Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 31, 12:57)
ką standiklis duoda grietinėlėj ar grietinėj?? g.gif

pats pavadinimas sako, kad standumą(tvirtumą) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 31 gruodžio 2008 - 13:26
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 31, 11:22)
karsta.gif per dvi dienos vos temelę perskaičiau.
Niu rezultas: Teigiamas - Noriu.
Vakar tik išėjau iš pardės, susigriebiau, kad nepažiūrėjau vyšnių doh.gif
Šian po darbo pažiūrėsiu, gal kokią sausio1,2 , 3 ar 4d iškepsiu... ne stikrai dievinu vyšnias, saldumynus..  rolleyes.gif  tik kepėja iš manęs nekokia...
Jei tesisingai supratau, CIPSIUKAS greitinėlę naudojo tik papuošimui? ar ir pertepimams?
Atsakyklit kas paršau... surrender.gif  help.gif

Cipciukas grietinele naudoja viskam ......skanus tas daiktelis man ir patikimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted imageStandiklis ja dar padaro standesne , aktualu , jei tortas puosemas ne formoje , butent sitam jis ir tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 31 gruodžio 2008 - 13:49
Tai greitinę iškeičiat į grietinėlę, supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 31, 13:56)
Tai greitinę iškeičiat į grietinėlę, supratau?  g.gif

Tortuose - taip , barsciuose - ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
flirt.gif esu visa patenkinta ir jau pasiruosusi laukti nauju ateinant hihihi.gif nes aldytuve jau laukia "Malkos po sniegu" o kaip skaniai gavosi, visi pirstelius apsilaizys didis.gif
Dariau su koncervuotomis kriausemis, ananasais ir saldytomis braskemis ( nes tik tai saldytuve radau ) o grietine keiciau grietinele. zinau tai riebu, bet juk taip retai sventes buna ai karteli galima ir pasilepinti irnesakyk.gif
nuotraukites butinai ikelsiu , bet gal truputuka veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiukeee: 31 gruodžio 2008 - 16:38
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 31, 13:47)
Cipciukas grietinele naudoja viskam ......skanus tas daiktelis man ir patikimas

anksciau as grietine naudojau, o dabar, po meducio torto kepimo Supratau, koks malonumas naudoti Greitinele isplakta pertepimams wub.gif wub.gif

grazios jusu visu malkos biggrin.gif
sitas kepinys jau irasytas pas mane i eile sekanciam baliui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiukeee @ 2008 12 31, 16:35)

thumbup.gif lauksim
Atsakyti
QUOTE(spurgiukeee @ 2008 12 31, 16:35)
flirt.gif esu visa patenkinta ir jau pasiruosusi laukti nauju ateinant  hihihi.gif nes aldytuve jau laukia  "Malkos po sniegu" o kaip skaniai gavosi, visi pirstelius apsilaizys  didis.gif
Dariau su koncervuotomis kriausemis, ananasais ir saldytomis braskemis ( nes tik tai saldytuve radau ) o grietine keiciau grietinele. zinau tai riebu, bet juk taip retai sventes buna  ai karteli galima ir pasilepinti  irnesakyk.gif

Tai ar liko ką fotkint?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 12 31, 19:10)
anksciau as grietine naudojau, o dabar, po meducio torto kepimo Supratau, koks malonumas naudoti Greitinele isplakta pertepimams  wub.gif  wub.gif

Aš ir greitinėlę pertepimams naudojau.. tik dabar galvoju, ar galima grietinėlę su jogurtu miašyt, kad taip riebu nesigautų..? ar susiplaks tada svarbiausia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 18:37)
Aš ir greitinėlę pertepimams naudojau.. tik dabar galvoju, ar galima grietinėlę su jogurtu miašyt, kad taip riebu nesigautų..? ar susiplaks tada svarbiausia???  g.gif

Is pradziu isplak grietinele, tada atsargiai ipilk jogurto, gerai ismaisyk ir tada dar zelatinos reiketu, nes kitaip per skysta bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai žiūrint kokiom proporcijom man rods blush2.gif Galvoju dėt 400g grietinėlės ir 200g jogurto.. Tai ar daug želatinos reiktų, kad nesutrauktų gabalais?? g.gif
Atsakyti