Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

Jua kaip as vysnies megstu bigsmile.gif
Tai ir ilisciau i ekrana, kad tik paragaut doh.gif
Atsakyti
Na darbelio tikrai yra , ne jis neriebus , tik man truksta cukraus , atkreipkite demesi i teslos sudeti -ten nera visai cukraus + rugscios vysnios , arba i krema arba i vysnes reikia deti daugiau cukraus .

Idejau i cia , o tai vel gausime barti , kad nesilaikome taisykliu tongue.gif
Atsakyti
Cipsiuk, ketvirtadieniui turiu iškept šį tortą, kuo jūs jį puošėt, su bezė? o jei aš išplakta grietinėle taip papuoščiau, ar ji neaptirps ant grietinės , ketvirtadienį vakare turiu iškept , penktadienį ryte atiduot, kaip čia susisukt su papuošimu, jei ryte grietinėle papuoščiau?
Atsakyti
Cia ir puosta su plakta grietinele !!!!!
Papildyta:
Drasiai puosk , kada tik nori , ji nepasileidzia.
Atsakyti
reikes ir man pabandyti sita grozi, tik kad neturiu as vysniu, o jukgalima ir kita suogas deti, braske sar avietes, nes ju uzsaldytu tau turiu.
Atsakyti
Vieną kart dėjau apelsinus (žalius), persikus, abrikosus (konservuotus), tai viduryj pagaliukų sukepė jie, visai ne tas kas su vyšniom, ir vaizdas ne tas
Atsakyti
o ir is pasisakiusiu aisku, kad skaniausiai ir graziausia su vysniom.... man irgi jis labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
gALIMA PABANDYMUI DĖT BRAŠKES, AVIETAS, BET ATMINKITE KAD JOS TRUPUTI "GADINS" TORTĄ , NES JOS TURI KAULIUKŲ
Atsakyti
Bet pardese yra vysniu , tik , kad brangios [COLOR=yellow]rupuzes[/COLOR ] , o dvieju pokuciu butinai reikia !!!! (as dar savo dadejau saldytu , be kauliuku . ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 19, 08:11)
reikes ir man pabandyti sita grozi, tik kad neturiu as vysniu, o jukgalima ir kita suogas deti, braske sar avietes, nes ju uzsaldytu tau turiu.

Su avietem man labai skanu, bet kauliukai labai jauciasi, o braskiu nesijaucia.

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 11:08)
Bet pardese yra vysniu , tik , kad brangios [COLOR=yellow]rupuzes[/COLOR ] , o dvieju pokuciu butinai reikia !!!! (as dar savo dadejau saldytu , be kauliuku . ax.gif )

As kai is puses normos darydavau, ir tai 2 pokus sugebedavau ikist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 11:08)

siaip tai pernai kai darydavau kita torta su vysniom, tai zyyyymiai pigiau saldytu vysniu rimi budavo... gal po 4 lt maisiukas budavo g.gif nebepamenu tiksliai, bet kad pigiau nei kitose parduotuvese tai tikrai tikrai. tai gal ir siemet yra.
Atsakyti
Tai ir IKI 4 su centais
Atsakyti