QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 22:38)
Na zinote ..... be galo idomus tortukas , ir forma ir vidum , as ji seniai nusiziurejusi , man atrodo , kad jau pribrendo reikalas
Be to, ir skonis toks savotiskas - ne taip kad, pvz, biskvitas + kremas
Oi laukiam laukiam, Cipciuko malku laukiam!
jau isivaizduoju, koks bus grozis...
jau isivaizduoju, koks bus grozis...
Oi kaip toli buvo likusi si temale
Jis man labai graziai atrodo ( ypac pas autore), tai nutariau pabandyti .
Mano atsiliepimai : kai iskepe tos malkutes , as jas visas buciau suvalgiusi ir be kremo , super skanus , taip pat patiko ir perteptas , tik va papuosimas man .... tai as nors kiek ji pamozinau , nes dukra sake " arba tu jo vaizdeli keisk , arba valgysi viena ".
Patariu : kai isdesite 5 malkutes ie uzpilsite kremo , neskubekite deti antros eiles , tegu gerai sustiksta , tai jis nebus toks platus kaip pas mane , o aukstesnis .
Kepinys vertas demesio !!!!!!!
Jis man labai graziai atrodo ( ypac pas autore), tai nutariau pabandyti .
Mano atsiliepimai : kai iskepe tos malkutes , as jas visas buciau suvalgiusi ir be kremo , super skanus , taip pat patiko ir perteptas , tik va papuosimas man .... tai as nors kiek ji pamozinau , nes dukra sake " arba tu jo vaizdeli keisk , arba valgysi viena ".
Patariu : kai isdesite 5 malkutes ie uzpilsite kremo , neskubekite deti antros eiles , tegu gerai sustiksta , tai jis nebus toks platus kaip pas mane , o aukstesnis .
Kepinys vertas demesio !!!!!!!
Vau nu ka galima pasakyt... grazu!!!
O man ir grazu
Tikrai WAU Pasižiūrėjus jūsų šedevrų taip ir niežti rankos ką nors kept, tik deja iki tokio lygio dar toooooli tooooooli
Grazu
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 17:56)
]
o ne riebus gaunasi ,tas tortukas?
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 16, 17:56)
kai iskepe tos malkutes , as jas visas buciau suvalgiusi ir be kremo
Ale, kur savo tortuką užslėpėt Vakar pražiopsojau Labai gražus Įsivaizduoju, kad skanus be galo turėtų būt Bet numanau, kad darbelio su juo nemažai