Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

Kad ten tesla labai lengvai daroma, be problemu bigsmile.gif Ir gaunasi labai skaniai. Galbut su pagaliuku darymu, vysniu dejimu truputi sugaistu, bet tikrai ne del teslos darymo. Vaziuodama tai sen, tai ten, vis iskepu si torta, tai visi ir klausineja, kada ji vel atvesiu lotuliukas.gif Labai skanus ir neiprastas, idomus. Ir puosti labai daug nereikia, uzpili kremu ir tiek bigsmile.gif Tik niekur nerandu lekstes, kad man jis tilptu. O gal pagaliukus per ilgus darau? g.gif Geda prisipazinti, bet darau ji stiklineje kepimo formoje, nes tik ten telpa blush2.gif
Atsakyti
aš darau ant padėkliuko(keturkampo) yra keli psl atgal mano padarytos malkos, ten truputį matosi padėkliukas , liuks jis man tinka, kočioju maždaug tokio ilgio kaip padėkliukas(pridedu pamatuoju), kepu skardoj, taip kad stiklinių indų kaip ir nebereikia. o kodėl tu skkardoj nekepi?
Atsakyti
nors atrodo ir didele lekste naudojau bet vistiek galiukai islindo, kepiau skardoj bet kita karta darysiu ant mazo padekliuko ax.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as si tociuka. Tesla naudojau pirktine mieline-sluoksniuota. Vienas "malkas" kepiau su vysniom, o kitas- su bananais (nes vaikai labai bananus megsta). Mano manymu labai susiderino vysniu rugstumas ir bananu saldumas. Tiesa, i idarus pabarsciau po puse arb. saukstelio cukraus. Glaju dariau: maza indeli grietines+didelis indelis jogurto. Labai viskas skaniai gavosi. (tik kita karta savo tesla darysiu) Aciu uz receptuka
Atsakyti
O gal kas bandė į vidų dėt ne uogas, nes mano namiškiai ignoruoja keptas uogas ir uogienes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiukumbukas @ 2008 12 11, 20:41)
O gal kas bandė į vidų dėt ne uogas, nes mano namiškiai ignoruoja keptas uogas ir uogienes  doh.gif

Su konservuotais vaisiais dariau - labiausiai man su ananasais patiko thumbup.gif
Atsakyti
o jei su varskes idaru daryt???
Atsakyti
QUOTE(čiukumbukas @ 2008 12 11, 22:00)
o jei su varskes idaru daryt???

Jei megstat varske irgi turetu buti skanu, tik ja su kuo nors reiketu sumaisyt (su grietine kokia, pvz), kad per sausa nebutu ir gal tada dar kokios rugsteles idet, arba krema ne toki saldu daryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 11, 22:40)
Jei megstat varske irgi turetu buti skanu, tik ja su kuo nors reiketu sumaisyt (su grietine kokia, pvz), kad per sausa nebutu ir gal tada dar kokios rugsteles idet, arba krema ne toki saldu daryt.  mirksiukas.gif

sakykit, o i krema standiklio dedat? su tuo grietineles standikliu , nedirbau niekada , bijau kad nemokesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 12 12, 00:06)
sakykit, o i krema standiklio dedat? su tuo grietineles standikliu , nedirbau niekada , bijau kad nemokesiu blush2.gif

Bravada , ant pokelio viskas parasyta , pirkdama paskaityk , bet galiu pasakyti , grietinele isplaki tik pusiau ( nedaplaki iki visisko standumo ) tada supili kiek priklauso standiklio ir plaki iki galo , viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 11:16)
Bravada , ant pokelio viskas parasyta , pirkdama paskaityk , bet galiu pasakyti , grietinele isplaki tik pusiau ( nedaplaki iki visisko standumo ) tada supili kiek priklauso standiklio ir plaki iki galo , viskas  smile.gif

O geras doh.gif nezinojau ir neskaiciau niekad instrukcijos, as visada iskart supilu, jei reikia ta standikli ir plaku, ir nieko gaudavos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 12, 10:39)
O geras doh.gif  nezinojau ir neskaiciau niekad instrukcijos,  as visada iskart supilu, jei reikia ta standikli ir plaku, ir nieko gaudavos bigsmile.gif

Gali but , kad ir taip iseina , nebandziau , kaip tu sakiai " as pavizdinga mokine " darau , kaip parasyta lotuliukas.gif
Atsakyti