as naujiems irgi dariau malkas, bet ka fotkint tai neliko bet visada naudojau bet kokiems tortams darydama grietinele ir jokiu zelatinu nededu bet va su jogurtu dalimi kaip kazkuri rase gal ir butu nieko
Aš pertepimui naudojau 3 x200g grietinėlės 35% riebumo, viskas savo vioetose, bet rieboka...
Čia maniškis:
http://public.fotki....icture2482.html
Čia maniškis:
http://public.fotki....icture2482.html
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:07)
kaip ne pirmą kart gamintas
Dėkui
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:49)
Dėkui
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis
Grazutis ir nesimato, kad sultys butu labai isbegusios - tesla neparaudonavo.
O tu vysnias atsildei is pradziu,, sultys tas visas nupylei?
P.S. Kur jis tau nepasirodys riebus, jei toks grietineles kalnas ant virsaus Maziau galejai ant virsaus jos det, butu maziau riebesnis
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 01 02, 23:56)
Mergaites gal kuri mokaat ir turit šimtalapio receptuka?
va cia yra
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
šitoj temoj ne kartą buvo apie tai kalbėta
S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 03, 01:20)
S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo[/i]
aha, bet matytumėt dar blėkoj upelius bordinius apačia beveik visų raudona, nu bet tikrai torte pačiam nesimatė, nes aš jau maniau, kad susigadins visas tortas..
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?
Pertipinek neriebiu jogurtu su zelatina.