipria , o gabalais nesusoks , jei iplakinesi ne karsta , o atvesusia ( kamb. temp )
Atsakyti
as naujiems irgi dariau malkas, bet ka fotkint tai neliko blush2.gif bet visada naudojau bet kokiems tortams darydama grietinele ir jokiu zelatinu nededu schmoll.gif bet va su jogurtu dalimi kaip kazkuri rase gal ir butu nieko g.gif
Atsakyti
Su jogurtu butinai reikia , nes visas kremas nubegs doh.gif
Atsakyti
Aš pertepimui naudojau 3 x200g grietinėlės 35% riebumo, viskas savo vioetose, bet rieboka... g.gif
Čia maniškis:
http://public.fotki....icture2482.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 02 sausio 2009 - 23:44
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:07)


thumbup.gif
kaip ne pirmą kart gamintas
Atsakyti
Dėkui blush2.gif
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti doh.gif
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis doh.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri mokaat ir turit šimtalapio receptuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:49)
Dėkui blush2.gif
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus  stipriai užsukti doh.gif
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis doh.gif

Grazutis ir nesimato, kad sultys butu labai isbegusios - tesla neparaudonavo.
O tu vysnias atsildei is pradziu,, sultys tas visas nupylei?

P.S. Kur jis tau nepasirodys riebus, jei toks grietineles kalnas ant virsaus lotuliukas.gif Maziau galejai ant virsaus jos det, butu maziau riebesnis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 01 02, 23:56)
Mergaites gal kuri mokaat ir turit šimtalapio receptuka? 4u.gif

va cia yra
Atsakyti
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis schmoll.gif
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo

Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą doh.gif
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą  doh.gif


šitoj temoj ne kartą buvo apie tai kalbėta 4u.gif

S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 03, 01:20)
S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo[/i]

aha, bet matytumėt dar blėkoj upelius bordinius blink.gif doh.gif apačia beveik visų raudona, nu bet tikrai torte pačiam nesimatė, nes aš jau maniau, kad susigadins visas tortas..
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis  schmoll.gif 
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo

Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą  doh.gif
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?  g.gif

Pertipinek neriebiu jogurtu su zelatina.
Atsakyti