Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(bravada @ 2008 12 12, 00:06)
sakykit, o i krema standiklio dedat? su tuo grietineles standikliu , nedirbau niekada , bijau kad nemokesiu blush2.gif

O tu krema is grietines ar grietineles darai? Jei is grietines, tai standiklis turbut nelabai pades, o grietinele ir be standiklio gerai issiplaka, jei didelis riebumo procentas. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus ax.gif taigi pristatau savas malkas biggrin.gif
Atsakyti
labai man skaniai atrodo bet drąsos neužtenka kad iškept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 16, 13:51)

as irgi ilgai kaupiausi biggrin.gif Cia mergaitem vis klausimus uzdavinejau blush2.gif bet pasirodo visai nesunku . dabar lauksiu namiskiu ivertinimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 12 16, 13:40)

Kaip noreciau wub.gif Labai graziai isejo thumbup.gif

Drasiau, drambli mirksiukas.gif lotuliukas.gif Visai nesunku jas kepti. blush2.gif
Atsakyti
bravada gal liko gabalėlis tortuko, geriu arbatą, tai taip tiktų biggrin.gif aš ir varvinu seilę į jį ,bet kept nedrąsu ax.gif gal kada nors
Atsakyti
BRAVADA labai nusisekias tortukas thumbup.gif dailus , ir aisku bus skanus .

PRITARIU drinks_cheers.gif : drasiau drambly!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 17 gruodžio 2008 - 10:15
[quote=cipciukas,2008 12 17, 09:55]
BRAVADA labai nusisekias tortukas thumbup.gif dailus , ir aisku bus skanus .
Bendras vaizdelis neblogas ir tortas didelis gavosi,sunkus, bet pjaustosi tai man jis negražiai. Vietiniam naudojimui , gerai, bet kur nors išsivežt tai nedrįsčiau.Gal pjaustau labai plonais gabaliukais? biggrin.gif bet gi ne suvalkiete esu biggrin.gif

Atsakyti
Na va koks mano antras kartas gavosi ax.gif bendradarbės labai išgyrė, sudėjau uogas kokias šaldiklyje radau: šiek tiek vyšnių, avietės, juodieji serbentai ax.gif Sukirto kolektyvas net ausys krutėjo lotuliukas.gif Čia tai, kas namams liko, nes iš visos porcijos nelabai į mano padėklą tilpo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 30 gruodžio 2008 - 16:25
QUOTE(bravada @ 2008 12 16, 13:40)

bigsmile.gif labai skaniai atrodo

kepk, tikrai nesunku, o labai skanu!
QUOTE(Stiuardese @ 2008 12 30, 16:24)
Na va koks mano antras kartas gavosi  ax.gif bendradarbės labai išgyrė, sudėjau uogas kokias šaldiklyje radau: šiek tiek vyšnių, avietės, juodieji serbentai  ax.gif Sukirto kolektyvas net ausys krutėjo  lotuliukas.gif Čia tai, kas namams liko, nes iš visos porcijos nelabai į mano padėklą tilpo  doh.gif

kepus tik su vysniom, bet taviskis su uogu asorti labai viliojanciai skamba wub.gif
Atsakyti
Na ir aš darau ataskaitą, kaip man pavyko "Malkos po sniegu" ax.gif
user posted image
Atsakyti
O.....visas nameliukas bigsmile.gif .....ir sugalvok tu man , taip idomiai papuosti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti