Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 12:14)
Ir kaip gavosi? mirksiukas.gif

lbai visiems patiko wub.gif bet tik man paciai nepatiko daryt tesla kai reikia tarkuot sviesto todel ji super retai ko gero darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 11 26, 17:35)
lbai visiems patiko  wub.gif  bet tik man paciai nepatiko daryt tesla kai reikia tarkuot sviesto todel ji super retai ko gero darysiu  blush2.gif

Nebutina tarkuot, galima papjaustyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pagalvojau,o jei vyšnias užpilus cukrumi ir truputį likerio ar tai brenduko,kaži kaip skonis gautusi,pav,"Juodam miške" tai labai skanu g.gif ax.gif O tešlą jei labai tingi ,gal galima ir iš pardės sluoksniuotą bemiel nusipirkt kaip tik akcija mačiau "IKI" 3,99 už0,500 gr.Ir darbo mažiau ir beveik namų darbo gausis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITANA.B: 29 lapkričio 2008 - 11:19
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 19:15)
Nebutina tarkuot, galima papjaustyt mirksiukas.gif

tai pjaustyt irgi labai plonai reikia tada mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai jau čia taip sunku pokelį sviesto sutarkuot? kad it truputi didesniais gabaliukais, juk bemynkant jis ištirpsta nuo rankų šilumos
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 11 29, 13:26)
O tai jau čia taip sunku pokelį sviesto sutarkuot? kad it truputi didesniais gabaliukais, juk bemynkant jis ištirpsta nuo rankų šilumos

as ir nesakau kad sunku, juk ne 100 ju reikia, bet paprasciausiai man nepatinka ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
As nenoriu sutikti su GITANA B schmoll.gif , ji tiktai kitokia gaunasi nei pirktine , bet aisku galima naudoti ir is pardes , jei kam tingisi daryti ax.gif
Atsakyti
Ir turbut tas malkas sunkiau butu perkelti jau iskeptas - sluoksniuota tesla juk tokia minkstesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 29, 14:35)
As nenoriu sutikti su GITANA B  schmoll.gif , ji tiktai kitokia gaunasi nei pirktine , bet aisku galima naudoti ir is pardes , jei kam tingisi daryti  ax.gif

Aš tik šiaip pasvarstymui mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
as ir kepiau su pirktine tesla blush2.gif gavosi skanu, bet rieboka. gal kita kart reiks daryt su liesesne grietine thumbup.gif
Atsakyti
Dariau thumbup.gif Super thumbup.gif Ypač vyrui patiko biggrin.gif
Atsakyti
O tešlą plonai reikia kočioti,ar gerai ir storiau,kad tik užsilenktu krašteliai ir neiškristu vyšnios?
Ot žiopla pamiršau,kad pradžioj parodyta yra ATSIPRAŠAU UŽ ŽIOPLUMĄ blush2.gif blush2.gif umn.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITANA.B: 03 gruodžio 2008 - 21:15